بورس نمایه

مدیرعامل فرابورس ایران با بیان اینکه پذیرش یک شرکت استارتاپی به نام تپسی در فرابورس انجام شده است، اظهار امیدواری کرد: در هفته‌های آینده سهام این شرکت در فرابورس عرضه اولیه شود.

به گزارش مشرق، امیر هامونی مدیرعامل فرابورس ایران امروز در ارتباط زنده با خبر ساعت ۱۴ شبکه اول در مورد پذیرش استارتاپ‌ها در بازار سرمایه گفت: حضور شرکت‌های استارتاپی دارای ضوابط خاص خود است که این ضوابط نهایی شده و به تصویب هیأت مدیره سازمان بورس رسید.

بیشتر بخوانید:

هفته نزولی شاخص‌ها در بورس

وی گفت: بر اساس ضوابط شرکت استارتاپی تپسی مربوط به یک شرکت حمل و نقل اینترنتی است که در فرابورس پذیرفته شده و هفته آینده نماد این شرکت در تابلو درج می‌شود تا بتواند در هفته‌های آینده سهام این شرکت در فرابورس عرضه اولیه شود.

مدیرعامل فرابورس ایران گفت: ان‌شاءالله ظرف چند هفته آینده تبسی در فرابورس عرضه اولیه می‌شود همچنین شرکت‌های فیلمیو و کافه بازار از شرکت‌های استارتاپی هم درخواست فعال برای درج در فرابورس داده‌اند که البته هنوز در هیأت پذیرش پذیرفته نشده‌اند، استارتاپ‌ها دارای دارایی‌های نامشهود بالایی هستند و مسیر برای حضور استارتاپ‌ها در بازار سرمایه باز شده است و امیدواریم که شاهد حضور شرکت‌های بیشتری باشیم.

هامونی با بیان اینکه شرکت‌های استارتاپی ریسک بالایی دارند گفت: در مورد شرکت‌های استارتاپی ۱۷ مورد باید رعایت شود و در صورت عرضه اولیه در مرحله اول سهام استارتاپ‌ها به عموم مردم عرضه نمی‌شود، بلکه مردم می‌توانند به صورت غیرمستقیم از طریق صندوق‌ها و شرکت‌های سرمایه‌گذاری سهام استارتاپ‌ها را خریداری کنند.

وی در مورد شرایط ورود شرکت‌های استارتاپی به بازار سرمایه گفت:‌همان شرایط شرکت‌های معمولی که باید احراز شود تا وارد بازار سرمایه شوند در مورد استارتاپ‌ها هم اعمال می‌شود اما چون در استارتاپ‌ها دارایی نامشهود بخش عمده دارایی‌های آن است موارد ۱۷ گانه را باید رعایت کنند از جمله اینکه استارتاپ‌ها در معاونت علمی فناوری ریاست جمهوری باید شرایطی را احراز کنند و سامانه‌ها و نرم‌افزارهای و بخش سایبری آنها به تأیید کارگروه فضای مجازی برسد.همچنین در ابتدا درصد عمده‌ای از سهام استارتاپ‌ها به عنوان وثیقه نزد فرابورس می‌ماند و وقتی این شرکت‌های استارتاپی وارد بازار سرمایه شدند کم کم سهام وثیقه آنها آزاد شده و در بازار فروخته می‌شود.

مدیرعامل فرابورس ایران این را هم گفت: استارتاپ‌ها باید شرایط صیانت از داده‌های محرمانه مردم را رعایت کنند و در مرکز ملی رقابت تأییدیه اخذ کنند و مسائل مدنظر کارگروه فضای مجازی را هم به دست آورند

منبع: فارس

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 5
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 3
  • سهامدارم IR ۱۹:۰۳ - ۱۴۰۰/۰۹/۰۵
    5 4
    كاري كه ريسي و وزراش با بورس كردند روحاني واقعاااا نكرد تصميمات جديد بودجه كه شنيده شده واقعا براي بورس و توليد وحشتناك است تاميين هزينه هاي بي حد و حساب از جيب شركت ها از عجايب اقتصاد ايران است و هيچ گاه به رشد هاي توهمي ريسي نخواهند رسيد
    • IR ۲۲:۳۶ - ۱۴۰۰/۰۹/۰۵
      4 0
      با خنده های وقیحانه به مردم گفتند بیایید بورس و یک مشت کابینه ی دزد رو به جان مردم انداختندو صبح شنبه فهمیدند بنزین گرون شده و همه چیز رو به گردن خدا انداختند و گفتند برای ارزانی دعا کنید. التماس خجالت
  • IR ۲۲:۲۷ - ۱۴۰۰/۰۹/۰۵
    2 0
    گذاشتن نام یک خائن که کشور رو به قهقرا برد در کنار شغلی که هنوز عملکردش مشخص نیست منصفانه نیست.
  • IR ۱۹:۰۷ - ۱۴۰۰/۰۹/۰۶
    0 0
    اگر اموال مردم پس از کاهش ارزش پول و خروج سرمایه در اوج قیمت توسط حقوقی شرکتها در شاخص دو میلیون به خارج نرفته باشد خوبه ولی به نظر نمیرسه عوامل دولت قبل و بقایای انها در دولت جاری تمایل به سرمایه گذاری در داخل داشته باشند. برخی فرزندان افراد که ظاهرا صالح و مشاور با سابقه 42ساله هستند با ظاهر اسلامی در ترکیه برجسازی میکردند به جای داخل که لو رفتند. این وضع منجر به نگرانی و لعن و نفرین میشود هر چند از طریق دسترسی به دارو درمان این اه و ناله پابرهنگان تاثیری بر این عوامل نمیکند که بد است
  • محمد IR ۱۹:۲۲ - ۱۴۰۰/۰۹/۰۶
    0 0
    مردم تواین گرانی بدبخت کردنند ماهم خدایی راریم

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس