به گزارش مشرق، جواد صدری روز جمعه افزود: افراد مبتلا به دوپویترن با ضخیم شدن بیش از اندازه و غیر طبیعی کف دست و خم شدن انگشت ها به سمت داخل مواجه می شوند که علت بروز آن ناشناخته است.
وی ادامه داد: معمولاً انگشت کوچک و انگشت حلقه بیشترین درگیری را در این بیماری دارند به طوری که ضخامت بیش از اندازه در دست، باعث محدود شدن حرکات میشود.
عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی قزوین اظهار داشت: این بیماری در بعضی خانواده ها شیوع بیشتری دارد و به نظر می رسد که جنبه ارثی هم داشته باشد بنابراین ژنها می توانند در این بیماری نیز دخیل باشند.
وی با بیان اینکه بیماری دوپویترن بدون درد است، تصریح کرد: بر اساس تحقیقات صورت گرفته در خصوص این بیماری با وجود آنکه علت اصلی آن هنوز ناشناخته مانده اما مصرف کنندگان الکل و دخانیات و همچنین افرادی که دارای بیماری هایی نظیر دیابت، فشار خون و صرع هستند بیشتر در معرض ابتلا به دوپویترن قرار می گیرند.
صدری همچنین تصریح کرد: این بیماری در مردان بیشتر از زنان رخ می دهد و داشتن کلسترول بالا، مشکلات تیروئیدی و تروما باعث افزایش شدت بیماری می شود.
این پزشک متخصص با بیان اینکه این بیماری دارای علائمی برای پیشگیری است، افزود: اختلال در انجام کارهای دستی و ناتوانی در باز و بسته کردن دست ها، دیدن و حس کردن چند گره کوچک در زیر پوست کف دست، زمخت شدن و تاول زدن آن از علائمی است که میتواند به تشخیص این بیماری کمک کند.
وی ادامه داد: برای تشخیص این بیماری ابتدا باید میزان انعطاف پذیری، دامنه حرکات انگشت های دست و میزان ضخامت پوست بررسی شود و در صورت تشخیص میزان پیشرفت این بیماری برای درمان آن اقدام گردد.
صدری در خصوص روش های درمانی دوپویترن، گفت: این بیماری بر حسب شدت و میزان پیشروی، دارای روش های درمانی مختلفی از جمله عمل جراحی، تزریق استروئید، پرتودرمانی، تزریق آنزیم و آپونوروتومی سوزنی است.