به گزارش مشرق، هادی گلزاری با بیان اینکه دمنوش سکنجبین خاصیتهای زیادی دارد و با توجه به نیاز بیمار و تشخیص درمانگر مورد مصرف قرار میگیرد، اظهار کرد: هرچه زیاده روی در مصرف دمنوش سکنجبین داشته باشیم برای بدن مضر تلقی شده و این مضرات باعث ایجاد زخم روده میشود.
بیشتر بخوانید:
در روزهای آلوده چه خوراکیهایی بخوریم؟
این کارشناس گیاهان دارویی مطرح کرد: دمنوش سکنجبین ترکیبات متفاوتی دارند که مصرف آن براساس فصول سال انجام میشود، با توجه به اینکه ترکیب اصلی این دمنوش از عسل و سرکه است.
وی افزود: افرادی که گرم مزاج هستند بهتر است از سکنجبین بذوری استفاده کنند چراکه باعث برطرف ساختن انسداد کبدی میشود، اما به افرادی که با مشکلات معده و اعصاب روبرو هستند مصرف سکنجبین توصیه نمیشود.
گلزاری گفت: با وجود شرایط کنونی کرونایی و با آمدن فصل سرما بهتر است از دمنوشهایی که ترکیبات آنها از زعفران، رزماری، بابونه و آویشن است، استفاده کنیم و برای افزایش تقویت سیستم ایمنی بدن در فصل سرما برگ گزنه را در سوپ ریخته و به مصرف برسانیم.
این کارشناس گیاهان دارویی در پایان اظهار کرد: توصیه اکید میشود از مصرف دمنوش سکنجبین برای رفع دردهای رحمی و عفونت خودداری شود.