فرزندآوری

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی گفت: کلیات طرح جمعیت و تعالی خانواده تلاش دارد از فرزندآوری در قالب بسته‌های حمایتی و تسهیلاتی حمایت کند.

به گزارش مشرق، احمد راستینه، عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی با اشاره به طرح جمعیت و تعالی خانواده اظهار داشت: این طرح یک طرح جامعی است که در طول پنج ماه گذشته ساعت‌های بسیار متوالی با حضور کارشناسان دستگاه‌های مختلف و اندیشکده‌ها در کمیسیون فرهنگی مورد تدوین و جمع‌بندی قرار گرفت.

وی افزود: شاید بتوان گفت این طرح یکی از طرح‌های بسیار جامع قانون‌گذاری است که در چند بخش در خصوص اصلاح قوانین و حمایت از خانواده با یک برنامه‌ریزی منسجمی، دستگاه‌های مختلف و دولت را مکلف می‌کند که برای حمایت از خانواده و جوانی جمعیت با برنامه‌ریزی مشخص حرکت کند.

بیشتر بخوانید:

آخرین فرصت کشور برای غلبه بر «بحران جمعیت»

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی با توجه به بخش‌های متعدد طرح جوانی جمعیت و حمایت از خانواده، تصریح کرد: بخش جدی این طرح در رابطه با فرهنگ‌سازی در حمایت از فرزندآوری و نقش زندگی ایرانی اسلامی در قالب خانواده است.

بیشتر بخوانید:

چرا قانونی برای بیمه ناباروری زوجین وجود ندارد؟

راستینه راجع به بخش فرهنگ‌سازی این طرح، بیان کرد: در این بخش تلاش شده است دستگاه‌ها، نهادها و همه‌ سازمان‌ها و ارگان‌هایی که در حوزه جوانان و حمایت از خانواده مسئولیت دارند، وظایف آن‌ها تدوین شود و در این وظایف مکلف هستند که همه‌ سیاست‌گذاری و برنامه‌ریزی‌ها را در قالب این طرح لحاظ کنند.

وی درباره بخش دوم، بهداشت و درمان، گفت: این بخش برای حمایت از خانواده و فرزندآوری به میدان آمده است، در بحث بیمه زنان نابارور، هزینه درمانی آن‌ها بسیار بالا است که متأسفانه درصد قابل‌توجهی از بانوان کشور دچار این مشکل هستند و باید درمان سریع داشته باشند اما هزینه‌های درمان آن‌ها به‌شدت بالا است، در این طرح تلاش شده است هزینه‌های ناباروری مورد حمایت جدی دولت قرار گیرد.

نماینده مردم شهرکرد، بن و سامان در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: در بخش بهداشت و درمان، در خصوص آسیب‌هایی که امروز در رابطه با سقط جنین است باید بخشی از قوانین بهداشتی و درمانی اصلاح می‌شد لذا بحث حمایت از مباحث استانداردهای بین‌المللی مورد توجه قرار گرفت و سقط جنین به‌عنوان جرم در قانون دیده شد.

راستینه در خصوص بخش سوم طرح جوانی جمعیت و حمایت از خانواده، عنوان داشت: این بخش به تسهیلات، زمین و مسکن تعلق گرفت و با تمرکز بر خانواده‌های دارای سه فرزند و بیشتر تسهیلاتی در حوزه زمین و مسکن در شهرها و روستاها به‌ویژه‌ شهرهای زیر دویست‌هزار نفر جمعیت مورد توجه ویژه قرار گرفته است که کلیات آن در کمیسیون فرهنگی تصویب شد.

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی با اشاره به بخش چهارم، بخش نظام آموزشی کشور اظهار داشت: این بخش از مقطع ابتدایی تا تحصیلات تکمیلی را در بر می‌گیرد و بحث توجه ویژه به خانه و خانواده و سبک زندگی ایرانی اسلامی مورد توجه ویژه قرار گرفته است.

وی بیان داشت: کلیات طرح جوانی جمعیت و حمایت از طرح تعالی خانواده، تلاش دارد از فرزندآوری در قالب بسته‌های حمایتی و تسهیلاتی حمایت کند و با فرهنگ‌سازی و اصلاح فرهنگ خانواده به‌سمت خانواده‌های دارای فرزند بیشتر حرکت کند و برای آن هم یک بسته جامع بهداشتی درمانی، تسهیلاتی در بخش‌های مختلف دیده شده است.

نماینده مردم شهرکرد، بن و سامان در مجلس شورای اسلامی در پایان خاطرنشان کرد: کلیات این طرح در کمیسیون فرهنگی مجلس تصویب شد و در قالب اصل ۸۵ که این اصل به کمیسیون اجازه می‌دهد خود کمسیون فرهنگی با تصویب جزئیات طرح، با دوسوم آرا آن را به‌عنوان یک قانون آزمایشی بعد از تأیید شورای نگهبان به دولت ابلاغ کند و این یعنی یک راه بزرگی را در تصویب این طرح، پشت‌سر گذاشته‌ایم.

منبع: تسنیم

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 2
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 5
  • IR ۱۵:۴۴ - ۱۳۹۹/۰۸/۲۵
    0 3
    خدا رو شکر چقدر بابت این موضوع نگران بودیم و متاسفانه در دوره دهه مجلس و به ویژه دولت اعتنا به این موضوع نشد که کار به نقطه بحرانی رسید امیدوارم این طرح به درستی اجرا و موفقیت آمیز باشد.
  • IR ۲۱:۳۱ - ۱۳۹۹/۰۸/۲۵
    0 1
    دروو بر مجلس انقلابی و حزب اللهی

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس