به گزارش مشرق، در جریان سفر محمد ترکمانه، مدیرعامل بنیاد برکت به استان کهگیلویه و بویراحمد طرح اشتغالزایی این بنیاد ویژه معلولان ناشنوا در شهر یاسوج افتتاح شد.
مدیرعامل بنیاد برکت درباره این طرح اشتغالزایی توضیح داد: کارگاه چرمدوزی ویژه ناشنوایان به همت یکی از کارآفرینان شهرستان یاسوج و با سرمایهگذاری و مشارکت اقتصادی بنیاد برکت به بهرهبرداری رسیده است.
بیشتر بخوانید:
آمادگی بنیاد برکت برای ایجاد ۳۰۰ هزار شغل در سال آینده
ترکمانه ادامه داد: حجم کل سرمایهگذاری برای راهاندازی این کارگاه چرمدوزی ۳ میلیارد ریال است و ۱۵ معلول ناشنوا در این واحد تولیدی مشغول بهکار شدهاند.
وی یادآور شد: آغاز به فعالیت این کارگاه چرمدوزی باعث اشتغالآفرینی مستقیم و غیرمستقیم برای ۴۵ نفر شده است.
مدیرعامل بنیاد برکت خاطرنشان کرد: این کارگاه چرمدوزی محصولاتی از جمله کیف، کفش، جاکارتی و سایر منسوجات چرمی را تولید و روانه بازار میکند.
ترکمانه تصریح کرد: تاکید بنیاد برکت و کارآفرین که یکی از بانوان یاسوجی است، استفاده از افراد معلول به عنوان نیروی کار در این کارگاه تولید چرم بوده است.
وی در تشریح عملکرد بنیاد برکت در حوزه مشاغل خرد و خانگی در کهگیلویه و بویراحمد گفت: تا به امروز ۴ هزار و ۹۴۸ طرح اشتغالزایی اجتماعمحور در مناطق روستایی و محروم ۹ شهرستان استان به بهرهبرداری رسیده که باعث ایجاد اشتغال برای ۱۲ هزار نفر به شکل مستقیم و غیرمستقیم شده است.
مدیرعامل بنیاد برکت افزود: حجم کل سرمایهگذاری برای راهاندازی طرحهای اشتغالزایی اجتماعمحور در کهگیلویه و بویراحمد بالغ بر ۴ هزار و ۳۳۶ میلیارد ریال است.
ترکمانه با تاکید به تمرکز بنیاد برکت بر اشتغالزایی در کشور تصریح کرد: تاکنون بیش از ۱۷۱ هزار طرح اشتغالزایی اجتماعمحور با ظرفیت اشتغال ۵۱۳ هزار نفر و با حجم کل سرمایهگذاری بالغ بر ۱۷۰ هزار میلیارد ریال را در مناطق محروم و کمبرخوردار کشور به بهرهبرداری رسیده است.
وی تاکید کرد: بنیاد برکت برای سال آینده نیز ایجاد ۱۰۰ هزار طرح اشتغالزایی را در برنامههای خود دارد که فرصت کسب و کار برای ۳۰۰ هزار نفر را فراهم خواهد کرد.
مدیرعامل بنیاد برکت درباره فعالیتهای این بنیاد در استان کهگیلویه و بویراحمد نیز بیان کرد: ۹ هزار و ۷۱۱ طرح در حوزههای توانمندسازی اقتصادی، امور زیربنایی، فرهنگی، سلامت و سایر خدمات با حجم سرمایهگذاری ۶ هزار و ۲۲۶ میلیارد ریال در مناطق محروم و روستایی استان به بهرهبرداری رسیده یا در دست اجرا است.
گفتنی است، مدیرعامل بنیاد برکت در جریان سفر به استان کهگیلویه و بویراحمد از دو کارگاه صنایع تبدیلی میوه خشک و تولید کتاب پارچهای نیز بازدید بهعمل آورد.