به گزارش مشرق، امین رفیعیپور در برنامه «روزنه» گفت: از نظر سازمان بهداشت جهانی، تمام بیماریها علاوه بر ابعاد جسمی در بًعدهای اجتماعی و روانی انسان تاثیر میگذارند.
وی افزود: «جسم» و «روان» و «اجتماع» در حوزه سلامت تفکیک نمیشوند.
معاون آموزش سازمان نظام روانشناسی و مشاوره با اشاره به این که سلامتی در نبود بیماری تعریف نمیشود، عنوان کرد: هر انسان برای برقراری سلامتی باید از نظر روانی و اجتماعی و جسمی حال خوب داشته باشد.
وی با اشاره به ویروس کرونا، توضیح داد: در زمانی که ما برای بیماری کرونا درمان قطعی نداریم، پیشگیری تنها راه است.
بیشتر بخوانید
توقف استفاده از واکسن آسترازنکا در چندین کشور اروپایی
امین رفیعیپور اضافه کرد: همه ما باید در حوزههای «بهداشت روان» و «بهداشت جسم»، به تمام اقدامات پیشگیرانه توجه کنیم.
وی با بیان این که مردم باید اهمیت و ضرورت پیشگیری درک کنند، ادامه داد: افرادی که هنوز کرونا را به عنوان یک بیماری باور نکردهاند، اقدامات پیشگیرانه را انجام نمیدهند.
معاون آموزش سازمان نظام روانشناسی و مشاوره تاکید داشت: متاسفانه برخی از افراد به اشتباه تصور میکنند که مرگ فقط برای همسایه است و خودشان از کرونا مصون میمانند.
وی با اشاره به این که پیشگیریِ درست در آموزش صحیح ریشه دارد، اظهار داشت: رسانههای مختلف با به کارگیری متخصصین حوزه بهداشت و درمان باید آموزشهای بهداشتی صحیحی را در اختیار مردم قرار دهند.
امین رفیعیپور در بخش دیگری از سخنان خود در برنامه «روزنه» گفت: فرزندان ما باید مهارتهای زندگی را یاد بگیرند.
وی با بیان این که آموزش یک موضوع زیربنایی است، افزود: سیستم آموزشی ایران در آموزش مهارتهای زندگی به کودکان ضعف دارد.
معاون آموزش سازمان نظام روانشناسی و مشاوره با اشاره به این که ایران خرده فرهنگهای متنوع دارد، توضیح داد: هر منطقه از ایران باید با توجه به شرایط بومی مورد آموزش و فرهنگسازی قرار بگیرد و ما نمیتوانیم کلِ کشور را با یک الگوی مشخص و یکسان مورد آموزش و فرهنگسازی قرار دهیم.
وی تاکید کرد: شایسته است که قانون با افرادی که ماسک نمیزنند و پروتکلهای بهداشتی را رعایت نمیکنند، برخورد جدی داشته باشد.