به گزارش مشرق به نقل از پایگاه اطلاع رسانی کنگره، سازمان غذا و داروی آمریکا تحقیقات خود درباره واکنش های حساسیت زا و آلرژیک به واکسن کرونای شرکت فایزر را آغاز کرده است. پس از آغاز واکسیناسیون گسترده علیه ویروس کرونا، در برخی ایالت های آمریکا واکنش های آلرژیکی نسبت به این واکسن گزارش شده است.
بیشتر بخوانید:
آمریکا توزیع واکسن مدرنا را آغاز کرد
بر اساس این گزارش، پیتر مارکس مدیر تحقیقات سازمان غذا و داروی آمریکا به خبرنگاران گفته است که در برخی ایالت ها گزارش هایی درباره واکنش های آلرژیک نسبت به واکسن کرونا منتشر شده و سازمان غذا و دارو در حال تحقیق درباره ۵ مورد است.
بیشتر بخوانید:
ایمنیزایی واکسن کرونا ۱۰۹ روز است
وی افزود: ما در حال همکاری با مرکز کنترل و پیشگیری بیماری آمریکا و همین طور همکاران مان در بریتانیا هستیم، آنها نیز مواردی از واکنش آلرژیک به واکسن کرونا را گزارش دادهاند.
وی در ادامه تاکید کرد: در حال بررسی کلیه اطلاعات و داده ها هستیم. سازمان غذا و دارو هنوز درباره علت اصلی این واکنش ها مطمئن نیست ولی تحقیقات نشان می دهد این واکنش ها ممکن است به علت وجود پلی اتیلن گلیکول در واکسن تولیدی فایزر و بیونتک و همین طور واکسن شرکت مدرنا باشد.