به گزارش مشرق، نیمی از گریپ فروت حاوی فقط ۳۹کالری است اما ۶۵درصد از نیاز روزانه مرجع (RDI) ویتامین C را فراهم میکند. انواع قرمز نیز ۲۸ درصد از نیاز روزانه مرجع بدن انسان را برای ویتامین A فراهم میکند. علاوه بر این، گریپ فروت دارای شاخص گلیسمی (GI) پایینی است، به این معنی که قند را کندتر وارد جریان خون شما میکند. یک رژیم غذایی با GI پایین ممکن است به کاهش وزن و حفظ وزن کمک کند.
در یک مطالعه بر روی ۸۵ فرد چاق، خوردن گریپ فروت یا نوشیدن آب گریپ فروت قبل از غذا به مدت ۱۲ هفته منجر به کاهش کالری دریافتی، کاهش ۷.۱ درصدی وزن بدن و بهبود سطح کلسترول شد . علاوه بر این، یک بررسی اخیر نشان داد که مصرف گریپ فروت باعث کاهش چربی بدن، دور کمر و فشار خون در مقایسه با گروههای کنترل میشود در حالی که گریپ فروت را میتوان به تنهایی خورد، همچنین یک افزودنی عالی به سالاد و سایر غذاها است. گریپ فروت دارای کالری و سرشار از ویتامینهای A و C است. ممکن است قبل از غذای اصلی یک میان وعده سالم باشد.
منبع:اقتصادآنلاین