کد خبر 1195056
تاریخ انتشار: ۲ فروردین ۱۴۰۰ - ۰۲:۱۵
۲ روش بی نقص اما متفاوت برای آب پز کردن تخم مرغ

در مطلب زیر طرز تهیه یک نوع خوراک خوشمزه را به شما آموزش داده ایم.

به گزارش مشرق، آیا شما از آن دسته افراد هستید که می‌خواهید روی همه چیز کنترل داشته باشید؟ یا به سیستم دخالت نکردن و انجام دادن آزدانه کارها علاقه دارید؟ هر دوی این روش‌ها در آشپزی موفق هستند. بسیاری از کتاب‌های آشپزی طوری نوشته اند که انگار تنها مرجع درست آشپزی هستند و انجام کار درست در این حوزه باید همان طوری باشد که در آن‌ها آمده است. البته در برخی مواقع این موضوع درست است. برای مثال اگر می‌خواهید سفیده تخم مرغ را برای یک کیک بی نقص جدا کنید، نباید اجازه دهید حتی ذره‌ای زرده وارد سفیده شود. اما بیشتر اوقات چندین روش برای انجام یک کار وجود دارد، مانند آب پز کردن تخم مرغ. یک روش آشپزهای منظم و سختگیر برای آب پز کردن تخم مرغ به شکلی بی نقص این است که آب را به دمای جوش رسانده و سپس تخم مرغ‌ها را به آرامی در آن رها می‌کنند.

یک روش آشپزهای سختگیر برای آب پز کردن تخم مرغ این است که آب را به دمای جوش رسانده و سپس تخم مرغ‌ها را به آرامی در آن رها می‌کنند.

بیشتر بخوانید

هله‌هوله‌هایی که لاغرتان می‌کنند

بهترین روش خوردن شلغم برای حفظ خواص آن

در ادامه در ظرف را بسته و وقتی آب بار دیگر به درجه جوش می‌رسد، برای نیم پز شدن تخم مرغ‌ها ۳ دقیقه زمان می‌گذراند در حالی که برای داشتن تخم مرغ‌هایی کاملاً پخته این عدد ۱۳ دقیقه است. بعد از پایان این دقایق، ظرف را از روی گاز برداشته و آب آن را خالی می‌کنند. در مورد تخم مرغ‌های نیم پز یا همان عسلی، به احتمال فراوان این تخم مرغ‌ها بلافاصله خورده می‌شوند، اما اگر می‌خواهید تخم مرغ کاملاً پخته شده را در فریزر قرار دهید باید ابتدا کمی آب سرد روی آن بریزید تا مطمئن شوید داغ نیست. همچنین این کار باعث می‌شود پوست کندن تخم مرغ‌ها آسان‌تر باشد.

یک روش آشپزهای سختگیر برای آب پز کردن تخم مرغ این است که آب را به دمای جوش رسانده و سپس تخم مرغ‌ها را به آرامی در آن رها می‌کنند

شیوه دیگر مربوط به افراد تنبل است. در این روش ظرف را پر از آب سرد کرده و تخم مرغ‌ها را در آن قرار می‌دهند. ظرف را روی اجاق گاز گذاشته و زیر آن را تا آخرین درجه گرمایی روشن می‌کنند تا جایی که آب به نقطه جوش می‌رسد. در این لحظه، گاز به سرعت خاموش شده و تخم مرغ‌ها در آب داغ باقی می‌مانند در حالی که آب هنوز روی آن هاست و در ظرف بسته شده است. بعد از ۲۰ دقیقه تخم مرغ‌ها به همان اندازه ۱۳ دقیقه گزینه قبلی مغز پخت خواهند شد.

یک روش آشپزهای سختگیر برای آب پز کردن تخم مرغ این است که آب را به دمای جوش رسانده و سپس تخم مرغ‌ها را به آرامی در آن رها می‌کنند

مزیت این روش این است که با کم کردن ۱۳ دقیقه‌ای مصرف انرژی گازی یا برقی، هم صورتحساب خود را سبک کرده و هم به جلوگیری از گرمایش زمین کمک کرده اید. در مورد ۲۰ دقیقه رها کردن تخم مرغ‌ها در آب داغ نیز باید بدانید که این حداقل عدد است و می‌توانید این مدت زمان را افزایش دهید هر چند زیاد ماندن تخم مرغ در آب داغ باعث می‌شود سفیده ظاهری شبیه لاستیک به خود گرفته و یک حلقه سبز رنگ اطراف زرده شکل بگیرد. در این روش تنها بعد از ۵ دقیقه تخم مرغ آها نیم پز و عسلی خواهند شد.

منبع: روزیاتو

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 7
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 1
  • سعید IR ۰۸:۵۰ - ۱۴۰۰/۰۱/۰۲
    5 0
    یعنی کسی که تخم مرغو تو آب داغ قرار نمیده تا لاستیکی نشه و نشکنه تنبله ؟ نویسنده این خبر از خودش خجالت نمی‌کشه؟
  • میرمهدی قوامی IR ۱۰:۰۲ - ۱۴۰۰/۰۱/۰۲
    2 1
    تخم مرغ باشه من خام خام میخورمش، اصلا حیف تخم مرغ بیست تومنی نیست بندازیمش توی آب جوش؟ 9673
  • IR ۱۰:۱۶ - ۱۴۰۰/۰۱/۰۲
    3 0
    اولا وقتی تخم مرغ در یخچال باشد و سرد باشد و شما بخواهید یکباره در آب جوش بیاندازید احتمال ترک خوردند دارد در ضمن آن آشپز زرنگ هم باید چند دقیقه معطل بماند تا آب جوش بیاید و بعد تخم مرغ ها را درون آب بیاندازد ولی آن تنبله با هم زیر گاز را روشن میکند پس تقریبا هر دو یک زمان وقت میبرد مگر آب جوش آماده باشد نویسنده عجب اول سالییه مطلبی نوشته !!!!!
  • IR ۱۰:۳۵ - ۱۴۰۰/۰۱/۰۲
    4 0
    یعنی خاک عالم
  • IR ۱۶:۴۱ - ۱۴۰۰/۰۱/۰۲
    0 0
    وقتی که آب جوش می باشد تخم مرغ داخلش بندازی تخم مرغ میشکند
  • IR ۲۰:۲۶ - ۱۴۰۰/۰۱/۰۲
    0 0
    باسلام:همون آب جوش بیادوتخم مرغ ها را آرام درظرف قرار میدهیم ومدت 3دقیقه آماده میشن، ولی بخاطر این که ترک نخوردوسفیده وزده جدا نشوند روی هرکدوم ازتخم مرغ ها کمی نمک میریزیم/اگرباآب سرد هم بخواهیم بپزیم هم کمی نمک روی تخم مرغ ها می پاشیم..این طوری ترک نمی خورند که روآب بیان وبعدازپختن تخم مرغ ها باید کمی آب سردبگیریم وگرنه پوسته ی آهکی سخت جدا میشه --باتشکرارمطلب خوب تان---
  • STR IR ۰۹:۲۴ - ۱۴۰۰/۰۱/۰۳
    0 0
    اقا حرمت خودتو نگه دار یکط هرکی مستقیم اب سردو تخم مرغو سریع میزاره زیر گاز تنبله؟؟؟ اول اینک اشتباه میگید و لفظ کلماتتونو درست کنین دومن اینک این کار صرفجویی در زمان ادمیزاد میشه چرا ازین زاویه بهش نگاه نمیکنید؟

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس