کد خبر 1263767
تاریخ انتشار: ۴ شهریور ۱۴۰۰ - ۱۳:۲۰

همان طور که می‌دانید صادرات کالا به معنای انتقال کالا از یک کشور به کشوری دیگر از طریق مسیر رسمی و گمرکی بین کشورها است. صادرات باعث افزایش سهم بازار، افزایش میزان تولید و افزایش فروش می‌شود و حتی در صورت رکود بازارهای داخلی، همچنان در بازارهای پربازده خارجی به روی شما باز خواهد بود.

با توجه به شرایط کنونی کشور، صادرات کالا یکی از راه‌های مهم و کلیدی است. از آن جایی که صادرات کالا یک روند چند مرحله‌ای و بین‌المللی است، بنابراین برای این که بتوانید به یک صادر کننده حرفه‌ای تبدیل شوید، در اولین گام باید دانش خود را در این زمینه افزایش دهید.

چگونه صادرات را شروع کنیم؟

در این مقاله قصد داریم تا اطلاعاتی درباره قوانین صادرات در اختیار شما قرار دهیم و به این سوالات پاسخ دهیم که، برای صادرات از کجا شروع کنیم؟، صادرات به چه کشورهایی مناسب است؟ و برای داشتن یک صادرات موفق چه کنیم؟ پس اگر به دنبال یک صادرات موفق و حرفه‌ای هستید این مقاله مخصوص شماست.

برای صادرات از کجا شروع کنیم؟

چگونه صادرات را شروع کنیم؟

همان طور که گفته شد برای ورود به دنیای صادرات ابتدا باید دانش کافی در این زمینه را داشته باشید. قبل از هر اقدامی ابتدا باید پیامدهای صادرات بر تمام جنبه‌های کسب و کار خود را در نظر بگیرید و واقعیت‌های مربوط به این عرصه را بدانید. برای این کار می‌توانید از مشاورانی که در این حوزه فعالیت می‌کنند کمک بگیرید و نوع کسب و کار و شرایط خود را برای آن‌ها توضیح دهید تا شما را کاملا راهنمایی کنند.

همچنین باید در مورد بازاری که قصد فروش محصول در آن را دارید، تحقیق کنید و آن را کاملا بشناسید و بعد از آن تمام قوانین و مقررات، سیستم حقوقی، رفتار خرید مشتریان و شرایط رقابتی آن را در نظر بگیرید. شناسایی این که محصول شما در کدام منطقه متقاضی بیشتری دارد، یکی از عواملی است که می‌تواند منجر به یک صادرات خوب شود.

ما در ادامه به صورت خلاصه برخی از مواردی که برای شروع صادرات باید به آن‌ها توجه کنید می‌پردازیم:

· پتانسیل صادرات خود را مرور کنید

· در بازارهای خارجی تحقیق کنید

· مسیرهای موجود برای ورود به بازار را بررسی کنید

· سازمان‌های مرتبط با صادرات را بشناسید

· با قوانین صادرات آشنایی داشته باشید

· چگونگی نقل و انتقال ارزی را بدانید

· امور مالی را فراموش نکنید

· برای هزینه هر واحد برنامه ریزی کنید

· مجوزهای لازم را دریافت کنید

قوانین صادرات که باید بدانید

در صادرات محصولات قوانینی در مورد نحوه صادرات و حتی ممنوعیت صادرات برای برخی از محصولات وجود دارد که باید با این قوانین آشنا باشید. شاید شما به تمام قوانین و مقررات صادرات، آیین نامه‌های اجرایی، قوانین امور گمرکی، قوانین بین‌المللی قراردادها و حتی نوع کالاهایی که برای صادرات آن‌ها ممنوعیت وجود دارد آشنا نباشید.

کمک گرفتن از یک مشاور صادرات می‌تواند به شما کمک کند تا با این قوانین آشنا شوید و در مسیر صادرات به مشکل برخورد نکنید.

اهمیت استفاده از یک مشاور حرفه‌ای در زمینه صادرات

از آن جایی که انجام صادرات پروسه‌ای تخصصی و مهم است، و با توجه به افزایش رقابت در فضای کسب و کارها، استفاده از مشاوره صادرات اهمیت ویژه‌ای پیدا می‌کند. کمک و راهنمایی گرفتن از افراد مجرب، ماهر و با دانش در این زمینه می‌تواند به شما کمک کند تا دچار خطا و اشتباه نشوید. در واقع این افراد مسیر را به شما نشان می‌دهند و راه را برای شما هموار می‌کنند.

