کد خبر 1216432
تاریخ انتشار: ۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۰ - ۰۰:۲۶
چگونگی استخدام معلمان حق‌التدریس و آموزشیاران اعلام شد - کراپ‌شده

قانون «الحاق یک تبصره به بند ۲ ماده الحاقی قانون تعیین تکلیف استخدامی معلمان حق‌التدریس و آموزشیاران نهضت سوادآموزی در وزارت آموزش‌وپرورش» ابلاغ شد.

به گزارش مشرق، «قانون الحاق یک تبصره به بند ۲ ماده الحاقی قانون تعیین تکلیف استخدامی معلمان حق‌التدریس و آموزشیاران نهضت سوادآموزی در وزارت آموزش‌ و پرورش» مصوب ۱۲ بهمن ۹۹ مجلس شورای اسلامی به انضمام شیوه‌نامه مربوط، جهت اجرا و اقدام لازم ابلاغ شد.

نیروهای مشمول این قانون 

آموزشیاران نهضت سوادآموزی: فردی که با رعایت ضوابط و مقررات آموزشی و اداری با مجوز گزینش، گواهی آموزش تدریس بدو خدمت و شناسه تدریس در نهضت سوادآموزی از سال ۱۳۷۹ تا قبل از سال ۱۳۹۲ با نهضت سوادآموزی همکاری داشته و حق‌التدریس خود را از محل اعتبارات دولتی دریافت کرده و همکاری آنان هم‌اکنون ادامه دارد.

آموزش‌دهنده مستمر (دو نفر و بالاتر) نهضت سوادآموزی: آموزش‌دهندگانی که از سال ۱۳۷۹ تا قبل از سال ۱۳۹۲ به‌صورت مستقیم با نهضت سوادآموزی همکاری مستمر داشته و در هر دوره حداقل دو نفر سوادآموز را تحت پوشش قرار داده و حق‌الزحمه خود را از محل اعتبارات دولتی دریافت نموده و همکاری آنان هم‌اکنون ادامه دارد.

معلمان قرآنی: افرادی که با دارا بودن مدرک تحصیلی دانشگاهی یا معادل حوزوی (حداقل کاردانی سطح یک حوزه) از سال ۱۳۷۹ تا قبل از سال ۱۳۹۲ صرفا در یکی از مدارس دولتی و یا دارالقرآن‌های دولتی تحت پوشش وزارت آموزش‌ و پرورش بدون واسطه و مستقیم تحت عنوان مربی قرآنی یا معلم قرآن حداقل ۱۲ ساعت در هفته همکاری داشته و حقوق خود را از محل اعتبارات دولتی و یا مشارکت‌های مردمی (سازوکار مدیر مدرسه یا مدیر دارالقرآن، انجمن اولیا و مربیان) دریافت کرده باشند.

مدرسین طرح امین: افرادی که با دارا بودن مدرک تحصیلی دانشگاه و یا معادل حوزوی (حداقل سطح یک) از سال ۱۳۷۹ تا قبل از سال ۱۳۹۲ طی تفاهم‌نامه منعقده یا معرفی‌نامه رسمی حوزه علمیه مراکز استان‌ها، حداقل ۱۲ ساعت در هفته با مدارس دولتی و در قالب مدرس طرح امین همکاری داشته و حقوق خود را از محل اعتبارات حوزه علمیه یا آموزش‌وپرورش دریافت کرده باشند.

تبصره: آموزشیار و آموزش‌دهندگان مستمر (دو نفر و بالاتر) قبل از سال ۱۳۹۲(مشمولین بند ۱.۱ و ۲.۱) در صورت عدم شرکت در آزمون داخلی به تاریخ ۲۰ تیرماه ۹۹ و یا در صورت شرکت در آزمون مزبور و عدم کسب حدنصاب تعیین‌شده در تبصره (۲) ماده (۵) آیین‌نامه اجرایی بند (۳) قانون مذکور، در صورت تأیید پرونده توسط کارگروه منطقه، استان و سازمان نهضت سوادآموزی می‌توانند در آزمون مجدد شرکت کنند.

مواد آزمون:

با توجه به نیاز وزارت متبوع به آموزگار، آزمون داخلی موضوع این ماده صرفاً در رشته آموزگار ابتدایی برگزار خواهد شد. مواد آزمون داخلی رشته شغلی آموزگاری در دو بخش عمومی و تخصصی به شرح ذیل تعیین می‌شود:

۱-۴-آزمون عمومی: این آزمون به‌صورت چندگزینه‌ای بوده و مواد آزمون عمومی شامل

- فناوری اطلاعات مهارت‌های هفتگانه ICDL

- معارف اسلامی

- ریاضی و آمار مقدماتی

- زبان و ادبیات فارسی

- اطلاعات عمومی – هوش و توانمندی‌های ذهنی

- زبان انگلیسی عمومی

 ۲-۴-آزمون تخصصی: این آزمون به‌صورت چندگزینه‌ای است و مواد آزمون تخصصی شامل

- اصول و فلسفه تعلیم و تربیت

- روان‌شناسی پرورشی

- روش‌ها و فنون تدریس

- اندازه‌گیری، سنجش و ارزشیابی آموزشی

 «قانون الحاق یک تبصره به بند ۲ ماده الحاقی قانون تعیین تکلیف استخدامی معلمین حق‌التدریس و آموزشیاران نهضت سوادآموزی در وزارت آموزش‌ و پرورش» مصوب ۱۲ بهمن ۹۹ مجلس شورای اسلامی به انضمام شیوه‌نامه مربوط را می‌توانید دانلود کنید:   قانون تعیین تکلیف استخدامی 

منبع: فارس

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 2
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 1
  • IR ۱۰:۳۲ - ۱۴۰۰/۰۲/۲۳
    0 0
    قانون مسخره ای است حق التدریس های مدارس آزاد رو هیچ جایش قرار نداده
  • IR ۱۱:۴۶ - ۱۴۰۰/۰۲/۲۳
    0 0
    ببین ما چطور با چه دردسر و تلاشی استخدام شدیم و برخی هم چطور و البته در چه سن پایینی! شکرت خدا، الهی شکر، عدالت تو از فکر و محاسبات ما بالاتر است.

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس