سرویس جهان مشرق - منابع اطلاعاتی رژیم صهیونیستی فاش کردند که ارتش و سرویسهای امنیتی اسراییل به تدریج در حال ایجاد پایگاههای جاسوسی و اطلاعاتی در اطراف مرزهای ایران هستند.
مخاطبان گرامی، آنچه در ادامه میخوانید صرفاً ترجمه گزیده گزارشها و مقالات مذکور است و محتوا و ادعاهای مطرحشده در این گزارش صرفاً جهت تحلیل و بررسی رویکردها و دیدگاههای اندیشکدهها، مؤسسات مطالعاتی و رسانههای غربی منتشر شده است و هرگونه ادعا و القائات احتمالی این مقالات هرگز مورد تأیید مشرق نیست.
ایجاد شبکه اطلاعاتی برای عملیاتهای مخفیانه و هشدار حملات موشکی
طبق ادعای این پایگاههای نزدیک به منابع اطلاعاتی نظامی اسرائیل، این شبکهٔ در حال تقویت به اسرائیل امکان میدهد تا فعالیتهای تهران را با دقت بیشتری دنبال کرده و عملیاتهای مخفیانه خود را در داخل ایران انجام دهد.
پایگاه اکسیوس نیز اخیراً در گزارشی افشا کرد که مقامات امنیتی اسرائیل چندی پیش برای گفتگو در مورد اقدامات دفاعی برای مقابله با حملات یمن به امارات رفتند. همزمان، آلون بن دیوید روزنامهنگار نیز اعلام کرده که رژیم صهیونیستی قصد دارد فروش سیستمهای ضدموشکی و رادارهای مختلف به امارات را مدنظر قرار دهد.
بن دیوید در یادداشت خود نوشته است: استقرار رادارهای اسرائیلی در امارات میتواند به عنوان سنگ بنای ایجاد آرایه دفاع هوایی منطقهای باشد. پس از نصب این سامانهها، میتوان آنها را به گونهای تنظیم کرد که هشدار اولیه حملات موشکی ایران به اسرائیل را فراهم کرده و یک هشدار اولیه کلیدی به ارتش اسرائیل ارسال نماید.
در همین حال، اسرائیل و بحرین قراردادی تاریخی برای همکاری در امور دفاعی و اطلاعاتی امضا کردهاند. نکته قابل توجه این است که وزیر دفاع و فرمانده نیروی دریایی اسرائیل برای امضای قرارداد و دیدار با فرماندهان ارشد نظامی بحرینی و آمریکایی در حیاط خلوت ایران حضور یافتند.
راهبرد موساد برای استقرار نیروهای ویژه و جاسوسان مورد نیاز در ایران
در بخش دیگری از این گزارش ادعا شده است: آمی روجکس دومبه، تحلیلگر مسائل سیاسی میگوید: در گام بعد، اسرائیل ممکن است با استفاده از این قرارداد جدید برای استقرار ناوگان نیروی دریایی خود در بحرین برنامهریزی کند. این راهبرد، ارتش اسرائیل و موساد را قادر خواهد کرد تا نیروهای ویژه، جاسوسان و تجهیزات مورد نیاز را در ایران مستقر کرده و اطلاعات ارزشمندی را جمعآوری کنند.
اگرچه بحرین به احتمال زیاد اجازه استقرار یک پایگاه دائمی اسرائیل را نخواهد داد، حضور ادواری کشتیهای ارتش اسرائیل یک گزینه مناسب است. شایان ذکر است که فرمانده نیروی دریایی رژیم اسرائیل از یک پایگاه دریایی در فاصله کمتر از ۲۰۰ کیلومتری نیروگاه اتمی ایران در بوشهر بازدید کرد.
تداوم روابط دوستانه اسرائیل با کردهای عراق
این منبع صهیونیستی تأکید کرد: گزارشهای پیشین حاکی از آن بود که اسرائیل از سالها پیش از خاک آذربایجان و عراق، ایرانیها را تحت نظر دارد و از آن دو کشور به احتمالاً زیاد علیه آنها عملیات هوایی انجام میدهد.
در حالی که جزئیات این اقدامات، تأیید نشده و محرمانه است، اسرائیل روابط دوستانه خود با دولت آذربایجان و کردهای عراق را حفظ مینماید. با این حال، همزمان با گسترش شبکه اطلاعاتی اسرائیل در اطراف ایران توسط ارتش این رژیم، آنها به نظارت بر فعالیتهای تهران از یک پایگاه مخفی در اسرائیل ادامه میدهند.
اشراف کامل ایران نسبت به تحرکات موساد در منطقه
لازم به ذکر است حمله موشکی بامداد یکشنبه ایران به اهدافی در اربیل که به گفته برخی منابع پایگاههای متعلق موساد بودند، مهر تاییدی بر تلاشهای رژیم صهیونیستی برای ایجاد این شبکه اطلاعاتی ادعایی در عراق به ویژه در کردستان است و جمهوری اسلامی ایران با این حملات نشان داد که اشراف اطلاعاتی دقیق و کاملی نسبت به اینگونه تحرکات و اقدامات صهیونیستها در نزدیکی مرزهای ایران دارد و در زمان مناسب، واکنش لازم را برای حفظ امنیت ملی خود نشان میدهد.