کد خبر 1305531
تاریخ انتشار: ۷ آذر ۱۴۰۰ - ۰۸:۳۴
یوسف نوری

صلاحیت یوسف نوری، وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش امروز در صحن علنی مجلس بررسی می‌شود و در نهایت نمایندگان او را تایید و رد می کنند.

به گزارش مشرق، حدود ٩۵ روز از شروع به کار کابینه جدید در دولت سیزدهم می‌گذرد و امروز وزارتخانه عیالوار آموزش و پرورش که اوج کار و اتفاقاتش را هم در مهر با وجود سرپرست و نه وزیر، پشت سر گذاشت، با بررسی بهارستانی‌ها تعیین تکلیف می‌شود.

بررسی صلاحیت سومین گزینه پیشنهادی آموزش و پرورش امروز با حضور نمایندگان مجلس رقم می‌خورد و برای دفاع از او هم این بار بر خلاف دو گزینه قبلی که ابراهیم رئیسی رئیس دولت سیزدهم همراه وزرا به مجلس آمد، به دلیل سفر او به ترکمنستان، توسط محمد مخبر معاون اول رئیس جمهور انجام می‌شود.

یوسف نوری وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش که این روزها بر خلاف دو وزیر پیشنهادی قبلی سعی کرد کمتر در رسانه‌ها حاضر شود و به چند موضوع کلی گویی از برنامه هایش بسنده کرد، متولد ١٣۴٠ در ایلام و دارای دکترای تخصصی مدیریت گردشگری از دانشگاه علامه طباطبائی است.

در کارنامه کاری علی‌رغم حواشی که در مورد چند بند از موارد موجود در رزومه‌اش آمده است، فعالیت‌های آموزش و پرورشی بیش از دو گزینه قبلی مشهود است.

مدیریت سازمان‌های مردم نهاد و خیرین دانشگاه علوم پزشکی و خدمات درمانی شهید بهشتی تهران، نماینده قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء (ص) در دولت و مجلس شورای اسلامی، رئیس مرکز آمار و فناوری اطلاعات و ارتباطات وزارت آموزش و پرورش، عضو کمیسیون محتوای الکترونیکی شورای عالی فضای مجازی کشور و کمیته تعیین شاخص‌های نقشه جامع علمی کشور، عضو کمیسیون محتوای الکترونیکی شورای عالی فضای مجازی کشور در کارنامه کاری او دیده می‌شود.

علاوه بر آن سابقه تدریس در دانشگاه هم در باره او مطرح شده که شامل تدریس در دانشگاه علامه طباطبائی، دانشگاه پیام نور تهران، دانشگاه علمی کاربردی تهران، دانشگاه آزاد اسلامی، مراکز تربیت معلم، دانشسرای تربیت معلم، مدارس متوسطه، راهنمایی و ابتدایی است.

منبع: باشگاه خبرنگاران

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 1
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • حبیب IR ۱۳:۵۷ - ۱۴۰۰/۰۹/۱۲
    0 0
    در راستای اجرای سند ۲۰۳۰ در نظام آموزشی کشور، کتاب هویت اجتماعی در برنامه آموزشی کشور پدید آمد که با دست درازی و تحریف تعریفِ درستِ سیاست (جداسازی دین از سیاست با تعریف ناشیانه سیاست در کتاب هویت اجتماعی پایه دوازدهم درس نهم ) و نظام های جهان و دینی درحال تغییر باورها وارزش های انقلاب اسلامی به اهداف سند ۲۰۳۰ می باشند ،امیدوارم با اصلاح و بازنگری ها و ویرایش دقیقتان کتاب های چاپ سال های آینده شاهد این چنین سند لائیک پروری نباشد

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس