به گزارش مشرق، آمریکا اکنون از شرایط مناسب داخلی برخوردار نیست؛ از یک سو اوضاع به هم ریخته این کشور به خاطر انتخابات ریاست جمهوری و از سوی دیگر بیماری کرونا که بیش از ۱۱ میلیون آمریکایی را مبتلا کرده و جان صدها هزار نفر از مردم این کشور را گرفته، همگی چالشهای جدی برای آمریکاست.
آمریکا در وضعیت حاکم بر این کشور، اگر اقدام به گشودن یک جبهه جنگ با هر کشوری کند، دیوانگی کرده است؛ چرا که علاوه بر مشکلات عمیق داخلی، جنگی که آغاز کرده باعث تضعیف نظام حاکم خواهد شد و حتی شورشهای مردمی علیه ترامپ، رئیس جمهور فعلی، آغاز خواهد شد.
بیشتر بخوانید:
بایدن از اوباما هم آقاتر است!
آیا میتوان در طول عمر آمریکا موردی یافت که این کشور با کشوری همطراز خود یا کشوری قوی جنگیده باشد؟!
آمریکا تاب و توان تحمل یک جنگ را ندارد و البته ارتش این کشور نیز از فرمان ترامپ برای آغاز جنگ تبعیت نخواهد کرد؛ چون میداند او کمتر از ۲ ماه دیگر باید کاخ سفید را ترک کند.
ادعاهای مطرح شده در رسانه های آمریکایی مبنی بر تصمیم ترامپ برای اجرای اقدام نظامی در جهان ادعایی بر اساس جنگ روانی و با هدف تحت تاثیر قرار دادن افکار عمومی مطرح میشود.
آمریکا تاکنون با کشور و نیروهای مسلح قوی که ظرفیتهای بالایی برای واکنش دارد، روبرو نشده است.
آمریکا در جنگ علیه رژیم صدام تا زمانی که تحریمهای اقتصادی تاثیر خود را بر عراق نشان نداده بود، به این کشور حمله نظامی انجام نداد.
عراق در دوران رژیم صدام بر اثر تحریمهای اقتصادی بسیار شکننده و ضعیف شد و آنگاه بود که آمریکا حمله نظامی خود را آغاز کرد.
بیشتر بخوانید:
اروپایی که در مقابل ایران چیزی جز آمریکا نیست
همچنین مهمترین مؤلفه همراه نشدن مردم عراق با صدام بود؛ ارتش عراق نیز هنگام حملات آمریکا هیچ واکنشی از خود نشان نداد.
آمریکا در سادهترین جنگها به انتظار پیروزی مینشیند.
آمریکاییها حتی در جنگهایی چون جنگ ویتنام با وجودی که شدیدترین حملات را به مردم این کشور و مبارزان آن در طول سالها نبرد انجام دادند، شکست را پذیرفته و مجبور به ترک خاک این کشور شدند.
ویتنام یک کشور کوچک در جنوب شرق آسیا و کشوری فقیر و بدون امکانات توانست با مقاومت خود ارتش تا دندان مسلح آمریکا را شکست بدهد.
ترامپ چهار سال فرصت داشت تا برای جنگ تصمیم بگیرد، اما هزینه فایده آن را محاسبه کرد و دید که جنگ به صرفه نیست و حتی به قیمت وخامت اوضاع آمریکا تمام خواهد شد.
به اذعان تحلیلگران، کارشناسان آمریکایی و اندیشکدههای این کشور، کشورهای تحت تحریم در دوران تحریمهای اقتصادی دولت ترامپ توانستند خود را تقویت کنند.
این اعتراف نشان میدهد که آمریکا در مقوله تحریم موفق نبوده و نتوانسته کشورهای تحت تحریم را تضعیف کند و همین اتفاق عامل بازدارنده مقابل تهدیدات نظامی آمریکا چه در دوران ترامپ و چه در دوران بایدن بوده و خواهد بود.