عده‌ای از مشاوران مجرب و بسیار ماهر در کارمنتو، آماده ارائه خدمات به شما عزیزان هستند. شما در هر کجای کشور که باشید و در هر ساعتی از شبانه روز که بخواهید می‌توانید از این مشاوران راهنمایی و کمک بگیرید. 

وظایف مشاوره صادرات چیست؟

چگونه صادرات را شروع کنیم؟

همان طور که گفته شد، مشاور صادرات، فردی با تجربه و ماهر است که به تمام مسیر صادرات کالا و موفقیت در صادرات تسلط دارد. این مشاوران وظایف زیادی دارند از جمله این که، به شما می‌گویند که چطور باید مراحل قانونی و اداری صادرات را به راحتی طی کنید و به راحتی بتوانید مجوز صادرات کالا دریافت کنید.

چگونگی پیدا کردن مشتری خارجی و مذاکره با آن‌ها و حتی تنظیم متن قرارداد از دیگر وظایف مشاوره صادرات است. در ادامه به برخی از وظایف مشاور صادرات، و مواردی که در آن موارد به مشاوره می‌پردازند، به اختصار اشاره خواهیم کرد:

· تحلیل بازار بین‌الملل

· کمک به انتخاب کشور هدف مناسب

· مشاوره صادرات برای انتخاب محصول صادراتی

· مشاوره در تمام مراحل قانونی و اداری صادرات

· چگونگی دریافت مجوز صادرات

· پیدا کردن مشتری خارجی و مذاکره با او

· چگونگی بستن قرارداد

· نحوه انتقال پول

· مقدار عوارض گمرک

· چگونگی دریافت کارت بازرگانی

· مقدار مالیات

· چگونگی دریافت اعتبارنامه

· چگونگی دریافت بیمه نامه کالا

· نحوه ترخیص کالا

· نحوه بارگیری و تخلیه بار در ارسال به کشورهای مختلف

· نحوه اخذ مجوزهای گمرک

مشاور صادرات، با ارائه مشاوره در تمام این موارد می‌تواند به شما کمک کند تا این مسیر را به درستی بشناسید و به راحتی بتوانید در آن قدم بردارید.

صادرات به چه کشورهایی بهتر است؟

ایران با داشتن 15 همسایه در رتبه دوم از نظر تعداد کشورهای همسایه است و از این جهت مزیتی بسیار مهم برای ایران است چرا که داشتن این تعداد همسایه، امکان تبادل مستقیم کالا و خدمات بدون عبور از گذرگاه‌های تحت تسلط آمریکا را فراهم کرده است.

ایران تقریبا به تمام کشورهای همسایه صادرات دارد اما می‌توان گفت از جمله مهم‌ترین کشورهایی که صادرات ایران به آن کشورها انجام می‌شود، عبارت‌اند از: عراق، چین، عمارت متحده عربی، افغانستان، هند، نپال، کرواسی، تونس، برزیل، مراکش، صربستان و بسیاری دیگر از کشورهای دیگر.

این که صادرات به چه کشوری بهتر است بستگی به نوع محصول شما برای صادرات و تقاضای کشور مقصد دارد. بنابراین همان طور که قبلا هم گفته شد از جمله مهم‌ترین کارهایی که برای صادرات باید انجام دهید این است که مکانی را که قصد دارید محصول خود را در آن عرضه کنید، شناسایی کنید. برای این که بتوانید نیاز کشور مقصد و بهترین کشور برای صادرات محصول خود را پیدا کنید، حتما از کارشناسان متخصص در این حوزه کمک بگیرید.

جمع بندی

امروزه بسیاری از افراد به دنبال صادرات هستند. ورود به عرصه صادرات کاری است که نیازمند دانش و تجربه کافی است. اگر بدون آگاهی وارد این کار شوید ممکن است متحمل ضررهای زیادی باشید.

برای انجام صادرات بهتر است، از مشاوره صادرات استفاده کنید. مشاوران مجرب و متخصص کارمنتو، تمام مراحل و قوانین مرتبط با صادرات را برای شما توضیح خواهند داد و به تمامی سوالات شما در این حوزه پاسخ خواهند داد.


** این محتوا صرفا جنبه تبلیغاتی دارد و توسط سفارش دهنده آن تهیه و تنظیم شده است

برچسب‌ها

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس