به گزارش مشرق، علی میلانی، متخصص تغذیه، در خصوص تغذیه بهبود یافتگان کرونا گفت: از آنجایی که یکی از مسائل مربوط به بیماران کووید ۱۹ کمبود اشتها به سبب کاهش حس بویایی و چشایی است و بعد از بهبودی این اشتها به تدریج باز میگردد، ممکن است بهبود یافتگان کرونا به پرخوریهای بی حساب و بدون حد و مرز مبتلا شوند.
بیشتر بخوانید:
بلایی که کرونا بر سر سبک غذا خوردن ما آورد
وی ضمن اشاره به اینکه بنا براین ضمن اینکه ما به دنبال تامین کمبودها و رفع نواقصی تغذیهای هستیم که به دنبال بیماری در بدن به وجود آمده، از طرف دیگر نگران اضافه وزن این افراد هم هستیم، ادامه داد: از این رو توصیه ما این است که عمده حجم غذایی که بهبودیافتگان کرونا مصرف میکنند، به مواد غذایی حاوی فیبر نظیر حبوبات، سبزیجات و میوهها اختصاص پیدا کند و همچنان همانطور که در دوران بیماری از مصرف غذاهای حاوی چربی بالا خودداری میکردند در بعد از رهایی از کرونا هم از آنها استفاده نکنند.
بیشتر بخوانید:
افزایش مشکلات اسکلتی، عضلانی و حرکتی در دوران کرونا
این متخصص تغذیه ضمن اشاره به اینکه التهاب همچنان و بعد از بهبودی هم در بدن بهبودیافتگان کرونا وجود دارد، افزود: مصرف غذاهای چرب روند بهبودی و دوران نقاهت را کند میکند چرا که به ویژه مواد غذایی حاوی چربیهای غیر اشباع التهاب را در بدن افزایش میدهند و همچنین این مواد غذایی مقدار کالری بیشتری را به غذا اضافه میکنند که این امر میتواند اضافه وزن را به دنبال داشته باشد.
این پزشک متخصص اظهار کرد: از این رو توصیه ما این است که بهبود یافتگان کرونا در برنامه غذایی خود سهم حبوبات و سبزیجات را افزایش دهند و برای مثال چنانچه از غذاهای حاوی حبوبات نظیر خورشتها استفاده میکنند، سهم حبوبات را افزایش دهند و اگر غذاهای دارای سبزیجات را میخورند، مقدار سبزیجات آن را بیشتر کنند و به این ترتیب هم ویتامینها و هم املاح و مواد معدنی بیشتری به بدن آنها میرسد و هم اینکه اشتهایشان کنترل میشود.