کد خبر 1315000
تاریخ انتشار: ۲۸ آذر ۱۴۰۰ - ۰۹:۰۷
اخراج معلم محجبه از مدرسه‎ای در کانادا/تبعیض و خشونتی که ادامه دارد

اقدام اخیر مقام‎‌های استان کبک کانادا علیه یک زن محجبه تنها نمونه‌ای از اقدامات اسلام ستیزانه علیه مسلمانان است.

به گزارش مشرق، رسانه‌های کانادا به تازگی گزارش دادند که «فاطمه انوری»، معلم محجبه پایه سوم ابتدایی در یکی از مدارس استان «کبک»، از کار خود اخراج شده است.

مقام‎های «کبک»، مدعی شدند که این اقدام بر اساس لایجه‎ای موسوم به «لایحه ۲۱» صورت گرفته است.

این لایحه در سال ۲۰۱۹ به تصویب رسیده و کارکنان نهادهای رسمی «کبک» را از پوشیدن نمادهای مذهبی منع می‌کند.

بیشتر بخوانید:

اعتراض غریب‌آبادی به اخراج معلم ایرانی در کانادا

این قانون جنجالی به خصوص زنان مسلمان را در «کبک» هدف قرار داده است.

«لایحه ۲۱» اگرچه از زمان تصویب با چالش‌هایی مواجه بوده، اما اکنون اخراج «فاطمه انوری» از یک مدرسه ابتدایی در شهر «چلسی» استان «کبک»، واکنش‎ها و محکومیت گسترده‌ای علیه این لایحه به همراه داشته است.

بیشتر بخوانید:

دولت کانادا در قانون ممنوعیت حجاب دخالت کند

پایگاه «سی تی‌ وی» در گزارشی به وضعیت زنان مسلمان در کانادا پرداخته و می‌نویسد «تبعیض و خشونت علیه آن‌ها در این کشور موضوعی جدید نیست.»

این گزارش می‌گوید «تبعیض علیه زنان با حجاب در کانادا چیز جدیدی نیست، اما آن‌ها می‌گویند که با افزایش اسلام هراسی و حملات علیه زنان مسلمان در سراسر این کشور، ترس آن‌ها بیشتر شده است.»

سخنران یکی از مساجد شهر «ادمونتون» می‌گوید که او با زنانی که در تلاش هستند راه‌هایی برای هوشیاری بیشتر در برابر این حملات بیابند، گفت‎وگوهای بیشتری داشته است.

«جمال عثمان»، معاون جامعه مسلمانان مسجد «ادمونتون»، می‌گوید «من با برادران دیگر نیز گفت‎وگوهای زیادی داشته‌ام؛ همسران، دختران، مادرانشان در معرض ابراز تنفر بوده‌اند؛ و ما همچنان قربانی می‌شویم.»

یکی از دختران مسلمان در «ادمونتون»، می‌گوید که می‌خواهد حجاب خود را داشته باشد، اما تجربیات و گزارش‌های او از حملات خشونت‌آمیز به زنان مسلمان - از جمله دستکم ۱۰ مورد در شش ماه گذشته - همچنان او را منصرف می‌کند.

این ترس زمانی تشدید شد که اخیرا ۴ عضو یک خانواده در شهر «لندن» ایالت اونتاریو، در یک حمله هدفمند کشته شدند.

۲ تن از زنان با حجاب بودند که مردی ۲۰ ساله با کامیون خود این خانواده را زیر گرفت و تنها یک پسر ۹ ساله زنده ماند.

این زن مسلمان کانادایی می‌گوید «این ترس ناخودآگاه، زیربنایی است که در تمام جنبه‌های زندگی شما نفوذ می‌کند و احساس امنیت واقعا سخت است؛ دوستانم که حجاب دارند همین احساس را دارند؛ برخی از آن‌ها به من گفته‎اند وقتی حجاب خود را در آغوش می‌گیریم، مرگ را در آغوش می‌گیریم.»

با این وجود «نادیا منصور»، دختر مسلمان ۱۸ ساله، از شهر «پرنس جورج» می‌گوید در حالی که گزارش‌های مربوط به حملات علیه زنان مسلمان برخی را ترسانده است، این امر آن‌ها را از اعتقادات مذهبی خود منصرف نکرده است.

وی با اشاره به «لایحه ۲۱» در «کبک»، می‌گوید «این نشانه بزرگی برای زنان مسلمانی است که حجاب را انتخاب می‌کنند.»

«نادیا منصور»، در بخش دیگری گفت «من در دبیرستان به دلیل داشتن حجاب مورد آزار و اذیت قرار گرفته‎ام؛ در واقع احساس می‌کنم که دیگر نمی‌ترسم؛ این دین من است و از آن دفاع خواهم کرد.»

منبع: میزان

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 7
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 8
  • عبدالله مومن IR ۱۰:۲۵ - ۱۴۰۰/۰۹/۲۸
    11 5
    حقوق بشر از نوع غربی اش !!!
  • م IR ۱۱:۴۵ - ۱۴۰۰/۰۹/۲۸
    7 1
    مگر تو ایران ی بی حجاب میتونه درس بده ؟! هرکشوری قانون خودش و داره و اجرا میکنه نمیتونی بهشون خرده بگیری ولی اینکه ادعای حقوق بشریت بشه و دزدا و رانتخورا رو تو کشورت راه بدی و پس ندی مسئله است
  • مهدی IR ۱۳:۳۲ - ۱۴۰۰/۰۹/۲۸
    4 0
    دروغ محض . ایرانی های بسیاری در کانادا با حجاب اسلامی اقامت دارند . کانادا با عقاید و ادیان هیچ کاری ندارد و همه آزاد هستند دروغ خیلی بدی هست .
  • IR ۱۴:۲۸ - ۱۴۰۰/۰۹/۲۸
    4 1
    مگه تو ایران میذارن معلم بی حجاب سر کارباشه....
  • الم IR ۱۴:۵۶ - ۱۴۰۰/۰۹/۲۸
    2 0
    میتواند مدرس یکی از کشورهای اسلامی هم بشود جایی که قبول ندارند کاری نمیش کرد همان طوری که زنان بی حجاب خارجی نه بخاطر اعتقاد بخاطر رعایت قانون کشورمان حجاب را وقتی وارد میشوند رعایت میکنند این خانم هم باید قوانین ان کشور یا رعایت نمایید یا خارج شود
  • ساتراپ GB ۱۵:۳۲ - ۱۴۰۰/۰۹/۲۸
    2 1
    به عنوان یک پدر از نظر من این خانم بهتر است در کشورهایی معلم شوند که حجاب ایشان ارزش اجتماعی دارد. مثل ایران ، عربستان ، افغانستان و غیره . انتخاب کانادا برای زندگی از طرف ایشان اصولا سوال بر انگیز است ، چرا باید یک زن مسلمان معتقد کانادا را برای زندگی انتخاب کند ؟ یعنی سرزمین کفر بر کشورهای اسلامی برتری دارند ؟ اگر برای تبلیغ آمده که پس رفتار دولت کانادا مورد تایید ماست چون اگر ما میخواستیم فرزندانمان کج تربیت شوند ، به آنجایی مهاجرت میکردیم که مطلوب نظر ما بود . به عنوان یک پدر از تصمیم دولت کانادا حمایت میکنم.
  • ایرااااااااااااااااانی IR ۱۵:۴۹ - ۱۴۰۰/۰۹/۲۸
    0 1
    اینها همون‌ کفتارهایی هستند که دم از آزادی عقاید و حقوق بشر می‌زنند

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس