اين مبتكران كه «جي سيلور» و «اريك رزنباوم» نام دارند، نوعي جعبه ابزار (kit) به نام MakeyMakey طراحي كردهاند كه ميتواند ميوهها، حيوانات و حتي انسان را به صفحهكليد تبديل كند. اين امر افراد را قادر به ديدن جهان به عنوان يك جعبه ساخت و ساز خواهد كرد.
جعبه مزبور شامل يك كابل يو اس بي و يك تخته مدار موسوم به Makey با گيرههاي تمساحي متصل به آن است. اين تخته مدار براي جايگزيني صفحه كليد رايانه استاندارد برنامهريزي شده است.
هنگام اتصال تخته به رايانه شخصي يا لپتاپ با استفاده از يو اس بي، گيرههاي تمساح ميتوانند به هر شي رساناي الكتريسيته متصل شوند.
طراحان همچنين موفق شدند دو انسان را به ماشينهاي صوتي و همچنين يك توپ ساحلي را به يك كنترلكننده بازي تبديل كرده و يك از فنجان شير نيز براي ساخت موسيقي استفاده كنند.
به گفته مبتكران، ميزان جريان به كار برده شده در اين فناوري بسيار پايين است زيرا در آزمايشات انجام شده هنگام اتصال جعبه به بدن انسان يا حيوانات، اين جريان قابل شناسايي نبود. همچنين فيوزهايي درون تخته و كابل يو اس بي براي تضمين ايمني تعبيه شدهاند. اين دستگاه ميتواند از اتصال سر يك بروكلي به نرمافزار Skype تا ايجاد كف زمين تعاملي موفق عمل كند.
مبلغ 440 هزار دلار بودجه مالي به اين پروژه اختصاص داده شد.