دردسرهای تخصیص ارز 4200 تومانی درصنعت دارو/ چرا با کمبود دارو مواجه می‌شویم؟

مدیرکل دارو و مواد تحت کنترل سازمان غذا و دارو با تکذیب شایعه حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی داروها گفت: الان ارز اکثریت داروهای ما ارز دولتی است و منتظر تعیین تکلیف این موضوع در دولت و مجلس هستیم.

به گزارش مشرق، حیدر محمدی، مدیرکل دارو و مواد تحت کنترل سازمان غذا و دارو با تکذیب شایعات درباره حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی برخی مواد اولیه و داروها اظهارداشت: ما هیچ‌گونه اقدامی در این باره نکرده‌ایم. بعضی از اقلامی را که تولید داخل داشته را از اردیبهشت پارسال آزاد کردیم که این کار هم برای حمایت از تولید است که آنها هم اقلام جانبی بوده‌اند یا ارزبری محدودی دارند. الان ارز اکثریت داروهای ما ارز دولتی است و منتظر تعیین تکلیف این موضوع در دولت و مجلس هستیم. باید آنها این تصمیم را بگیرند و منابع این موضوع را هم پیش‌بینی کنند. ما تا منابع را نبینیم که نمی‌توانیم ارز را آزاد کنیم.

بیشتر بخوانید:

ارز ترجیحی باعث قاچاق معکوس دارو می‌شود

محمدی افزود: داروهای بیماری‌های خاص، خط قرمز ما است. برای آزاد کردن ارز این بیماری‌ها، باید دولت منابع را درنظر بگیرد، خروجی منابع را به بیمه‌ها بدهد و بیمه‌ها قبول کنند که این داروها را پوشش دهند تا به محض اینکه ما این داروها را آزاد کردیم، بیمار احساس بالا بودن قیمت دارو نکند. فقط در این شرایط ما می‌توانیم این کار را انجام دهیم.

همچنین به گفته دارایی رئیس‌سازمان غذا و دارو، سیاست دولت و وزارت بهداشت ادامه پرداخت ارز ترجیحی به دارو و تجهیزات پزشکی مخصوصا بیماران خاص و صعب‌العلاج و مزمن است.

گفتنی است، خبرآنلاین، روز یکشنبه با انتشار خبری مدعی شده بود: «سازمان غذا و دارو چراغ خاموش و بدون پشتوانه قانونی در حال حذف نرخ ارز یارانه‌ای دارو قلم به قلم است.»

منبع: کیهان

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس