به گزارش مشرق به نقل از نیویورک تایمز، اسرائیل به طور مخفیانه به گروهی از شرکت های جاسوسی-سایبری اجازه داده بود تا باوجود تمام نگرانی های بین المللی و حقوق بشری درباره ریاض، با عربستان سعودی همکاری کنند. این موضوع پس از آن بحث برانگیزتر شد که عربستان سعودی دستور قتل فجیع جمال خاشقجی از منتقدان حکومت ریاض را صادر کرد.
به نوشته نیویورک تایمز پس از قتل خاشقجی در سال ۲۰۱۸، گروه سایبری اسرائیلی موسوم به «ان اس او» قراردادهای خود را عربستان با توجه به آنکه گفته می شد از ابزارهای هکری برای انجام جنایت های فجیع استفاده می شود، لغو کرد.
این روزنامه آمریکایی می افزاید: اما دولت اسرائیل ان اس او و دو شرکت دیگر را به تداوم همکاری با عربستان سعودی تشویق کرد و یک مجوز جدید برای همکاری یک شرکت چهارم به منظور انجام فعالیت های جاسوسی صادر کرد.
از آن زمان، عربستان به استفاده از ابزارهای جاسوسی فراهم شده توسط شرکت های اسرائیلی به منظور رصد مخالفان و منتقدان سیاسی خود ادامه داده است.
گروه سایبری ان اس او که معروف به تولید نرم افزار و ابزارهای جاسوسی و سایبری است بیشتر به این دلیل معروف شده که در چند سال اخیر با استفاده از برنامه "پگاسوس" خود توانسته به دولت های زیادی خدمات جاسوسی ارائه دهد که نهایتا به زندانی شدن فعالان سیاسی مخالف این کشورها منجر شده است.
نیویورک تایمز می نویسد، شرکت اسرائیلی ان اس او برنامه پگاسوس را در سال ۲۰۱۷ به عربستان سعودی فروخت و این کشور از آن زمان از این برنامه جاسوسی به عنوان بخشی از کمپین وحشیانه خود برای سرکوب مخالفان داخلی و خلاص شدن از شر منتقدان خارجنشین خود استفاده کرده است.