کد خبر 1307940
تاریخ انتشار: ۱۳ آذر ۱۴۰۰ - ۰۱:۱۶

به گزارش مشرق، کانال تلگرامی تبیان اینفوگرافی درباره غذاهای مناسب برای مبتلایان به نقرس را منتشر کرد.

توصیه‌های تغذیه‌ای برای مبتلایان به نقرس

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 1
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • أبن الأهواز IR ۰۱:۴۶ - ۱۴۰۰/۰۹/۱۳
    0 0
    "اسید اوریک" وقتی در خون از مقدار مشخصی بالاتر بره از اون حالت محلول درمیاد و به بلورهای کریستالی تبدیل میشه و ابتدا در نقاط سردتر در بدن مثل انگشت شصت پا، زانوها، مچ دست و... شروع به رسوب کردن میکنه که به این بیماری میگن نقرس. بیماران نقرسی باید کمتر غذاهای گوشتی مصرف کنن چون این غذاها اسید اوریک بالایی دارن.

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس