به گزارش مشرق، صبحتهای اخیر حسین باغ گلی، نامزد تصدی وزارت آموزش و پرورش در دولت سیزدهم درباره معلمان مدارس امام رضا (ع)، سؤالاتی را درباره حضور معلمان رسمی آموزش و پرورش در مدارس غیردولتی ایجاد کرده است.
براساس آمار غیررسمی حدود ۱۰ هزار معلم رسمی آموزش و پرورش مأمور به خدمت درمدارس غیردولتی هستند، برای آنکه در مقیاس مشخص شود حضور ۱۰ هزار معلم چه مفهومی دارد میتوان این مثال را مطرح کرد که این تعداد معادل نیمی از ظرفیت سالانه پذیرش دانشجو معلم در دانشگاه فرهنگیان است.
بیشتر بخوانید:
افشاگری وزیر پیشنهادی آموزشوپرورش از «شبکه قدرت»
حقوق ۱۰ هزار نیروی رسمی که به مدارس غیردولتی مأمور هستند توسط وزارت آموزش و پرورش پرداخت میشود و در حالت عادی برای هر مدرسه غیردولتی حداکثر یک نیرو اختصاص مییابد.
در مدارس غیردولتی عام المنفعة (خیریه) تمام معلمان توسط وزارت آموزش و پرورش تأمین میشوند.
بیشتر بخوانید:
وزارت آموزش و پرورش آمار دقیقی از کمبود معلم ندارد
همچنین گفته میشود، آموزش و پرورش حتی برای برخی مدارس غیردولتی خارج از کشور نیز اقدام به تأمین معلم میکند در حالیکه مدارس غیردولتی خارج از کشور از والدین شهریه دریافت میکنند و به تأمین معلم توسط آموزش و پرورش نیازی ندارند!
لازم به ذکر است حدود ۱۷ هزار و ۹۱۵ مدرسه غیردولتی در کشور فعالیت میکنند.
این پرسش مطرح است که در شرایطی که مدارس دولتی عادی در تأمین معلم برای خالی نماندن کلاسهای درس مستأصل شدهاند، اعزام ۱۰ هزار معلم رسمی به مدارس غیردولتی که دارای درآمد مشخص هستند، چه توجیهی دارد؟!