به گزارش مشرق، بازی نمادین و همسو با منافع رژیم اشغالگر قدس به میزبانی قطر، در روزهای روز گذشته جنجال آفرین بود. این بازی که در راستای عادی سازی روابط با این رژیم کودک کش طراحی و اجرا شد، دو نوع خبرسازی و واکنش را در پی داشت.
* سربلندی ستارگان فوتبال الجزایر در حمایت از فلسطین
یک نوع از خبرسازی ها، اقدام تحسین برانگیز ستارگان سابق فوتبال الجزایر از انصراف از این دیدار بود. رابح ماجر اسطوره فوتبال الجزایر در کنار دو بازیکن سابق این کشور به نام های «رفیق صایفی» و «رفیق حلیش» پرچم کشورشان را در مبارزه با ظالم و اشغالگر بالا بردند. آنها به دلیل حضور آورام گرانت مربی صهیونیست، در این بازی نمادین شرکت نکردند. همنین یز آغاز ناکام گذاشتن پروژه بهره مندی صهیونیست ها از این مسابقه بود تا موجب اعتراض همگانی و فراگیر افکار عمومی در جهان اسلام شود.
اقدام تحسین برانگیز الجزایری ها در حالی رقم خورد که مهدوی مهدوی کیا مربی امیدها باعث شد تا مردم کشورمان از این پیشکسوت فوتبال به شدت خشمگین شوند.
فوتبالیستهای سابق الجزایر حتی حاضر نشدند در این دیدار نمادین و همسو با رژیم اشغالگر حضور پیدا کنند؛ در مقابل مهدوی کیا نه تنها در این بازی برابر گرانت صهیونیست حضور پیدا کرد بلکه با پیراهن منقش به پرچم رژیم اشغالگر در میدان حاضر شد.
* بازی نمادین با دو وجه عادی سازی با روابط با رژیم اشغالگر قدس
این بازی دو وجه عادی سازی روابط با رژیم اشغالگر داشت. اول حضور مربی شناخته شده صهیونیست که در کنار ستارگان اعراب و مسلمانان تا به دنیا نشان دهد رژیم کودک کش مشکلی با اعراب و کشورهای مسلمان ندارد و به نوعی با همه آنها صلح کرده است.
دومین جنبه عادی سازی روابط با این رژیم که با کمک فیفا طراحی شده، پیراهن منقش به پرچم صهیونیست ها بود. ستارگان اعراب در مواجه با این دو جنبه عادی سازی روابط دو برخورد متفاوت داشتند.
بیشتر بخوانید:
ذوقزدگی و حمایت رسانه صهیونیست از اقدام مهدویکیا +عکس
* مشت محکم الجزایری ها به دهان صهیونیستها
دسته اول مثل رابح ماجر و دو ستاره دیگر فوتبال الجزایر، هر دو نوع از عادی سازی روابط را نپذیرفتند و کلا از شرکت کردن با پیراهن منقش به پرچم رژیم اشغالگر و بازی در کنار مربی صهیونیست را قبول نکردند.
* پاک کردن پرچم رژیم کودکش در حمایت از فلسطین
دسته دوم مثل نواف التمیاط عربستانی، عماد الحوسنی عمانی، یونس محمود عراقی و دیگر ستارگان اعراب بودند که در این رقابت شرکت کردند ولی پرچم منقش روی پیراهن خود را در حمایت از فلسطین پاک کردند.
اما در عین ناباوری، مهدی مهدوی کیا به عنوان نماینده ایران در ترکیب تیم اعراب به عنوان میهمان افتخاری نه تنها از این بازی انصراف نداد بلکه با پیراهن منقش به پرچم رژیم کودک کش صهیونیست هم بازی کرد.
البته این پایان کار مهدوی کیا نبود. بعد از این اقدام سرمربی امیدها، کمپین های متعدد مردمی علیه مهدوی کیا و فدراسیون فوتبال ایجاد شد تا به خاطر این اقدام خلاف عرف و قانون، توضیحاتی ارائه دهند یا حداقل مهدوی کیا عذرخواهی کرده و در این باره توضیح دهند.
* کنایه و توهین به جای عذرخواهی از مردم ایران!
با وجود گذشت بیش از یک هفته از مطالبه مردمی، نه تنها فدراسیون کشورمان به ریاست عزیزی خادم پاسخی به این اقدام ناشایست مربی امیدها نداد؛ بلکه مهدی مهدوی کیا با انتشار استوری در صفحه اینستاگرامش به نوعی درخواست مردم را نادیده گرفت و حتی این اقدامش را تایید کرد و مردم ایران معترض به این اقدام ناشایست را «دو رو» نامید!
استوری مهدوی کیا با متن زیر منتشر شد: "آرامش آنجاست که با آدم های یکرنگ طرفی". با توجه به فضای استوری که خارج از کشور است، این توهین به ملت ایران به شمار می رود. مهدوی کیا که درباره فعالیت هایش در فوتبال، حواشی و شائبه های فراوانی مربوط بود اما به یک باره سر از تیم امید درآورد، با این رفتار تعجب بسیاری را باعث شد.
* سکوت عجیب و سوال برانگیز فدراسیون و وزارت ورزش
بعد از یک هفته درخواست و مطالبه گری مردم در زمینه عذرخواهی و حتی برکناری این مربی از سمتش، واکنش کنایه آمیز مهدوی کیا به خاطر حضورش در بازی همسو با رژیم اشغالگر، تمام ابهامات درباره موضع این مربی در قبال فلسطین و رژیم اشغالگر را مشخص می کند. اکنون دیگر می توان چنین گفت، مهدوی کیا که پشت به ملت کرده و دربرابر مطالبات آنها سکوت کرده، با این استوری مواضع خود را اعلام کرد و به نوعی، در دام عملیات روانی صهیونیست ها و پروژه آنها قرار گرفت.
با وجود این همه اعتراض به رفتار خلاف عرف و غیرانسانی سرمربی تیم امید، سکوت عجیب فدراسیون فوتبال نیز جای سوال را بیشتر می کند. اکنون بایستی منتظر اعلام موضع نهاد رسمی فوتبال کشور و وزارت ورزش در زمینه این اقدام ناشایست و خلاف منافع ملی بود که با استوری مهدوی کیا، وارد فاز جدیدی شد.