از روند گسترش حجاب در غرب به چه اندازه اطلاع داريد؟ آيا اسلام هراسي و قوانين محدود كننده حجاب در غرب، مانع از گسترش اين فرهنگ اسلامي در غرب شده است؟ در حجاب اسلامی چه چیزی نهفته است که دشمنان اسلام، آن را به عنوان دشمن درجه یک دمکراسی و مدرنیته در غرب مطرح می‌کنند؟ دلايل زنان تازه مسلمان شده در دفاع از حجاب چيست؟ براي روشن شدن سؤالات فوق با گزارش ويژه مشرق همراه شويد.

به گزارش مشرق، شکوفایی اسلام در غرب نمادهای مختلفی دارد که ازجمله آنها - گسترش حجاب در میان دختران و زنان غیر مسلمانانی که به اسلام روی می‌آورند، آنها به حجاب به عنوان یک عامل مهم در ایجاد امنیت روحی و روانی می‌نگرند، امنیتی که با پدیده برهنگی و بی بند و باری در غرب مورد تهدید قرار گرفته است.

از سوي ديگر، جريان رو به جلوي بيداري اسلامي نه تنها در كشورهاي اسلامي و عرب منطقه و آفريقا همچون تونس، ليبي، آذربايجان و ... در احياي سنت‌هاي اسلامي همچون عفاف و حجاب تأثيرات قابل توجهي داشته است، بلكه سبب توجه ديگر كشورها از جمله كشورهاي غربي به خصوص نخبگان علمي اين كشورها به سمت فرهنگ اسلامي از جمله حجاب و عفاف شده است.

اگر چه ماجراي روند گسترش حجاب از سال‌ها قبل در غرب اتفاق افتاده است، لكن با توجه به بيداري اسلامي، افزايش پيشرفت كشورهاي اسلامي در مسائل مختلف علمي اجتماعي و ...، پيروزي حزب‌الله لبنان در جنگ 33 روزه، افزايش اسلام هراسي، قوانين ضد اسلامي و ... گسترش فرهنگ عفاف حجاب از روند قابل توجهي برخوردار شده است كه در اين نوشتار به قسمتي از آن اشاره مي‌شود.

زن محجبه در غرب

تاريخچه اجمالي حجاب در غرب

شايد معناي حجاب اينگونه كه در حال حاضر در عرف اطلاق مي‌شود، در قرون گذشته تمدن غرب جايي نداشته باشد، لكن پوشاندن بدن و به خصوص موي سر از بديهيات تاريخي غرب است[1]؛ بسياري از زنان مسيحي در قرون گذشته، نه تنها در مراسم مذهبي اعم از دعا و يا رفتن به كليسا بلكه به غير از آن در طول زندگي معمول خود نيز از نقاب، پوشيه و يا به لفظ امروزي روسري (VEIL) براي پوشاندن موي سر خود استفاده مي‌كردند.[2]


اين روند، اگر چه تا قرن هيجدهم، نوزدهم و بيست ميلادي ادامه پيدا كرده است، لكن در طول اين دوره دستخوش حوادثي نيز شده است؛ بنبار اسناد تاريخي و تصاوير موجود از شكل لباس زنان غربي در اين چند قرن، شكل حجاب چندين بار تغيير كرده است به خصوص بعد از دوره رنسانس.

حجاب زن مسيحي در قرن 17 ميلادي

به عنوان مثال، پوشيه يا همان روسري در قرن هجدهم تبديل به كلاه شده است و ميان زنان اختلاف بوجود آمده است كه آيا بايد حجاب موي سر فقط در مواقع دعا و ورود به كليسا باشد، يا فرقي نمي‌كند در چه وضعيتي باشي و بايد در همه حال موي سرت پوشيده باشد.

حجاب زن مسيحي در قرن 19

بعد از آن، در اوايل قرن 20، پوشش زنان تبديل به كلاهي آويزان شده است كه بيشتر در زنان روستايي و زناني كه در كليسا خدمت مي‌كرده‌اند، ديده شده است؛ در قرن نوزدهم ميلادي تا اواسط اين قرن، كلاه به عنوان يكي از وسايل تجملي در اروپا مورد استفاده زنان قرار مي‌گرفته است لكن زنان اروپايي همواره در اماكن عمومي موي سر خود را با كلاه مي‌پوشاندند.


آنچه از نظر جامعه شناسان غربي مورد نظر قرار گرفته است، فراموش شدن دليل اصلي پوشش زنان در مواقع دعا و غير از آن است، بنبا ر نظر اين افراد، دلايل معنوي پشت سر آن وجود داشته است كه در حال حاضر فراموش شده است[3].

به هر حال آنچه در دنياي امروز غرب وجود دارد، از آنچه كه در تاريخ گذشته تمدن غرب وجود داشته است، فاصله پيدا كرده است.


زنان مسيحي محجبه در حال عبادت

افزايش گرايش زنان به اسلام و حجاب در غرب

اگر چه با توجه با تبيلغات منفي و همه جانبه غرب عليه اسلام و فرهنگ اسلامي، بسياري از مردان و زنان غربي در ذهن خود، تصوير ترسناك و خطرناكي در ذهن خود ايجاد كرده‌اند، لكن در كنار تمام تبيلغات منفي غرب، روند گرايش و تمايل مردان به خصوص زنان غربي به اسلام و علي الخصوص به مسئله حجاب غير قابل انكار است[4] به شكلي كه بر اساس آمار مختلف، اسلام نسبت به ديگر اديان در غرب رو به گسترش است و بيش از 150 درصد، افزايش يافته است[5].


پروفسور "مادلين زيلفي" استاد تاریخ خاورمیانه در دانشگاه مریلند درباره افزايش رروند تمايل قشر تحصيلكرده زنان در دانشگاه‌هاي آمريكايي مي‌گويد: سرعت این روند مرا کنجکاو کرده است، من بارها این موضوع را در دانشکده دیده‌ام که اسلام به دختران هویت بخشیده است، اکنون دختران مسلمان با انگیزه قویتری در دین اسلام تحقیق می‌کنند و نسبت به اعتقاداتشان جدیت بیشتری دارند.

زيلفي همچنين مي‌گويد: حجاب کلمه‌ای است که معنای بسیار دارد، حجاب همیشه در داخل و خارج کشورهای اسلامی نماینده خیلی از چیزها از جمله یک بیانیه سیاسی محکم علیه فساد و بی بند و باری و یک عمل مذهبی عمیق شخصی بوده است؛ این موضوع به اصل اسلام برمی‌گردد؛ قرآن حجاب را در قالب لباس لازم شمرده است.[6]

گسترش حجاب در دانشگاه‌هاي غربي

گزارش مختصري از مبارزه غرب براي گسترش حجاب در جامعه

پس از حوادث یازده سپتامبر، صدور و تصویب قوانین ضد اسلامی در غرب و گسترش پدیده اسلام فوبیا وارد فاز جدیدی شده است و به دنبال آن حجاب که از ارکان اساسی ایمان زن مسلمان و سمبل عفاف وی محسوب می‌شود، در بعضی از کشورهای غربی با تهدیدها و مشكلات فراواني روبرو است.


ممنوعیت حجاب در مدارس فرانسه

اولین بار تصویب قانون ممنوعیت حجاب در مدارس فرانسه سر و صدای زیادی ایجاد کرد[7]؛ مسلمانان فرانسه به عنوان بزرگترین جامعه مسلمان اروپا، از سال 2004 به موجب تصویب قانونی از داشتن حجاب در مدارس دولتی منع شدند. به موجب این قانون تحت عنوان طرح"ممنوعیت استفاده از نشانه‌های مذهبی در مدرسه‌های فرانسه"، استفاده از حجاب اسلامی در مدارس فرانسه رسماً غیرقانونی شد. پیش از آن نیز اغلب مدارس فرانسه به سختی به دانش آموزان خود اجازه می‌دادند با پوشش اسلامی در کلاس‌های خود حاضر شوند.[8]

دختر مسلمان فرانسوي

در شرایطی که تبعیت مسلمانان فرانسه از این قانون نشانه موجه بودن آن در نظر مسلمانان نیست، بسیاری از دختران مسلمان به واسطه این ممنوعیت برای تحصیل به کشورهای همسایه فرانسه سفر کرده یا در مدارس خصوصی حاضر می‌شوند تا بتوانند حجاب و هویت دینی خود را حفظ کنند.[9]

تظاهرات عليه ممنوعيت حجاب در فرانسه

طرح قانون ممنوعیت حجاب در آمریکا

طرح ممنوعیت حجاب که برای اولین بار در اروپا و كشور فرانسه اجرا گردید، به سرعت در سطح جهان مثل آمریکا و حتی در کشورهایی مانند ترکیه که اکثریت آن را مسلمانان تشکیل می‌دهند، رواج یافت.
پیش‌نویس قانون ممنوعیت نمادهای دینی برای معلمان مدارس از جمله داشتن حجاب در ایالت اورگان آمریکا مطرح شده است.[10]

دستگيري مخالفين ممنوعيت حجاب در آمريكا

مجازات زندان برای زنان محجبه در بلژیک

براساس طرح پیشنهادی برخی نمایندگان پارلمان بلژیک، زنان محجبه‌ای که از پوشیه یا نقاب در اماکن عمومی استفاده می‌کنند، مجرم شناخته شده و جریمه نقدی شده یا زندانی می‌شوند.
"
کریستین دوفرانیه " عضو مجلس سنای بلژیک و رئیس فراکسیون جنبش اصلاح از ارائه طرحی قانونی به مجلس خبر داد که طبق آن، استفاده از حجاب پوشیه یا نقاب در این کشور جرم محسوب شود.
این نماینده پارلمان بلژیک با اشاره به اینکه پیشنهاد طرح این قانون در چارچوب سلامت عمومی و احترام به ارزش‌های جامعه است، ادعا کرد: باید قانونی وجود داشته باشد که براساس آن هرکس از لباسی که موجب عدم شناخت و تشخیص هویتش در اماکن عمومی شود، مورد پیگرد قانونی قرار گیرد.[11]

تظاهرات زنان محجبه در بلژيك

براساس این قانون قرار است جریمه کسانی که پوشیه استفاده می کنند از 15 تا 25 یورو یا یک تا هفت روز زندان باشد.[12]


ممنوعيت حجاب در سوئيس، چهارمين كشور اروپايي در فرايند مقابله با حجاب

در كنار كشورهايي همچوم فرانسه، بلژيك و هلند در راستاي ممنوعيت حجاب، کشور سوئیس نيز قرار مي‌گيرد كه عنوان چهارمین کشور اروپایی ممنوعیت نقاب و حجاب را به تصویب رساند. پارلمان سوئیس با 101 رای موافق در برابر 77 رای مخالف، نسبت به نداشتن تقاب در اماکن عمومی سوئیس رای داد که این امر باعث آزرده خاطر شدن مسلمانان شد.

این اقدام در زمانی اتخاذ شد که "اسکار فریسینگر" از قانونگذاران حزب راست گرای مردم در سوئیس ممنوعیت نقاب را به پارلمان ارائه داد و مدعی شد: در زمانی که عدم امنیت در خیابانهای ما رشد می کند مردم بیشتری چهره خود را پشت روبنده یا برقع پنهان می کنند باید جلوی نقاب را بگیریم.


اسلام هراسي و مقابله با حجاب، وسيله غرب براي زنده نگه داشتن ليبرال دموكراسي

یکی از علل برخورد غرب با مسلمانان و ایجاد محدودیت برای آنها در این جوامع، تبلیغ خطر مسلمانان و بزرگنمایی آن است؛ بر کسی پوشیده نیست که پس از حوادث خود ساخته یازده سپتامبر و متهم نمودن مسلمانان، محدودیت حقوق اقلیت‌های اسلامی در کشورهای غربی رو به فزونی گذاشت. بخشی از منشأ اسلام هراسی به این دلیل است که وقتی مارکسیسم فرو می‌پاشد غرب باید برای حفظ یکپارچگی خود دشمن فرضی ترسیم کند، این نظریه هانتینگتون که برتری آمریکا در بحران و چالش معنا پیدا می‌کند، به منزله دکترین استمرار قدرت ایالات متحده آمریکا تلقی می‌شود. بنابر این باید پس از خلا رقیب شرقی آن جایگزینی معرفی شود که در این راستا پس از فروپاشی کمونیسم، اسلام را به عنوان دشمن فرضی جایگزین نمودند.


مقايسه ميان محدوديت زنان مسلمان و زنان غربي (دانلود)

آنچه زمینه کشته شدن "مروه الشربینی " را در دادگاه درسدن آلمان به وجود آورد، نژادپرستی است که سراسر اروپا و آمریکا را فرا گرفته و در حقیقت علت اصلی اسلام ستیزی در غرب به شمار می‌رود.

شهيد مروه الشربيني

گوشه‌اي از سخنان بازيگر و مدل آمريكايي مسلمان شده

"سارا بوکر" هنر پیشه، مدل و مانکن تازه مسلمان آمریکایی در گفتگویی خود را و علت مسلمان شدنش را اینگونه بیان می‌کند: من يك دختر آمريكايي هستم كه در مركز اين كشور به دينا آمده‌ام و در آنجا زندگي كرده‌ام، من نيز به مانند تمام دختران ديگر، بزرگ شده و رشد كرده‌ام و به مانند آنها، علاقه بسياري به ماديات و زرق و برق زندگي در شهرهاي گران داشتم.

در نهایت من به فلوریدا و از آنجا به ساحل جنوبی میامی نقل مکان کردم. یک منطقه پرشور برای آنهائی که در جستجوی "زندگی پر زرق و برق" هستند. طبیعتا، من آنچه که یک دختر معمولی غربی انجام می‌دهد را انجام می‌دادم؛ براساس ارزیابی ارزش خودم بر مبنای میزان جلب توجه دیگران من به ظاهر و جذابیت و گیرائی خودم توجه داشتم. من مرتبا ورزش می کردم و یک مربی شخصی شدم. یک خانه شیک لب دریا خریدم و توانستم یک سبک زندگی "با کلاس" برای خود فراهم کنم.

سالها گذشت تا متوجه شوم که هر چه بیشتر در "جذابیت زنانگی‌ام" پیشرفت می‌کنم درجه رضایت شخصی و خوشبختی‌ام افت می‌کند؛ من برده مد بودم، من گروگان ظاهرم بودم.

سارا بوكر:

من برده مد بودم، من گروگان ظاهرم بودم


به علت افزایش مستمر فاصله میان رضایت شخصی من و سبک زندگی‌ام، من در فرار از الکل و مهمانی‌ها (پارتی ها) به مراقبه (مدیتیشن) و مذاهب غیرمتعارف پناه می‌بردم. اما یک فاصله کوچک به یک دره تبدیل گشت. و در نهایت متوجه شدم که تمامی آنها فقط یک مسکن هستند و نه یک درمان موثر.[13]

یازده سپتامبر ۲۰۰۱، زمانی که من شاهد رگبار پی در پی اسلام، ارزش‌ها و فرهنگ اسلامی و اعلام شرم آور "جنگ صلیبی جدید" بودم، توجه‌ام به چیزی بنام اسلام، جلب شد؛ تا آن زمان، تمام چیزهائی که برای من با اسلام تداعی می‌گردید عبارت بودند از: زنان پوشیده در "چادر"، کتک زنندگان زنان (همسران) و یک دنیا ترور و وحشت.

قبل و بعد از مسلمان شدن

یک روز من با قرآن، کتابی که در غرب بطور منفی کلیشه‌ای معرفی شده است برخورد کردم. در ابتدا سبک و نحوه برخورد قرآن مرا تحت تاثیر قرار داد، و سپس نگاه آن به هستی، زندگی، آفرینش و ارتباط میان خالق و مخلوق مرا به شگفتی آورد. من قرآن را خطابه‌ای مملو از بصیرت و بینش برای قلب و روح، بدون نیاز به هیچ مترجم (مفسر) و کشیشی یافتم.

من یک ردای زیبای بلند و یک پوشش سر که شبیه لباس عرفی زنان مسلمان است خریداری کردم و در خیابان‌ها و محله‌هائی که روزهای پیشین با شلوار کوتاه، بیکینی، و یا با لباس کار "شیک" سبک غربی در آنها راه میرفتم، ظاهرشدم. اگر چه مردم، چهره‌ها، و مغازه‌ها همه همان‌ها بودند، اما یک چیز به طرز چشمگیر و استثنائی متفاوت بود، من همان نبودم و نه آرامشی که من برای اولین بار در زن بودن تجربه کردم.

خانم سارا بوكر با پوشيه

به شما زنانی که مفاهیم زشت کلیشه‌ای علیه حجاب فروتنانه اسلامی را می‌پذیرید، می‌گویم که: شما نمی‌دانید که چه چیزی را دارید از دست می‌دهید.[14]


منابع و مآخذ:





[1] - http://www.tebyan.net/index.aspx?pid=65911

[2] - http://www.scrollpublishing.com/store/head-covering-history.html

[3] - http://www.kingshouse.org/headcovering.htm

[4] - http://www.30-days.net/muslims/statistics/islam-growth/

[5] - http://www.ukbbcnews.com/shocking-statistics-islam-the-fastest-growing-religion-in-the-west.html/islam-vs-others-growth-rate

[6] - http://uzbek.irib.ir/persian/print/4431.html

[7] - http://edition.presstv.ir/detail/88766.html

[8] - http://www.bbc.co.uk/news/world-europe-13031397

[9] - http://www.globalpost.com/dispatch/education/100612/france-education-muslim-girls-headscarves

[10] - http://www.presstv.ir/detail/196865.html

[11] - http://realityviews.blogspot.com/2010/04/belgium-becomes-first-european-nation.html

[12] - http://news.bbc.co.uk/2/hi/europe/8636605.stm

[13] - http://www.islamicity.com/forum/printer_friendly_posts.asp?TID=21862

[14] - http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=13900923000206


نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 25
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 6
  • مسعود ۰۲:۰۹ - ۱۳۹۱/۰۴/۰۵
    6 1
    اين سارا بوكر در عكس آخري اصلا محجبه نيست. فقط چشم هاش رو قاب گرفته كه بهتر ديده بشه
  • یک مرد ۰۲:۴۸ - ۱۳۹۱/۰۴/۰۵
    5 0
    درودبر زن با حیا وبا حجاب درودبر سارا بوکر ولی سارا خانم عکس با پوشیه شما حجاب نیست چون حجاب فقط پوشاندن بدن ومو نیست بلکه یکی ازشرایط حجاب عدم جلب توجه جنس مخالف است فکر نمی کنم جنس مخالف به عکس با پوشیه شما جلب نشود و فکرنمی کنم اینگونه حجابها محرک نباشد
  • نیما ۰۵:۱۷ - ۱۳۹۱/۰۴/۰۵
    2 4
    پوشیه و روبنده حجاب اسلامی نیست و من شک ندارم غرب موذیانه به رواج این نوع از حجاب در بین مسلمانان اقدام میکند تا بتواند صورتی ترسناک و غیرقابل پذیرش از حجاب را به نمایش بگزارد و نسبت به آن دافعه ایجاد کند و این ادامه همان راهی است که در اشاعه طالبانیسم دنبال میکند ..پس بهتر است سایت مشرق در جهت اشاعه این انحراف با آنها همگام نشود .............یک مساله ی دیگر : بنده به هیچ وجه ملحد نیستم اما کاش میشد یک نفر از طرفداران حجاب اجباری برای من استدلال میکرد که چگونه حجاب مساوی عفاف است ؟ مگر نه اینکه تماما زنان کشوری مثل عربستان محجب به سفت و سخت ترین انواع حجاب از جمله پوشیه اند ..شما را به خدا قسم میدهم دو کار بکنید ؛ اول این که این نظر را در ذیل این نوشته تان درج کنید و دوم اینکه یک بار جوابی برای این مساله پیدا کنید که آیا زنان محجبه ی عربستان ؛ افغانستان و بسیاری از شیخ نشینهای اطراف عفیف ترند؟ (با توجه به تعاریفی که از واقعیتهای هولناک آن جوامع از چگونگی روابط جنسی وجود دارد و از جمله شیوع بی سامان همجنسگرایی ) و یا مردم بی حجاب مثلا کشور ژاپن ؟ آیا مگر ایرانیان محجبه تر از مردمان غرب نیستند ؟ خودتان منصفانه بگویید : آیا آمار خیانت همسران به یکدیگر و جدایی به همین دلیل .تجاوز به زنان و دختران و آزار و ایذایشان ؛ چشم چرانی و نگاه پرنوگرافیک به همه ی امور و ..... در کشوری مثل ایران بیشتر است یا مثلا کشوری اروپایی ؟ مگر نه اینکه در مصر که زنانش از باحجاب ترین ها هستند تجاوز جنسی به زنان در سطح بالایی قرار دارد تا جاییکه زنان محجبه حتی در میدان تحریر هم از آن بی نصیب نماندند آیا قرار است حجاب پوششی برای زنان باشد و یا پوششی برای پنهان کردن فساد و بی عفتی ؟ ضمن آنکه برای چندین اصل از واجبات اسلام که همه وجوبشان به اندازه حجاب است و همه باطنی تر از حجاب ؛ این همه تبلیغات و اجبار و بگیر و ببند و غیره وجود دارد که برای پوشش زنان ؟... کاش یک نفر به جای برخورد استدلال میکرد..کاش..........
  • salman ۰۸:۲۱ - ۱۳۹۱/۰۴/۰۵
    6 1
    بعضی از زنان و دختران ما به کجا دارن میرن به قول یه بنده خدایی می گفت: (وضعیت حجاب الان با زمان شاه چه فرقی می کنه؟) ما انقلاب کردیم که دین اسلام و شریعت اسلامی باقی بمونه نه این که شهر های ما بشه پر از زنهای بد حجاب با انواع و اقسام آرایش ها که حتی این جور آرایش ها را هم یک زن بی حجاب خارجی انجام نمیده.تا کی باید وقتی تو خیابون میریم یا از شرم یا از اینکه نگاهمون به این میمون صفت ها نیفتد سرمونو پایین بیاندازیم.اونهایی که حجاب را مانع پیشرفت می دونن بیان یه کم مطالب این بخش را بخونن. خدا عاقبت همه ما را ختم به خیر کند. انشاالله
  • ۱۰:۰۷ - ۱۳۹۱/۰۴/۰۵
    0 1
    از کل مقاله فقط اینو فهمیدی؟
  • ۱۰:۰۷ - ۱۳۹۱/۰۴/۰۵
    2 2
    خانم های محجه در غرب قریب به اتفاق مهاجران از کشورهای اسلامی هستند و تعداد انگشت شماری از آنها تغییر دین داده و محجبه شده اند. اما هنوز خواهران روحانی مقید به آن هستند. در هر صورت انتخاب نوع پوشش در غرب آزاد است و مثل ایران حجاب اجباری وجود ندارد
  • فرشیدی ۱۰:۰۹ - ۱۳۹۱/۰۴/۰۵
    2 0
    مقاله خوب و جامعی بود. در این درگیری های سیاسی و گرانی و غیره مشرق نشان داده که به دغدغه های اصیل توجه می کنه به عنوان یک ایرانی از چنین مقالاتی دفاع می کنم. خدا قوت
  • مهدي ۱۰:۱۴ - ۱۳۹۱/۰۴/۰۵
    3 0
    با سلام اين خانم مسلمان شده است. نبايد عكس بي حجاب اونا تو سايت قرار بديد
  • ۱۱:۲۹ - ۱۳۹۱/۰۴/۰۵
    1 1
    دلتون خوشه ها. الان دیگه فقط باید چادر مشکی پوشید. این گشت ارشاد به مانتو های رنگی حتی اگر پوشیده و بلند هم باشه گیر میده. یعنی اگه یه دختر ایرانی مثل دختر باحجاب فرانسوی یا ترک یا حتی لبنانی لباس بپوشه احتمال دستگیریش هست!
  • سید ۰۰:۳۲ - ۱۳۹۱/۰۴/۰۶
    3 0
    احسنت
  • محمد جواد ۰۰:۳۸ - ۱۳۹۱/۰۴/۰۶
    2 0
    سلام بر دوست گرامی. محجبه بودن برابر با عفیف بودن نیست ، و اگر کسی چنین تصوری از عفاف دارد تصور اشتباهی است. محجبه بودن شرط لازم برای عفیف بودن هست ولی شزط کافی نست. یعنی اینکه عفاف یک حالن درونی است که بروز ان در قالب های گوناگونی است مثل حجاب. ثانیا تمام زنان محجبه ای که شما نام برده اید فقط شرط اول را دارا هستند. ثالثا بر چه اساس شما عفاف را در جوامع غربی و اروپایی بیشتر از ایران عنوان مینمایید. بالاخره عفاف باید ملاکی داشته باشد که شما میگویید وضعیت انها از ما بهتر است.تجاوز جنسی در کدام جامعه بیشتر است؟ روابط نا مشروع در جامعه رواج بیشتری دارد؟ فرزندان نامشروع چطور؟ به نظر شما اگر یک نفر بخواهد عفیفانه زندگی کند در کدام جامعه راحت تر زندگی می کند و میتواند عفاف خود را حفظ کند؟
  • 313 ۱۱:۲۳ - ۱۳۹۱/۰۴/۰۶
    0 0
    گسترش اسلام یکی از مهم ترین مسائل هرجامعه اسلامی باید باشه مشرق خداقوت گل کاشتی
  • 313 ۱۱:۲۴ - ۱۳۹۱/۰۴/۰۶
    0 0
    شما احیانا باکبک نسبتی نداری مردک اینهمه درگیری در اروپارو نمی بینی چرند میگی
  • ۱۱:۵۰ - ۱۳۹۱/۰۴/۰۷
    0 0
    موافقم برادر . ولی چرا شما شهرکردی ها و اصفهانی ها با لهجه ! مطلب می نویسید . به جای ( اونا ) بهتره بنویسی ( اونو ) یا ( اون رو ) . ممنون
  • ۲۲:۰۱ - ۱۳۹۱/۰۷/۲۶
    0 0
    ملاک پوشش وحد پوشش این استکه جنس مخالف تحریک نشود وبطور کلی تحریک کننده نباشد وفرقی نمیکند که کجا باشد اروپا باشد ویا ایران.
  • یه نفر ۲۰:۲۷ - ۱۳۹۱/۰۸/۱۳
    0 0
    باید به این هم توجه داشت که فرهنگ کشورهایی مثل لبنان و فرانسه با فرهنگ کشور ما متفاوته ونمیشه انتظار داشت که زنان ماهم مثل اونها حجاب داشته باشند.ملاک اسلام اینه که پوشش نباید تحریک کننده باشه فرقی هم نمیکنه خانم یا آقا باشه.
  • الهام ۱۲:۰۶ - ۱۳۹۱/۰۸/۲۰
    0 0
    فرهنگ هر کشوری فرق میکنه .چون ما تو مملکت ایران زندگی می کنیم پس باید تابع قوانین کشورمون هم باشیم در کشور ما هم حجاب باید باشه هم عفاف اگر هردو در کنار هم باشند کامله .حجاب حتما نباید با چادر یا پوشییه یاشه ،من خودم یه چادریم ولی لزوما حجاب رو تو چادر نمی بینم اگر جوان های ما حجابشون رو حتی بدون چادر رعیت میکردند واقعا نیازی به گشت ارشاد بود ...؟
  • بچه سید ۱۰:۱۹ - ۱۳۹۱/۰۸/۲۳
    0 0
    خواهر بزرگوار (الهام خانم) در دومورد باشما موافقم اینکه حجاب اسلامی باید باشه وکشور مااسلامی ولی بایدعرض کنم چادر حجاب برتر وبرای یه خانم مصونیت میاره نه محدودیت یه خانم نجیب وعفیف هیچوقت باپوشش نامناسب ولباسهای تنگ وبدن نما ورنگهای تند جسم مقدس خودش رو در معرض نگاههای هوس الود مردان دزد ناموس قرار نمیده ایا شما زنی رو سراغ دارید که از پاکدامنی وعفیف بودن ورعایت حجاب اسلامی ضرر کرده وازبابت چنین سرمایه معنوی سراز ابتذال دربیاره !!!! توجه داشته باشید عرض کردم زن عفیف ونجیب چون بعضی زنها چادرمیزنن وحجاب نسبتامناسبی دارن ولی هرباحجابی عفیف نیست ودراخر باید عرض کنم مشکل بد پوششی ورعایت نکردن اصول اخلاقی در هرزمینه چه مرد وچه زن ریشه در تربیت خانوادگی و پایبندی به اصول دین داره بعضی وقتها ادمها فراموش میکنن که اشرف مخلوقات خدا هستند واین وجه تمایز انسان باسایر مخلوقات خداست بنظر شما درجامعه ما چند درصد زن درست وحسابی وجود داره که فاطمه زهرا (س) به اونا افتخار کنه واحترام بزاره بنظر بنده بجای اینکه دراینجور مباحث باهم مشاجره کنیم وباطعنه وکنایه بدیگران اهانت کنیم بیاییم دست دردست هم دهیم به مهر همگی پاسدار حریم ارزشها باشیم
  • رعنا ۱۱:۴۵ - ۱۳۹۱/۱۰/۲۰
    0 0
    به ما دختر ها اگر بگند چادر بپوشید بهتره تا اینکه ولمون کنند به حال خودمون تا خودمون انتخاب کنیم چون از برداشتن چادر به مانتو می رسه بعد مانتوها انواع مختلف که خودم دخترم و می دونم چه گندابی داره به بار میاره بعدشم می شی بد حجاب و بعدم بی حجاب.پس هرکس اگر برای خودش شخصیت قائل نشد وفکر آخرتش نبود که هیچ ولی هیچ حقی نداره بانی گناه دیگران بشه و تحریک جنس مذکر با لباس های نامناسب ما میشه تحریکشون پس همون پوشش کامل برای ما بهتره و اونم چادره.
  • ۱۱:۴۸ - ۱۳۹۲/۰۲/۰۵
    1 0
    به دوستان که میگویند حجاب هیچ منافاتی با حیا ندارد بگویم از برون تراود که در اوست
  • محمدمهدی ۱۹:۲۰ - ۱۳۹۲/۰۵/۰۹
    2 0
    سلام.واقعا احساس غرور میکنم که مسلمانم وکتابم قرانه ولی احساس شرمندگی میکنم که دخترانی که در غرب زندگی کردن مسلمان میشن ولی بعضی ازدختران ایرانی که در دل اسلام بزرگ شده اندقدرخودشون رونمیدونن ودوستدارن که همه جا نمایان بشن
  • دانشجو بسیجی ۲۳:۵۵ - ۱۳۹۲/۰۵/۱۶
    2 0
    هر کس پنهان خود را اصلاح کند خدا ظاهرش را اصلاح می کند.
  • بهار ۱۴:۲۸ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۵
    0 0
    سلام ممنون از مطالب خوبتان ببخشید میشه ازتون خواهش کنم که ترجمه فارسی این کلیپ رو در اختیار ما قرار بدین؟؟؟ ممنون میشم
  • sanam shokhak naz ۰۲:۳۰ - ۱۳۹۳/۰۱/۲۵
    0 0
    خوشا به حالش .به دینم افتخار میکنم.
  • رویا ۲۲:۲۹ - ۱۳۹۳/۱۰/۲۹
    3 0
    ببخشید اما باید بگم من با نظر اون آقایونی که میگناین حرفا دیگه قدیمی شده و چرنده و چمیدونم این چیزا باید بگم اینطور نیست من خودم قبلا دختری بودم که آرایش میکردم مانتوهای تنگ میپوشیدم و ...و متاسفانه از نگاه های تند و کثیف مردا در امان نبودم اما یه روز به خودم آمدمو توبه کردم و از خدا خواستم قدرتی بهم بده که بتونم حجابمو حفظ کنم و با لطف و عنایت خدا الان 4 ساله که چادر سر میکنم خیلی ام راضی ام دلمم نمی خواد هیچوقت دیگه به اون روزای بد حجابیم برگردم حجاب گوهریه که متاسفانه ما زنای ایرونی قدرشو نمیدونیم و خیلی راحت اجازه میدیم غرب با دیدگاهای برهنگیش رو فرهنگ مسلمونی ما تاثیر بزاره امیدوارم رئزی برسه که همه ی خانم های ایزونی حجاب فاطمی داشته باشن یا حق

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس