به گزارش مشرق، محمدباقر قالیباف بعدازظهر امروز در حاشیه بازدید از طرحهای اقتصاد مقاومتی در جمع خبرنگاران، اظهار داشت: کارهای جهادی، مردمی است و زمانی که نیروهای جهادی از یک شهر یا یک روستا به شهر و روستای دیگری با فرهنگها و نگاههای مختلف میروند اولین استفاده را خودشان خواهند برد.
وی افزود: نیروهای جهادی در شهر و روستای جدید کار یاد میگیرند، با محیط و جامعه جدید آشنا میشوند، مهارت آنها بالا میرود و در تربیتشان اثرگذار است، بنابراین برای نیروهایی که در آغاز جوانی هستند جنبههای تربیتی خوبی وجود دارد.
قالیباف ادامه داد: زمانی که حرف از جهادی بودن میزنیم به این معنی است که باید به سمت اقتصاد مردم پایه حرکت کنیم، اگر نیروهای جهادی در یک روستا کار میکنند باید با نظام مسائل آنجا آشنا باشند و موجب افزایش درآمد سرانه روستا شوند.
وی یادآور شد: اگر نیروهای جهادی در یک روستا کار میکنند باید نظام مسائل آنجا را بشناسند و موجب افزایش درآمد سرانه روستا شوند.
رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: استان گلستان حاصل خیز است و سالانه حدود پنج میلیون تن محصول کشاورزی تولید میکند و میتواند قطب علوفه کشور باشد.
قالیباف افزود: کارهای میدانی در این استان باید با دقت بیشتری انجام شود به زنجیره کسب و کار توجه شود زیرا تولیدی که بازار نداشته باشد فایده ندارد.
وی ادامه داد: حجم محصولاتی که در استان گلستان امکان تبدیل شدنش وجود ندارد زیاد است، کشاورزان محصول تولید میکنند اما در فروش منفعتی نمیبرند زیرا صنایع تبدیلی وجود ندارد.
قالیباف با بیان اینکه باید به زنجیره از تولید تا مصرف و به ویژه توزیع توجه کرد، اظهار داشت: بخش عمده مشکل مرغ و تخم مرغ به توزیع برمیگردد، بنابراین باید به تولید، ترویج، توزیع و مصرف توجه داشت، این نکته را به یاد داشته باشیم که بازار مهمتر از تولید است و بسیاری از خسارتها در این بخش است.
وی خاطرنشان کرد: متاسفانه سرانه درآمد استان گلستان از میانگین کشور پایینتر است در حالی که نسبت به استانهای دیگر مزیتهای بیشتری دارد، پس گیری در مدیریت و سیاستهای کلان کشور داریم.
وی یادآور شد: در بودجه ۱۴۰۰ به بخش کشاورزی به عنوان امنیتی غذایی توجه ویژهای داشتیم.