یک روش آشپزهای سختگیر برای آب پز کردن تخم مرغ این است که آب را به دمای جوش رسانده و سپس تخم مرغها را به آرامی در آن رها میکنند.
بیشتر بخوانید
هلههولههایی که لاغرتان میکنند
بهترین روش خوردن شلغم برای حفظ خواص آن
در ادامه در ظرف را بسته و وقتی آب بار دیگر به درجه جوش میرسد، برای نیم پز شدن تخم مرغها ۳ دقیقه زمان میگذراند در حالی که برای داشتن تخم مرغهایی کاملاً پخته این عدد ۱۳ دقیقه است. بعد از پایان این دقایق، ظرف را از روی گاز برداشته و آب آن را خالی میکنند. در مورد تخم مرغهای نیم پز یا همان عسلی، به احتمال فراوان این تخم مرغها بلافاصله خورده میشوند، اما اگر میخواهید تخم مرغ کاملاً پخته شده را در فریزر قرار دهید باید ابتدا کمی آب سرد روی آن بریزید تا مطمئن شوید داغ نیست. همچنین این کار باعث میشود پوست کندن تخم مرغها آسانتر باشد.
یک روش آشپزهای سختگیر برای آب پز کردن تخم مرغ این است که آب را به دمای جوش رسانده و سپس تخم مرغها را به آرامی در آن رها میکنند
شیوه دیگر مربوط به افراد تنبل است. در این روش ظرف را پر از آب سرد کرده و تخم مرغها را در آن قرار میدهند. ظرف را روی اجاق گاز گذاشته و زیر آن را تا آخرین درجه گرمایی روشن میکنند تا جایی که آب به نقطه جوش میرسد. در این لحظه، گاز به سرعت خاموش شده و تخم مرغها در آب داغ باقی میمانند در حالی که آب هنوز روی آن هاست و در ظرف بسته شده است. بعد از ۲۰ دقیقه تخم مرغها به همان اندازه ۱۳ دقیقه گزینه قبلی مغز پخت خواهند شد.
یک روش آشپزهای سختگیر برای آب پز کردن تخم مرغ این است که آب را به دمای جوش رسانده و سپس تخم مرغها را به آرامی در آن رها میکنند
مزیت این روش این است که با کم کردن ۱۳ دقیقهای مصرف انرژی گازی یا برقی، هم صورتحساب خود را سبک کرده و هم به جلوگیری از گرمایش زمین کمک کرده اید. در مورد ۲۰ دقیقه رها کردن تخم مرغها در آب داغ نیز باید بدانید که این حداقل عدد است و میتوانید این مدت زمان را افزایش دهید هر چند زیاد ماندن تخم مرغ در آب داغ باعث میشود سفیده ظاهری شبیه لاستیک به خود گرفته و یک حلقه سبز رنگ اطراف زرده شکل بگیرد. در این روش تنها بعد از ۵ دقیقه تخم مرغ آها نیم پز و عسلی خواهند شد.
منبع: روزیاتو