کد خبر 1168919
تاریخ انتشار: ۲۷ دی ۱۳۹۹ - ۱۶:۴۲
گزارش صد مورد بروز عوارض جانبی واکسن کرونای فایزر در هلند - کراپ‌شده

یک روزنامه چینی سکوت رسانه‌های غربی در برابر مرگ و میر ناشی از واکسن فایزر و تلاش آنها برای تضعیف واکسن کشورهای دیگر را به باد انتقاد گرفت.

به گزارش مشرق، پایگاه خبری گلوبال تایمز در گزارشی از سکوت رسانه‌های آمریکایی و غربی در قبال مرگ و میر ناشی از تزریق واکسن فایزر انتقاد کرد. 

بیشتر بخوانید:

ریسک عوارض واکسن فایزر بالاست

در این گزارش آمده است، طبق گزارش سازمان‌های بهداشتی نروژی ۲۳ سالمند این کشور بعد از دریافت دوز اول واکسن فایزر کشته شده‌اند. گفته می‌شود ۱۳ نفر از آنها ممکن است بر اثر عوارض و واکنشهای منفی ناشی از این واکسن فوت کرده باشند. 

این روزنامه افزود: نروژ یک کشور کوچک اروپایی است و فقط ۲۵ هزار نفر تا کنون با واکسن فایزر واکسینه شده‌اند. مرگ ۲۳ نفر در بین این ۲۵ هزار نفر عدد بزرگی است اما به طرز عجیبی رسانه‌های جریان اصلی انگلیسی زبان درباره آن سکوت کرده‌اند؛ گویی که درباره آن قبلا توافق کرده‌اند. رسانه‌های بزرگ آمریکا و انگلیس گزارش این فوتی‌ها را نادیده گرفته‌اند یا تلاش کرده‌اند آن را کم اهمیت جلوه دهند.

در مقابل، همین رسانه‌های اصلی غربی هرگونه اثر نامطوب واکسن چینی را فورا گزارش کرده و سعی می‌کنند از نظر روانی افکار عمومی را تحت تاثیر آن قرار دهند. به عنوان مثال، تاثیر واکسن «سینوواک» در برزیل کمتر از حد انتظار بود، این مساله در هر جایی در رسانه‌های غربی بازتاب پیدا کرد. مرگ یک داوطلب برزیلی که در روند آزمایش‌های بالینی مشارکت داشت نیز به یک رویداد اصلی در رسانه‌های غربی تبدیل شد. اما بعدا ثابت شد که مرگ وی هیچ ارتباطی با واکسیناسیون نداشته و این درحالیست که رسانه‌های غربی دیگر علاقه‌ای به پرداختن به این موضوع از خود نشان نداند.

این رسانه چینی در ادامه گزارش خود نوشت، واکسن کووید-۱۹ یک مساله علمی جدی است. شرابط پاندمی کنونی یک وضعیت بحرانی است و داشتن واکسن‌های بیشتر برای همه بشر یک مساله اساسی و مهم محسوب می‌شود. با این حال رسانه‌های غربی به دنبال زدن برچسب‌های ژئوپلتیک روی واکسن‌ها هستند. آنها با مداخله و مواضع سیاسی در روشهای علمی برای واکسن‌ها مداخله می‌کنند و پروپاگاندای خود را برای تبلیغ واکسن فایزر و تضعیف واکسن‌های چینی دنبال می‌کنند.

این گزارش در پایان نوشت: در حقیقت تولید همه واکسن‌ها عجولانه صورت گرفته است و آنها باید قبل از ورود به بازار آزمایش‌های بالینی و نمونه‌های بیشتر انجام می‌دادند اما زمان و پاندمی ویروس کرونا منتظر ما نمی‌ماند و به همین دلیل واکسن‌ها با سرعت بالاتری به خط مقدم مبارزه با ویروس کرونا راه یافتند.

منبع: فارس

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس