کد خبر 1129017
تاریخ انتشار: ۲۰ مهر ۱۳۹۹ - ۰۹:۳۵
خوراکی

متخصص طب ایرانی گفت: سبزیجات و میوه های تازه و برخی ادویه جات، سیب، زعفران، اسفناج، چای کم رنگ، زردچوبه، زیتون، هویج، مرکبات و فلفل در پیشگیری از ابتلا به سرطان موثر بوده و باید مصرف شود.

به گزارش مشرق، علیرضا یارقلی، متخصص طب ایرانی درباره «بایدها و نبایدهای غذایی در طب ایرانی به ویژه برای پیشگیری از ابتلا به سرطان»، گفت: غذاهای فرآوری شده و مانده که به آن غذاهای آماده و فست فود می‌گوییم غذاهایی غلیظ هستند که در بدن ایجاد سودا می‌کنند و جزو التهابات سرد و غلظت آورنده بوده و موجب سرطان می‌شوند.

وی با اشاره به ضرورت استفاده از غذاهای تازه و طبیعی برای حفظ سلامت بدن، اظهار داشت: غذاهای ساده، سبزیجات و میوه جات تازه و برخی ادویه جات و گیاهانی مثل سیب، زعفران، اسفناج، چای کم رنگ، زردچوبه، زیتون،کلم به مقدار کم، چغندر، هویج، مرکبات و فلفل که بر سرطان تاثیر خوبی دارند، باید مصرف شوند.

بیشتر بخوانید:

این متخصص طب ایرانی اضافه کرد: البته ادویه جات مثل فلفل و زردچوبه تا وقتی در غذا استفاده می‌شود هیچ منعی برای مزاج های مختلف ندارند.

یارقلی متذکر شد:خوردن غذاهای غلیظ مانند آش رشته برای افرادی که معده  سرد و ضعیفی دارند مناسب نیست اما برای افرادی که فعالیت زیادی دارند و ورزشکار هستند مناسب است.

وی در خصوص اثرات خواب بر پیشگیری از ابتلا به سرطان، گفت: خواب شب یعنی اینکه حدود ساعت 10 یا 11 شب بخوابیم. در فصول سرد سال خوابیدن در طول روز اصلا خوب نیست و اگر کسی عادت دارد می‌تواند یک ساعت قبل از اذان ظهر بخوابد اما خواب در غروب بدترین نوع خواب است.

این متخصص طب سنتی بیان داشت: خوردن چای کم رنگ ایرادی ندارد و قهوه یک یا دوبار در هفته نیز بلامانع است.

منبع: فارس

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 1
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • رضا IR ۱۰:۵۶ - ۱۳۹۹/۰۷/۲۰
    3 0
    دلار شد 31 هزار

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس