به گزارش مشرق، درست در روزی که تاریخ رسیدگی به پرونده جودوی ایران در دادگاه حکمیت ورزش (CAS) اعلام و گفته شد ۳ آذرماه به وضعیت تعلیق جودو رسیدگی میشود، رئیس این فدراسیون با اظهارنظری عجیب شرایط را به گونهای دیگر رقم زد.
آرش میراسماعیلی در صحبتهای خود مدعی شد که صالحی امیری رئیس کمیته ملی المپیک بدون هماهنگی با فدراسیون جودو «نامهای با لحن ملتمسانه» برای فدراسیون جهانی ارسال کرده که میتواند روند رسیدگی به پرونده تعلیق جودو در دادگاه حکمیت ورزش را با مشکلاتی همراه کند.
پس از این اظهارات، کیکاوس سعیدی دبیرکل کمیته ملی المپیک، ارسال نامه به کمیته بینالمللی المپیک را بر اساس درخواست فدراسیون جودو اعلام و طی شدن این اتفاق را روند مرسوم در مکاتبات با نهادهای ورزشی دنیا عنوان کرد.
در اینکه مسئولان کمیته ملی المپیک برای ارسال نامه به فدراسیون جهانی جودو باید با فدراسیون هماهنگی داشته باشند، هیچ شکی نیست، اما واکنش تند و رسانهای رئیس فدراسیون جودو در چنین موقعیت حساسی میتواند بر مشکلات اضافه کند.
روال کار معمولا اینگونه است که رونوشت نامههای ارسالی از سوی کمیته ملی المپیک به کمیته بینالمللی المپیک (IOC)؛ به فدراسیونهای جهانی نیز ارسال میشود به خصوص در این مورد خاص که تعلیق، از سوی فدراسیون جهانی صورت گرفته نه از سمت IOC. حال سؤال این است که آیا کمیته با وجود مشخص و واضح بودن این ماجرا، فدراسیون را در جریان گذاشته است؟ حتی اگر پاسخ منفی باشد باز هم رئیس فدراسیون در این شرایط حساس نباید خودزنی میکرد و آن مصاحبه را انجام میداد آن هم در شرایطی که متن نامه (که تصویر آن در انتهای مطلب آمده است) ملتمسانه نبوده است.
در چنین شرایط حساسی که حل مشکل جودو نیازمند هماهنگی و همدلی دستگاههای ورزشی کشورمان است و از طرفی فدراسیون جهانی جودو و سایر نهادهای بینالمللی، اتفاقات ورزش ایران را به دقت رصد میکنند، این موضوع و گلایهها باید در درون خانواده ورزش کشورمان حل شود. جلسهای که میتوانست با حضور مسئولان وزارت ورزش و جوانان، کمیته ملی المپیک و فدراسیون جودو برگزار و گلایهها در درون خانواده ورزش مطرح شود نه در یک مصاحبه تلویزیونی.
میدان جنگ را باید شناخت و به جای درگیریهای داخلی، انرژی را صرف همافزایی و وحدت کرد. خودزنیها از سوی هر فرد، گروه و نهادی قطعا باعث ایجاد مشکلات بیشتر برای ورزش ایران میشود.