مهدی رمضانی در این مراسم گفت: قدمت و تداوم این جایزه در حوزه ادبیات انقلاب اسلامی افتخارآمیز است. با اینکه شیوع کرونا در کشور بسیاری از حوزه های اجتماعی و فرهنگی را متأثر کرده و گاه موجب ایستاییِ برخی فعالیت ها شده، اما دوام در برگزاری جایزه قلم زرین، نشان از پویایی و پایداری فرهنگ و ادبیات انقلاب اسلامی است.
وی افزود: نهاد کتابخانهها خود را موظف میداند از رویدادها و فعالیت های ملتزم به آرمان های انقلاب اسلامی حمایت کند. اگر چه در حوزه فرهنگی، همه سلایق، دیدگاهها و علاقهمندیها باید اجازه فعالیت داشته باشند و مردم هم بر اساس آگاهی و ذائقه خود، دست به انتخاب بزنند، اما این، هرگز مانع انجام وظیفهای که ساختار دینی کشور برای توسعه و ترویج ادبیات متعهد دارد، نخواهد بود.
نوزدهمین دوره جایزه قلم زرین، در سالن آمفی تئاتر کتابخانه مرکزی پارک شهر، با معرفی برگزیدگان به کار خود پایان داد.
برگزیدگان در پنج بخش معرفی شدند. در بخش شعر کودک و نوجوان کتاب «ماهی رود توام» سروده محمد پوروهاب برگزیده شد. در بخش داستان کودک و نوجوان دو اثر «یولبارس و شهر زیرزمینی» نوشته عبدالرحمان اونق و «راز دانه کوچولو» از راضیه خادم الحسینی، به طور مشترک جایزه نخست را دریافت کردند. در بخش شعر بزرگسال «النگوهای دختر نمرود» اثر سعیده هاشمی و «سلول آزادی» اثر هادی خورشاهیان برگزیدگان این دوره قلم زرین بودند. در بخش داستان بزرگسال دو اثر «بی نام پدر» نوشته سید میثم موسویان و «برشکن» از حمید علیدوستی شهرکی جایزه برگزیده نهایی را گرفتند. در بخش نقد ادبی سیدمهدی طباطبایی برای «غربالی در دست» شایسته تقدیر شناخته شد و این بخش برگزیده نداشت.