کد خبر 1308907
تاریخ انتشار: ۱۴ آذر ۱۴۰۰ - ۱۴:۱۰
سازمان فضایی ایران

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، طی حکمی رئیس سازمان فضایی ایران را منصوب کرد.

به گزارش مشرق، عیسی زارع‌پور، با صدور حکم انتصاب دکتر حسن سالاریه به عنوان رئیس جدید سازمان فضایی ایران، مأموریت‌های ویژه ریاست سازمان فضایی را ابلاغ کرد.

توسعه همکاری‌های بین‌بخشی برای شتاب‌بخشی به توسعه متوازن صنعت فضایی کشور، فعال کردن دبیرخانه شورای عالی فضایی و تقسیم‌کار و نگاشت نهادی همه بازیگران صنعت فضایی کشور، توسعه کاربردهای صنعت فضایی و انتقال سرریز فناوری‌های فضایی به سایر صنایع کشور، بهره‌گیری حداکثری از ظرفیت بخش خصوصی، شرکت‌های دانش‌بنیان و مراکز علمی و پژوهشی برای شتاب‌بخشی به توسعه صنعت فضایی کشور، مأموریت‌های اصلی سازمان فضایی است که در حکم وزیر ارتباطات به رئیس جدید این سازمان واگذار شده است.

رئیس سازمان فضایی ایران معرفی شد

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در این حکم همچنین از زحمات دکتر مرتضی براری در مدت تصدی ریاست سازمان فضایی تشکر کرده است.

رئیس سازمان فضایی ایران معرفی شد

حسن سالاریه دارای مدرک دکتری مهندسی مکانیک از دانشگاه صنعتی شریف و استاد تمام و عضو هیئت‌علمی این دانشگاه است. انتشار بیش از ۱۷۰ مقاله در مجلات بین‌المللی و ۷۰ مقاله در مجلات داخلی و کنفرانس‌های ملی و بین‌المللی و مدیریت پروژه بسیاری از طرح‌های پژوهشی صنعتی در حوزه هوافضا و مکانیک بخشی از سوابق علمی پژوهشی دکتر سالاریه است. قائم‌مقام، معاون آینده‌سازان و معاون برنامه‌ریزی و نظارت بنیاد ملی نخبگان، ریاست دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه صنعتی شریف، مدیریت و راه‌اندازی چندین شرکت دانش‌بنیان در زمینه هوافضا و مکانیک بخشی از سوابق اجرایی سالاریه است. نفر اول دوره کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری در دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه صنعتی شریف، برگزیده فرهنگستان علوم و فناوری در شاخه مهندسی مکانیک به‌عنوان دانشمند جوان مهندسی مکانیک در سال ۱۳۹۴ بخشی از افتخارات علمی پژوهشی سالاریه است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 3
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • IR ۱۴:۴۳ - ۱۴۰۰/۰۹/۱۴
    0 0
    علی برکت ا....
  • IR ۱۵:۰۵ - ۱۴۰۰/۰۹/۱۴
    1 0
    امیدوارم ایشان این چند کار را انجام دهد: 1- اتصال 2 بوستر سوخت جامد به ماهواره بر سیمرغ تا دیگر کم نیاورد. 2- ساخت یک ماهواره بر 20 موتوره از طریق سنکرون کردن 5 موتور سیمرغ و پرتاب بار 4 تنی به مدار 3- دستیابی به موتور پرقدرت RD-250 و یک موتور کرایوژنیک از منابع معلوم!!
  • IR ۱۵:۵۳ - ۱۴۰۰/۰۹/۱۴
    0 0
    عجب رزومه‌ای

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس