کد خبر 1333075
تاریخ انتشار: ۱۰ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۳:۲۰
خودرو نمایه

جمع تولیدات این خودروساز در ۱۰ ماهه امسال در هم‌سنجی با پارسال (۳۸۸ هزار و ۹۴ دستگاه) افت ۱.۷۴ درصدی داشته است.

به گزارش مشرق، جمع تولیدات این خودروساز در ۱۰ ماهه امسال در هم‌سنجی با پارسال (۳۸۸ هزار و ۹۴ دستگاه) افت ۱.۷۴ درصدی داشته است. بررسی آمارهای منتشر شده سامانه کدال حاکی از تولید ۷۶۰ هزار و ۵۲۷ دستگاه خودرو توسط سه خودروساز بزرگ کشور یعنی ایران‌خودرو، سایپا و پارس‌خودرو از ابتدای امسال تا پایان دی‌ماه است. به گزارش روز شنبه خبرنگار اقتصادی ایرنا، این میزان تولید در مقایسه با آمار مدت مشابه سال قبل (تولید ۷۳۰ هزار و ۴۷۷ دستگاه خودرو) رشد ۴.۱ درصدی نشان می‌دهد.
برپایه این گزارش، در ۱۰ ماهه امسال گروه صنعتی ایران‌خودرو موفق به تولید ۳۸۱ هزار و ۳۲۱ دستگاه خودرو شد و همچون ماه‌های گذشته عنوان بزرگ‌ترین خودروساز کشور را از آنِ خود کرد. این گروه صنعتی توانست در این مدت ۲۵۴ هزار و ۸۷۵ دستگاه در گروه پژو، ۴۱ هزار و ۹۴۰ دستگاه در گروه سمند، ۴۲ هزار و ۴۹۹ دستگاه دنا، ۲۹ هزار و ۳۶۶ دستگاه رانا، ۱۳ دستگاه آریسان، پنج ‌هزار و ۴۶۶ دستگاه هایما، هفت‌هزار و ۵۹ دستگاه تارا و ۱۰۳ دستگاه پژو ۲۰۰۸ تولید کند. برپایه این گزارش، جمع تولیدات این خودروساز در ۱۰ ماهه امسال در هم‌سنجی با پارسال (۳۸۸ هزار و ۹۴ دستگاه) افت ۱.۷۴ درصدی داشته است. آبی‌پوشان جاده مخصوص در دی‌ماه امسال ۵۵ هزار و ۷۶۴ دستگاه خودرو تولید کردند.

برپایه آمارهای سامانه کدال، در این مدت گروه سایپا به عنوان دومین خودروساز بزرگ کشور موفق به تولید ۲۷۹ هزار و ۵۵ دستگاه خودرو شد که شامل ۲۳۸ هزار و ۵۸۸ دستگاه خودرو در خانواده تیبا، ۲۰ ‌هزار و ۳۷۹ دستگاه سایپا ۱۵۱ (وانت پراید)، ۱۸ هزار و ۳۱۵ دستگاه شاهین، ۱۳۰ دستگاه آریو و همچنین ۲۸۳ دستگاه خودروی صادراتی کامل (CBU) و یک‌هزار و ۳۶۰ دستگاه اس. کی. دی (SKD یا قطعات نیمه‌کامل) بود. این میزان تولید در مقایسه با مدت مشابه سال ۹۹ (تولید ۲۶۱ هزار و ۷۲۸ دستگاه خودرو) رشد ۶۰۶ درصدی نشان می‌دهد.

 نارنجی‌پوشان جاده مخصوص در دی‌ماه امسال ۲۵ هزار و ۴۷۰ دستگاه خودرو تولید کردند.

تا پایان دی‌ماه امسال همچنین پارس‌خودرویی‌ها موفق به تولید ۱۰۰ هزار و ۱۵۱ دستگاه خودرو شامل ۵۲ ‌هزار و ۱۵۳ دستگاه در گروه کوئیک (کیو ۲۰۰)، ۲۹ ‌هزار و ۵۲۰ دستگاه کوئیک معمولی، ۱۷ ‌هزار و ۸۸۴ دستگاه در گروه ساینا (اس۲۰۰) و ۵۹۴ دستگاه در گروه برلیانس شدند. این میزان تولید در مقایسه با مدت مشابه سال ۹۹ رشد ۲۴.۱ درصدی نشان می‌دهد. جمع تولیدات این خودروساز در دی‌ماه امسال ۹‌هزار و ۹۷۲ دستگاه به ثبت رسید.

بررسی مهم‌ترین برنامه‌های وزارت صنعت، معدن و تجارت در سال ۱۴۰۰ حاکی از برنامه‌ریزی برای تولید یک میلیون و ۲۰۰ هزار دستگاه انواع خودروی سواری و وانت است. با توجه به تولید ۹۸۴ هزار و ۲۰۰ دستگاه انواع سواری و وانت در سال ۹۹، رشد ۲۱.۹ درصدی در این بخش پیش‌بینی شده است.
منبع: ایرنا

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 3
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • IR ۱۴:۲۳ - ۱۴۰۰/۱۱/۱۰
    0 0
    نگوئید چقدر تولید کرده بنویسید چقدر تاکنون مردم را سرکیسه کرده و به جیب زدن .علی برکت الله
  • بختیاری IR ۱۴:۵۸ - ۱۴۰۰/۱۱/۱۰
    0 0
    خودروی که تولید کردند خودشون هم سوار نمیشن(بقول یک بنده خدایی که گفت انتظار دارید من سوار پراید( یا سمند)بشم.! تنها راه نجات ملت از دست مدیرانی که چشم به کدخدا و غرب وحشی دارند ورود سپاه اسلام به بخش خودروسازی هست.اگر قصد آزاد کردن واردات ندارند.هرچند با وارادت خودرو شکی نیست سپاه بهترین ها رو با پایین ترین قیمت تولید میکنه.امیدواریم نمایندگان وسایرین فکری به حال این حضرات و حلبی های مرگ بکنند.(پاداش ساخت اون صندوق عقب 206 رو دوباره بدید که این نخبگان راضی باشن!)
  • IR ۱۵:۰۶ - ۱۴۰۰/۱۱/۱۰
    0 0
    مرگ بر مافیاااااااااااااااااااااااااااااا

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس