به گزارش مشرق، سمانه محسن آبادی مسئول تغذیه بیمارستان بهارلو گفت: در دوران پاندمی کرونا وظیفه کارشناسان تغذیه در حیطههای کنترل و پیشگیری از شیوع بیماری کرونا با رعایت تمامی موارد بهداشتی و ارائه خدمات غذایی به بهترین شکل انجام شد.
بیشتر بخوانید:
چرا آمار کرونا در برخی کشورهای منطقه پایین است؟
کارشناس ارشد تغذیه افزود: با توجه به پاندمی کرونا، وظیفه ما کارشناسان تغذیه در حیطههای کنترل و پیشگیری از شیوع بیماری با رعایت تمام موارد بهداشتی و کسب تجربیات و به روز رسانی اطلاعات در زمینه مشاوره تغذیه بیماران و همچنین ارائه خدمات غذایی به بهترین شکل در این دوران سنگینتر از قبل شد.
بیشتر بخوانید:
تغذیه سالم چگونه از ابتلا به کرونا پیشگیری میکند
وی گفت: با توجه به تجربیات فعلی و فشار کاری جسمی و روانی همکاران بنده و اهمیت خدمات و امور تغذیه در بیمارستانها، مهمترین موضوع جذب نیروی تغذیه و بعد از آن نیز ایجاد انگیزه و نشاط کاری برای همکاران است.
مسئول تغذیه بیمارستان بهارلو افزود: همچنین، آنچه میبایست بیش از پیش مورد توجه قرار گیرد، بازسازی و تجهیز فضای آشپزخانه بیمارستانها است.