به گزارش مشرق، کانال تلگرامی تبیان اینفوگرافی درباره غذاهای مناسب برای مبتلایان به نقرس را منتشر کرد.
نظر شما
نظرات
- انتشار یافته: 1
- در انتظار بررسی: 0
- غیر قابل انتشار: 0
-
أبن الأهواز ۰۱:۴۶ - ۱۴۰۰/۰۹/۱۳0 0"اسید اوریک" وقتی در خون از مقدار مشخصی بالاتر بره از اون حالت محلول درمیاد و به بلورهای کریستالی تبدیل میشه و ابتدا در نقاط سردتر در بدن مثل انگشت شصت پا، زانوها، مچ دست و... شروع به رسوب کردن میکنه که به این بیماری میگن نقرس. بیماران نقرسی باید کمتر غذاهای گوشتی مصرف کنن چون این غذاها اسید اوریک بالایی دارن.