جلیلی نمایه

نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست‌جمهوری گفت: نباید با هم تعارف داشته باشیم؛ با تبعیض و رانت‌خواری هم در دولت باید برخورد کرد هم باید در بخش خصوصی و اتاق بازرگانی جلوی این کار را گرفت.

به گزارش مشرق، سعید جلیلی، نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست‌جمهوری، عصر امروز (چهارشنبه ۱۹ خرداد) در جمع فعالان بخش تعاون، اظهاراتی را مطرح کرد که محورهای مهم آن را در ادامه می‌خوانید:

- جمله‌ای از بنده نقل شد مبنی بر اینکه بدون مردم هیچ کاری پیش نمی‌رود. این جمله حقیقتا باور ماست و شعار نیست.

- امروز دو شکل می‌شود برای اداره کشور برنامه ریزی کرد؛ یک اینکه کشور را اداره کنیم و اگر مشکلی بود، برطرف کنیم.

- در هشت سال گذشته سعی کردیم مدل این جلسات را زیاد داشته باشیم. جمع‌بندی بنده و دوستان این است که فکر می‌کنیم امکانات کشور به‌گونه‌ای است که اگر یک اراده و باور جدی و برنامه داشته باشیم، کشور باید و می‌تواند جهش پیدا کند.

- شاید بگویند این یک ادعاست، بله این ادعای ماست، اما قابل دفاع است. با هرکسی که در این موضوع تردید دارد، حاضر به مناظره هستم.

- سوال این است؛ چگونه می‌شود کشور را جهش داد؟ آیا با همین ساختار می‌شود جهش ایجاد کرد؟ اگر می‌خواهید جهش ایجاد کنید، حتماً باید تمام ظرفیت‌های مردم را به کار بگیرید.

- یکی از بسترهای جهش، تعاونی‌ها هستند. با تعاونی و اتحادیه‌ها جلسات زیادی داشته‌ایم و به ۱۶ مسئله مشترک رسیده‌ایم.   اگر شما می‌خواید جهش ایجاد کنید باید این ۱۶ مانع را بردارید.

- اقتصاد کشور را در محیطی سیال و لرزان نمی‌شود اداره کرد. لازمه‌اش این است که کشور را معطل خارج نکنیم.

- اتفاقاً ما نیاز به یک تعامل گسترده و سازنده با جهان داریم.

- نباید با هم تعارف داشته باشیم؛ با تبعیض و رانت‌خواری هم در دولت باید برخورد کرد هم باید در بخش خصوصی و اتاق بازرگانی جلوی این کار را گرفت.

- هم دولت باید موانع را بردارد هم بخش خصوصی آسیب ها را بردارد.

- جهش با چند دستگاه اداری صورت نمی‌گیرد، مگر اینکه سازوکار را تغییر دهیم.

- بخش خصوصی و تعاونی‌ها وقتی سراغ یک دستگاه دولتی می‌روند باید هفت‌خوان را طی کنند. نه‌تنها این درست نیست بلکه باید اطمینان حاصل کنید که دستگاه دولتی به سراغ شما می‌آید.

- مردمی کردن اقتصاد یعنی اینکه اگر می‌گوییم‌ سهم تعاونی ها در اقتصاد کشور بیست درصد است، به همین میزان هم باید از تسهیلات سهم داشته باشند.

- روزی ۲ هزار میلیارد تومان خلق پول می‌شود. سهم تعاونی‌ها چیست و چرا با این وجود، تولیدکننده‌ها مشکل دارند؟

- رفتار متقابل دولت و بخش خصوصی مهم است. اگر به بخش خصوصی تسهیلات دادیم، به همین میزان باید بگویند که برای جهش تولید و جهش صادرات چه کردند.
 
- دولت و بخش خصوصی، دو بال یک حرکت برای جهش اقتصاد کشور هستند.

- متاسفانه از تعاونی‌های اعتبار، سوء استفاده شده است و در این باره نباید تعارف کنیم.

- آقایان دولتی می‌گویند در زمینه صادرات با همین عراق هم مشکل داریم. سوال این است چطور بخش خصوصی سالیانه ۱۲ میلیارد دلار به همین کشور صادرات می‌کند و پولش را هم می‌گیرد.

منبع: فارس

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس