کد خبر 1174116
تاریخ انتشار: ۹ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۷:۰۹
وزیر صمت رزم حسینی

وزیر صمت گفت: با هرگونه قیمت‌گذاری دستوری مخالف هستم و دولت نیز با ما هم عقیده است و در تحقق این موضوع کمک می‌کند.

به گزارش مشرق؛ علیرضا رزم‌حسینی وزیر صمت در دیدار با تولیدکنندگان و اعضای انجمن سیمان، گفت: سیاست وزارت صنعت، معدن و تجارت در حوزه‌های ماموریتی خود مشارکت در تصمیم سازی و تصمیم گیری با بخش خصوصی، دولت و مجلس شورای اسلامی است.

وی تصریح کرد: در همین راستا در هرگونه تصمیم گیری، نمایندگان تشکل‌ها و انجمن‌های بخش خصوصی، کمیسیون‌های اقتصادی و صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی و دولت اعلام نظر و مشارکت خواهند داشت.

وزیر صنعت، معدن و تجارت در ادامه با اعلام اینکه با هرگونه قیمت‌گذاری دستوری مخالف هستم، بیان کرد: دولت نیز در این راستا با ما هم عقیده است و در تحقق این موضوع کمک می‌کند و انتظار داریم که بخش خصوصی نیز برای این موضوع مهم پای کار بیاید.

ضرورت ورود دستگاه‌های نظارتی برای حذف دلالان و واسطه‌ها از بازار

رزم حسینی با اعلام اینکه به دنبال حذف واسطه‌ها و دلالان هستیم، گفت: دلالان و واسطه‌ها میان تولید کننده و مصرف کننده قرار می‌گیرند و سبب افزایش قیمت کالاهای مهم (مانند سیمان) در بازار می‌شوند که دستگاه‌های نظارتی در این حوزه باید به کمک تولید بیایند.

وی حمایت از تولیدکنندگان را سبب افزایش تولید و صادرات، ارتقای شاخص‌های اشتغال و به دنبال آن افزایش امید و امنیت اجتماعی می‌شود.

وزیر صنعت، معدن و تجارت با تاکید بر نقش مهم رسانه‌ها در کنترل بازار، از آن‌ها خواست که در شرایط حساس کنونی برای ایجاد آرامش در بازار و حمایت از تولیدکننده و مصرف کننده گام بردارند.

انجمن‌ها و تشکل‌ها خود باید رانت‌خواران را از بازار حذف کنند

وی همچنین با تاکید بر اهمیت انجمن‌ها و تشکل‌ها، بیان کرد: خود انجمن تولیدکنندگان با وحدت نظر در هر رشته‌ای (از جمله سیمان) باید در جهت قیمت‌گذاری، کنترل قیمت ها، نظارت بر بازار و حذف رانت خواران با ایجاد مکانیزم لازم، حرکت کنند.

وزیر صنعت، معدن و تجارت در ادامه تصریح کرد: معتقدم که به عنوان بخش دولتی باید به دنبال سیاست گذاری، تسهیل شرایط برای تولید و جذب سرمایه گذار و این‌گونه کارهای حاکمیتی باشیم و دیگر کارها از قبیل قیمت گذاری، کنترل و نظارت بر بازار را به همین تشکل ها، انجمن‌ها و بخش خصوصی توانمند مانند دیگر کشورهای توسعه یافته واگذار کنیم.

منبع: باشگاه خبرنگاران

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 3
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • سید IR ۱۷:۴۴ - ۱۳۹۹/۱۱/۰۹
    2 0
    پس قیمت گذاری رو دادید دست دلالهای طماع وحریص وسیری ناپذیر تا هرروز گرونتر کنند
  • IR ۱۸:۱۸ - ۱۳۹۹/۱۱/۰۹
    1 0
    ماشاالله چشم نخوری از اونوقت که اومدی اونقدر نظارت کردی بازار و قیمت ها همه به ثبات رسیده... ملت کاملا ازت راضی هستند. بابا پدر مردم در آمد یه کم کارکن حقوقت حلال بشه.
  • ایرانی US ۰۰:۳۸ - ۱۳۹۹/۱۱/۱۰
    0 0
    برای مثال این روزها همه کشاورزان از کمبود تراکتور و همچنین قیمت بازار آزاد تراکتور شاکی اند قیمت کارخانه برای یک مدل 237 تومن قیمت بازار آزاد همون مدل 400 تومن! به همین راحتی به همین خوشمزگی... حالا سیگنال هایی برای آزادسازی قیمت ها از جمله قیمت تراکترو داخلی(تراکتورسازی ایران) ساطع میشه سوال اینجاست در صورت محقق این موضوع افزایس اقلا 50 درصدی(به گفته مدیران خود شرکت) چطور برای کشاورزان قابل هضم خواهد بود؟ مگر درآمد کشاورزان در این سالها چقدر افزایش داشته که اینهمه افزایش قیمت دستگاه و ادوات کشاورزی قابل تحمل باشه؟ واقعا چرا آخه این همه فشار بر کشاور بیچاره؟! فقط طی هیمن سال نزدیک 45 درصد قیمت تراکترو داخلی افزایش داشته! خد ابه داد کشاورزان برسد..... با هزاران زحمت و هزینه و تکمیل پرونده و منت کشی.... باید سالها تو نوبت باشن بلکه بهشون تراکتور برسه اونهم با این قیمت های وحشتناک....

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس