رئیسی نمایه

رئیس جمهور گفت: اگر نجات اقتصاد کشور از وضع کنونی نیاز به چند جراحی بزرگ داشته باشد، شخص بنده و دولت سیزدهم از هزینه کردن توان و آبروی خود در این مسیر دریغ نخواهیم کرد.

به گزارش مشرق، سیّد ابراهیم رئیسی، رئیس جمهور در دیدار مجمع نمایندگان استان تهران در مجلس شورای اسلامی، پس از سخنان نمایندگان که بیش از یک ساعت و نیم به طول انجامید، از رئیس دفتر و معاون اجرایی خود خواست مقدمات برگزاری جلسات بررسی و ارائه راهکار برای رفع مشکلات تهران را فراهم کنند تا تصمیمات در این باره اتخاذ، و سفر دولت به شهرستان‌های استان تهران و شهر تهران انجام شود.

در این دیدار که استاندار تهران نیز حضور داشت، ۲۴ نفر از نمایندگان استان در سخنانی به بیان دیدگاه‌هایشان درباره مسائل و مشکلات استان پرداختند و خواستار تلاش دولت برای رفع این مشکلات شدند.

بیشتر بخوانید:

از این به بعد هر جا برید ممکنه ‎رئیس‌جمهور ‌رو ببینید!

تسریع در تعیین حدود و حریم جغرافیایی شهرستان‌های استان تهران، کمک به حل مشکل فرسودگی ناوگان حمل و نقل عمومی، کمک به توسعه مترو و حمل و نقل ریلی به‌ویژه بین شهرستان‌های استان تهران با مرکز استان، اتخاذ تدابیر و اقدام جدی برای حل مشکلات محیط زیستی تهران به‌ویژه مشکل آلودگی هوا، ترافیک، آب و فاضلاب، ساخت و ساز، تدبیر جدی برای کنترل و درمان آسیب‌های اجتماعی و اصلاح و ارتقای ساختارهای اداری تهران به‌ویژه در شهرستان‌های این استان متناسب با جمعیت رو به افزایش این مناطق از جمله مسائل و مشکلات مطرح شده در این جلسه بود.

محسن منصوری، استاندار تهران نیز در این جلسه با اشاره به اینکه جمعیت تهران به طور متوسط سالانه ۲۵۰ هزار نفر افزایش می‌یابد و جغرافیای تهران، ظرفیت ادامه این روند افزایشی را ندارد، گفت: باید طرحی جامع نه برای ممنوعیت بلکه برای کنترل و هدایت جمعیت و سازماندهی مهاجرت در سطح کشور تهیه و اجرا شود.

استاندار تهران با بیان اینکه در دو سال گذشته تقریباً هیچ بودجه‌ای در زمینه محیط زیست استان تهران هزینه نشده است، گفت: قوانین خوبی برای مدیریت مسائل زیست محیطی و رفع مشکلات آن وجود دارد که اجرا نشده و تلاش خواهیم کرد با اجرای دقیق این قوانین، تا حد امکان مشکلات را برطرف کنیم.

پس از سخنان نمایندگان، آیت‌الله رئیسی در سخنانی برگزاری این جلسه را آغاز یک حرکت مشترک برای حل مشکلات استان تهران توصیف کرد و گفت: امروز یک امید و انتظار جدی در مردم برای حل مشکلات و یک احساس یأس و ناامیدی در دشمن به وجود آمده که احساس می‌کنند دولت با قدرت کارها را به پیش می‌برد.

رئیس جمهور با استقبال از تشکیل قرارگاه رفع آسیب‌های اجتماعی از سوی استانداری تهران و با بیان اینکه اگر لازم باشد شخصاً در جلسات تصمیم‌گیری نهایی این قرارگاه شرکت خواهم کرد، گفت: اگر چه تهران همه کشور نیست، اما با توجه به مرکزیت و جمعیت بالا، مسائل تهران جنبه ملی دارد، و حل مشکلات و آسیب‌های اجتماعی در این استان می‌تواند در رفع مشکلات مشابه در همه کشور مؤثر باشد.

رئیسی به موضوع مشکلات محیط زیستی استان تهران اشاره کرد و گفت: استاندار تهران براساس قانون باید مسئولیت مدیریت رفع آلودگی هوا، ترافیک، فاضلاب و دیگر مسائل زیست محیطی استان را برعهده بگیرد و اگر لازم بود در این قوانین اصلاحاتی انجام شود یا اختیارات بیشتری در نظر گرفته شود، این کار انجام خواهد شد.

رئیس جمهور درباره تکلیف دولت در توسعه ناوگان حمل و نقل عمومی به‌ویژه در استان تهران، گفت: قطعاً نباید توقع داشت مشکلات انباشته شده از سال‌های گذشته یک شبه برطرف شود، اما دولت سیزدهم حتماً به وظایف خود در این زمینه عمل خواهد کرد.

رئیسی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اینکه اصلاح ساختار بودجه به شکل جدی در حال پیگیری است، گفت: دولت به شدت به افزایش هزینه‌ها حساسیت دارد؛ در روزهای نخست آغاز بکار وقتی می‌خواستیم حقوق مردادماه را پرداخت کنیم، اعتباری در دسترس نبود و هم اکنون ماهانه به طور متوسط ۱۰ هزار میلیارد تومان سررسید هزینه‌های دولت قبل را می‌پردازیم.

رئیس جمهور با تأکید بر اینکه سمت و سوی حرکت دولت سیزدهم اجرای عدالت است، گفت: ساختار بودجه با رویکرد اجرای عدالت در حال اصلاح است و برای مثال افزایش حقوق‌ها به شکل پلکانی اعمال خواهد شد و دولت هیچ وعده‌ای نخواهد داد که قابل تحقق نباشد.

 رئیسی گفت: در ساختار جدید بودجه، برای هر استان در توسعه و تولید ملی سهمی تعیین شده و استان‌ها باید سهم و نقش خود را در رونق تولید و پیشرفت کشور ایفا کنند. بر این اساس دیگر استان‌ها لزوماً به تأمین منابع از مرکز وابسته نبوده و باید منابع مورد نیاز برای توسعه را از خود استان تأمین کنند.

رئیس جمهور گفت: اگر نجات اقتصاد کشور از وضع کنونی نیاز به چند جراحی بزرگ داشته باشد، شخص بنده و دولت سیزدهم از هزینه کردن توان و آبروی خود در این مسیر دریغ نخواهیم کرد.

رئیسی تأکید کرد: مشکلات بزرگی پیش روی ماست، اما ظرفیت‌های بزرگی نیز برای حل مشکلات داریم که بالفعل کردن این ظرفیت‌ها نیازمند همکاری‌های نزدیک و صمیمانه دولت و مجلس است.

منبع: پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 6
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • سوسان IR ۱۵:۱۱ - ۱۴۰۰/۰۸/۰۶
    0 1
    بسم الله شروع کن اول باید از 4 میلیون کارمند بی کار و سیستم غلط اداری شروع کنی تعداد حقوق بگیرها باید بشه 500 هزار نفر یعنی 3/5 میلیون نفر باید اخراج بشه تا تورم بشه معقول در حد یکی دو درصد
  • بی خانمان IR ۱۵:۵۳ - ۱۴۰۰/۰۸/۰۶
    0 1
    بانک ها را ، اراضی و ساختمان های ثروتمندان را سرمایه سرمایه داران را مصادره کنید بدهید بی خانمان ها
  • حسینی IR ۱۸:۰۰ - ۱۴۰۰/۰۸/۰۶
    0 0
    راه حلش کم کردن نیرو نیست حذف مخارج غیر ضرور هست. مبارزه با نجومی بگیران هست. ساماندهی بودجه شرکت ها و حسابرسی صحیح آنهاست. مساله حذف خلق نقدینگی است. مساله توجه به صادرات غیر نفتی هست. مدیریت کار آمد اقتصادی در خصوص بازار سرمایه و پول هست. شفاف سازی در آمد شرکت ها و موسسات دولتی و هزینه آنهاست. تنقیح قوانین هست جهت کاهش تورم و افزایش قدرت خرید . تورم را تعداد کارمند رقم نمی زند بلکه کم کردن نیروی انسانی توالی فاسد زیادی دارد . مشکل در چگونگی چینش سند مالیه کشور هست‌ . توسعه بنادر و کشتیرانی و اقتصاد دیجیتال و کسب و کار و حذف چاپ اوراق قرضه عمومی که منجر به انباشت بدهی دولت می شود به شخصه انضباط مالی دولت را در حوزه ساماندهی بازار مهم می دانم . ارز ۴۲۰۰ باشد ولی با نظارت قوی و الا ایجاد اقتصاد بازار آزاد منجر به افزایش سودا گری و تشتت در نظام قیمت و تورم فراینده و غیر واقعی شدن شاخص اقتصادی و به طور غیر مستقیم افزایش بیکاری می شود.
  • ناشناس IR ۲۲:۱۵ - ۱۴۰۰/۰۸/۰۶
    0 0
    چهار میلیون حقوق بگیر در حالی که نیاز به یک دهم این نیرو هم نیست و پشت میز بشین شدند اخه از زور بازو شون برا پیشرفت جامعه استفاده میکنند فقط همش نق حقوقشونا میزنند در حالی که اگه راست میگند از کار دولتیشون بیرون بیاند و مثل کارگرا تو جامعه کار کنند و حقوق بگیرند مدیرانی که چندین برابر کارگران فقط حقوق بلدند بگیرند .
  • حسینی IR ۱۴:۲۴ - ۱۴۰۰/۰۸/۰۷
    0 0
    ما در علوم اداری چارت سازمانی یا برگه سازمانی و شرح شغل و طبقه و رشته شغلی داریم . با حذف پست های سازمانی مشکل حل نخواهدشد . چهار میلیون هم آمار دقیق کارکنان دولت نیست ضمنا نظام اداری ما نیازمند قانونی هست که نیروهای فعلی را تبدیل وضع کنند و بر طبق قانون مدیریت خدمات کشوری از این پی جذب نیرو فقط و فقط از طریق آزمون آنهم به صورت پیمانی و رسمی مصرح در قانون باشد . حذف خرید خدمات و شرکتی و ۲۳ نوع دیگر نظام شغلی و یکپارچگی آنها از لحاظ وضعیت نظام شغلی( پیمانی و رسمی) کمک بزرگی به چابک سازی نظام اداری کشور می کند . از حقوق مدیران حرفه ای که برطبق قوانین خاص و اساسنامه خاص برای خود حقوق می برند باید به شدت ساماندهی شوند. تجمیع و یکسان سازی حقوق و مزایای مدیران دولتی و موسسات و شرکتهای دولتی از اصلی ترین راهکارها ست .حسینی . کارشناس ارشد حقوق اداری ایران
  • IR ۱۸:۱۴ - ۱۴۰۰/۰۸/۰۷
    0 0
    ساخت یک میلیون خانه نیاز به تقریبا 500 هزار میلیارد تومان نقدینگی دارد در برابر حجم نقدینگی چهار هزار هزار میلیاردتومان حال حاضر یک هشتم اون نقدینگی نیست. این نقدینگی را مردم مستاجر و جوان به اقتصاد تحمیل نکردند که الان بخواهند چوب هدایت اون به کار سودا گری و دلاله گر. و دلار و طلا ...بخورند .

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس