به گزارش مشرق، محمدمهدی ناصحی، روز یکشنبه سوم بهمن ۱۴۰۰، در نشست خبری به ارائه برنامهها و اقدامات سازمان بیمه سلامت ایران پرداخت و در مورد روند اجرای نسخه نویسی الکترونیکی نیز توضیحاتی ارائه داد.
بیشتر بخوانید:
جزئیات پوشش بیمه اجتماعی کشاورزان و روستاییان
وی در ابتدا با عنوان این مطلب که بیمه سلامت از بزرگترین سازمانهای بیمهای در کشور است، گفت: دورترین نقاط را تحت پوشش قرار دادهایم به طوری که ۷۰ درصد جمعیت استان سیستان و بلوچستان تحت پوشش بیمه سلامت هستند.
ناصحی افزود: هدف سازمان بیمه سلامت ارائه خدمات بهینه به مناطق محروم و کم برخوردار و حاشیههای شهرهای بزرگ است، به طوری که تلاش میکنیم تا پایان سال مناطق حاشیهای استان تهران را تحت پوشش قرار دهیم.
وی به برنامه حمایت از زوجین نابارور اشاره کرد و گفت: یه شدت پیگیر هستیم و با خیلی از مؤسسات قرارداد بستهایم و آمادهایم با سایر مراکز درمان ناباروری، قرارداد همکاری امضا کنیم.
ناصحی ادامه داد: برای حمایت از بیماران اوتیسم نیز اقداماتی را شروع کردهایم و به دنبال جذب اعتبار مورد نظر از سازمان بهزیستی هستیم.
وی افزود: در بحث نسخه نویسی الکترونیکی نیز بر اساس قانون، کار را پیش می بریم.
ناصحی ادامه داد: قانونگذار تکلیف را بر عهده بیمهها گذارده و کار به صورت جدی اجرایی شده است.
وی افزود: دسترسی به اطلاعات هویتی بیماران توسط پزشکان، محرمانه است.
مدیرعامل سازمان بیمه سلامت ایران گفت: مشکلات در مسیر اجرای طرح نسخه نویسی الکترونیکی وجود دارد، اما نمیتوان از اجرای آن سر باز زد. به رغم اینکه خیلی از دستگاهها پای کار نیامدند و حالا فقط طرح مشکل میکنند.
وی به بیمههای تکمیلی اشاره کرد و افزود: تمامی دسترسیها را در اختیار بیمههای تکمیلی قرار دادیم، اما پای کار نیامدند.
ناصحی ادامه داد: خیلی از مشکلات نسخه نویسی الکترونیکی در تهران وجود دارد، در حالی که سایر شهرها و استانهای کشور با کمترین مشکل در حال اجرای طرح نسخه نویسی الکترونیکی هستند.
وی افزود: سازمان نظام پزشکی ایران نیز با طرح نسخه نویسی الکترونیکی همراهی نکردهاند، در حالی که از انجام وظایف خود سر باز زدهاند.
ناصحی گفت: اجرای طرح نسخه نویسی الکترونیکی برای نظام سلامت و مردم، مفید است.