کد خبر 1144188
تاریخ انتشار: ۲۶ آبان ۱۳۹۹ - ۰۷:۳۰
اصلاح طلبان

یک خبرگزاری دولتی می‌گوید شورای عالی سیاستگذاری اصلاح‌طلبان در وضعیت نباتی به سر می‌برد.

به گزارش مشرق، روزنامه کیهان در ستون اخبار ویژه خود به نقل از خبر آن‌لاین نوشت: اصلاح‌طلبان، منحنی تاثیرگذاری‌شان در انتخابات سیر نزولی را پیش گرفته و از همان دی‌ماه ۹۶ که اعتراضات شروع شد فهمیدند که دیگر نمی‌توانند انتظار داشته باشند تا با یک «تَکرار» موج عظیمی به پا خیزد و پای صندوق‌های رای بیاید تا قدرت، سهم اصلاح‌طلبان شود، مانند اتفاقی که سال ۹۲ افتاد و بعد از آن در اسفند ۹۴ تکرار شد و حتی در سال ۹۶ فرصت دوباره‌ای در اختیارشان قرار گرفت.

بعد از انتخابات اسفند ۹۸، ناامیدی اصلاح‌طلبان برای حضور در میدان رقابت انتخاباتی بیشتر شد حالا از یک سو بدنه اجتماعی جناح  چپ از آنها فاصله گرفته بود و از سوی دیگر شورای عالی سیاستگذاری که در جریان  انتخابات ۹۴ توانسته بود موفقیت خوبی به دست بیاورد به خاطر نوع عملکردش در انتخابات شوراهای سال ۹۶ آماج انتقادات قرار گرفته بود و این انتقادات هر روز بیشتر می‌شد. آنها در نهایت در اسفند ۹۸ در جریان کارزار یازدهمین انتخابات مجلس شکستی تمام عیار را تجربه کردند.

حال تقریبا ۹ ماه از آن روز می‌گذرد و تا انتخابات ریاست جمهوری نزدیک به ۷ ماه دیگر زمان دارند اما همچنان سایه دو دلی درباره انتخابات ریاست جمهوری بر سرشان سنگینی می‌کند.

«تاریخ انقضایشان گذشته»؛ این صحبتی بود که بسیاری از منتقدان شورای عالی سیاستگذاری اصلاح‌طلبان آن را به زبان می‌آوردند با این وجود فعالیت این شورا تحت سکان‌داری محمدرضا عارف ادامه پیدا کرد اما حالا مدت‌هاست که حیات نباتی شورای عالی سیاستگذاری شروع شده، از همان زمان که در اوج برو و بیای سیاسی برای برگزاری انتخابات مجلس، سردی مشارکت  به جان جریان چپ هم افتاد و نهادی که قرار بود نقش مغز متفکر برای بزنگاه‌های انتخاباتی را بازی کند مستاصل ماند.

البته به کما رفتن این شورا نه فقط به دلیل لیست ندادن آنها در انتخابات و دست رد احزاب به این تصمیم بود بلکه دومینوی استعفاها موجب شد تا دیگر شورای عالی از آن ارج و قرب اولیه خارج شود وحتی اعضای اصلی هم طاقت ماندن در این جمع را نداشته باشند.

استعفای موسوی لاری نایب رئیس شورای عالی سیاستگذاری و کسی که در خط مقدم برای تشکیل چنین شورایی قرار داشت اولین ضربه مهلک به پیکر این ساز و کار بود و از آنجا که ستون‌هایش از استحکام قابل قبولی برخوردار نبود این خلا به وضوح خود را نشان داد اما این پایان ماجرا نبود؛ حرف و حدیث‌ها درباره اختلافات در درون اردوگاه‌ چپ شدت وحدت بیشتری گرفت تا اینکه بعد از دو ماه خبر استعفای محمدرضا عارف رئیس این شورا بر خروجی رسانه‌ها قرار گرفت؛ حالا دیگر شورای عالی سیاستگذاری تنها با انتقادات ریز و درشت دیگر احزاب سیاسی چپ مواجه نیست و عملا از رسمیت افتاده است.

از آنجا دیگر امیدی به شورای عالی سیاستگذاری وجود ندارد ریش‌ سفیدان اصلاح‌طلب یا همان مجمع روحانیون مبارز دست به کار شدند تا از این مدت زمان باقی مانده استفاده کنند و سر و سامانی به فعالیت‌های انتخاباتی بدهند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 1
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • مهرداد سربندی IR ۱۷:۲۲ - ۱۳۹۹/۰۸/۲۶
    0 0
    قابل توجه روزنامه کیهان فرض کنید یک گروگان گیر بیرخم فرزند شما را گروگان گرفته و از شما در خواست همه ثروت شا را داشته باشد. در این صورت شما چهار راه پیش رو دارید. 1- به قانون رجوع کنید و اقدام قانونی کنید 2 - خودتان برای نجات فرزندتان اقدام نمایید. 3 - به گروگان گیر بگویید هر بلایی که دلت خواست سر فرزندم بیاور. پولی به شما نمیدهم. 4 - برای نجات فرزندتان به خواسته گروگان گیر عمل کنید. بی شک شما راه اول را زمانی انتخاب می کنید که مطمئن باشید قانون قدرتمند است و از فرزند شما را نجات میدهد. اما اگر کمترین سوء ظنی به قانون داشته باشید و آن را ناتوان یا اهل تبانی با گروگان گیر بدانید و یا بدانید که گروگان گیر در مراجع قانونی صاحب نفوذ است قطعا از این راه صرف نظر کرده و ممکن است به سراغ راه دوم رفته و خودتان اقدام کنید. با توجه به آنکه قبلا در راه اول گروگان گیر را صاحب نفوذ در قانون دانسته اید. ممکن است با انتخاب زاه دوم خودت و فرزندت را به کشتن دهی و گروگانگیر هم با خیال راحت همه اموالت را پس از مرگت غارت کند. اما هرگز به دنبال راه سوم نمیروی چون یک عمر سحاغده نشین با وقاری بودی. مردم شما را حاج آقا خطاب می کنند. و از نظر مردم یک فرد ظاهرالصلاح مبادی آداب نمی تواند بی غیرت و بی وجدان باشد. بنابراین راه چهارم می ماند. یعنی از همه چیز خود بگذری تا فرزندت را نجات دهی. این کار را انجام می دهی و فرزند را نجات میدهی . بعد از آن در تنگدستی بسر میبری. ولی در قضاوت مردم یک قهرمان یک اسطوره یک پدر فداکار یک انسان بزرگ تعریف می شوی و فقط عده قلیلی احمق که همیشه وجود دارند شما را دچار مرگ نباتی میدانند. والا همه میدانند که شما برای نجات نسل بعد از خود فداکاری کردی.

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس