به گزارش مشرق، روزنامه شرق گفتوگویی با اسماعیل گرامیمقدم، از اعضای جبهه اصلاحات ایران و سخنگوی حزب اعتماد ملی انجام داده است که بخشهای مهم آن در ادامه میآید.
جبهه اصلاحات باید برای ادامه مسیر تصمیمی جدی بگیرد
- جبهه اصلاحات ایران باید برای ادامه مسیر تصمیمی جدی بگیرد و دیگر تصمیمات اختلافی نباشد. موضع انتخاباتی برای انتخابات مجلس دوازدهم هم باید روشن و شفاف اعلام شود.
- جبهه اصلاحات باید سازمان تشکیلاتی خود را تقویت کند؛ بهخصوص باید در استانها فعالیت بیشتری شود.
انتقاد به هر تصمیم دولت یا مجلس دور از منطق است
- اصلاحطلبان نباید نسبت به هر تصمیمی که دولت میگیرد نقد و اعتراض کنند؛ زیرا این رویکرد اصل اصلاحطلبی را زیر سؤال میبرد.
- اگر اصلاحطلبان به هر تصمیمی که دولت یا مجلس میگیرد انتقاد کنند، راهی دور از منطق را پیمودهاند.
خوب و بد دولت و مجلس را با هم بگوییم
- ما در حزب اعتماد ملی هم موضعمان همین است که در هر جایی که دولت و مجلس گام مثبتی در راستای تحقق منافع ملی برداشتند، حمایت کنیم و در جایی که دولت و مجلس خلاف منافع ملی رفتار کردند، نقد منصفانه داشته باشیم.
- دولت و مجلس اگر خوب کار کنند همه ملت منتفع میشوند و اگر ضعیف باشند حتما همه ضرر خواهند کرد.
اگر نقد منصفانه داشته باشیم، حتما اعتماد به جامعه بازمیگردد
- اگر ما نقد منصفانه داشته باشیم، حتما اعتماد به جامعه بازمیگردد و اصولگرایان هم میآموزند که نباید به صرف جناحبندیهای سیاسی طرف مقابل را نقد کرد.
- آنها چه در دولت آقای خاتمی و چه در دولت آقای روحانی به هر اقدام اصلاحطلبان حمله میکردند، حالا ما اصلاحطلبان نباید همان مسیر نادرست آنها را برویم.
سران اصلاحات نمیتوانند اتاق فکر مشترک تشکیل دهند
- تجربه نشان داده است که خاتمی، ناطقنوری، روحانی و لاریجانی با توجه به مشی فکریشان نمیتوانند در قالب یک اتاق فکر سازمانیافته دور هم جمع شوند. حالا ممکن است گاهی با هم سخن بگویند و پیشنهادهایی را مطرح کنند اما تشکیل یک اتاق فکر بعید است.
- به یاد دارم در انتخابات شورای سوم خیلی تلاش شد تا آقایان هاشمی، خاتمی و کروبی جلساتی با هم برگزار کنند که نشد؛ البته فکر میکنم یک جلسه برگزار شد و دیگر ادامه نیافت.