به گزارش مشرق، کتاب «من قاسم سلیمانی هستم، سرباز ولایت»، در راستای بیان ابعاد مختلف شخصیت شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی سیدالشهدای جبهه مقاومت گردآوری شده است، خبرگزاری میزان در سلسله برشهایی، به بازخوانی این کتاب میپردازد.
فصل چهار، بخش سوم|تهدید ایران در مقابله با بوش چگونه کنار زده شد
نقش سردار سلیمانی در مدیریت منطقه از سال ۱۳۷۶ آغاز شد، زمانی که وی به فرماندهی نیروی قـدس سپاه پاسدارانقلاب اسلامی رسید، نیرویی که هدف آن حفـظ دستاوردهای انقلاب اسلامی بود و به تدریج تبدیل به یکـی از مؤثرترین نهادهای نظامی در ایران تبدیل شد.
نقش سپاه قدس به عنوان یک نهاد نظامی در ابتدا چندان میان افکار عمومی مشخص نبـود، اما به دلیل نقشی که در مقابله با تهاجـم نظامی امریکا و رژیم صهیونیستی علیه ایران بـازی کـرد بـه تدریـج بـه عنـوان یک قدرت اساسی در سطح منطقه مطرح شد.
شاید نقطه اوجگیری این حرکت به زمانی باز میگشت که در پی حادثه یازدهم سپتامبر نیروهای امریکایی یک لشکرکشی تمام در منطقـه خاورمیانه را آغاز کردند، در ابتـدا افغانستان و سپس عراق اشغال شد و بسیاری بر این گمان بودند که ایران گزینه بعـدی بـرای حمله نظامی خواهد بـود و در ایـن میان سپاه قـدس توانست با ایجاد یک عمق راهبـردی در منطقه این تهدید را به طور کامل خاتمه دهـد، خاتمه دادن به این تهدیـد اولیـن دستاورد مهـم قاسم سلیمانی بود.
نقطه اوج این نبرد نیز به سال ۲۰۰۶ میلادی بـز میگردد، شهید سلیمانی در این نبرد فرماندهی مستقیم صحنـه نبرد را بـر عهـده داشـت و در اوج حملات هوایـی رژیـم صهیونیستی بهصورت اضطراری از طریـق سوریه بـه ایران بازگشت، تا در جلسهای بـا حضور رهبر معظم انقلاب اسلامی و سایر مسئولان شرکت کند.
بعد از بازگشت شهید سلیمانی به لبنان بود که جریان نبرد به نفع حزبالله لبنان بازگشت و یگان زرهی رژیم صهیونیستی متشکل از تانکهای مرکاوا در مناطق جنوبی لبنان بـه وسیله موشکهای کورنت روسی که از زرادخانه سوریه در اختیار آنان قرارگرفته بود، زمینگیر شدند.