اعتراض گسترده ژاپنی‌ها به سفر «جو بایدن» به توکیو+ فیلم

مردم ژاپن امروز در اعتراض به سفر «جو بایدن» رییس جمهور آمریکا به کشورشان به خیابان ها آمده و با برگزاری تظاهراتی مخالفت خود را با این رویداد ابراز کردند.

به گزارش مشرق به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، مردم ژاپن امروز یکشنبه در اعتراض به سفر «جو بایدن» رییس جمهور آمریکا به توکیو و برنامه وی برای شرکت در نشست «کواد» به خیابان ها آمدند.

به گزارش اسپوتنیک، معترضان علیه اجلاس سران آمریکا و ژاپن و در ادامه سفر بایدن علیه نشست چهارجانبه امنیتی (کواد) به خیابان ها آمدنده تا اعتراض خود را به نشست های مذکور نشان دهند.

معتراضان ژاپنی معتقدند که اقدامات کاخ سفید با هدف مواجهه ژاپن در برابر چین بوده و ممکن است صلح در منطقه را مختل کند.

این در حالیست که رسانه های ژاپنی پیشتر اعلام کرده بودند که «جو بایدن» رئیس جمهور آمریکا امروز سه شنبه وارد توکیو پایتخت ژاپن شده است.

وی در دیدار خود از این کشور قرار است با «فومیو کیشیدا» نخست وزیر این کشور در نشست سران کشورهای عضو گروه «کوآد» (ائتلاف نظامی چهارگانه شامل کشورهای آمریکا، استرالیا، ژاپن و هند) شرکت کند.

شبکه تلویزیونی «ان ایچ کی» (NHK) ژاپن در این باره گزارش داد که هواپیمای حامل رئیس جمهور آمریکا در پایگاه نیروی دریایی «یوکوسوکا» در نزدیکی توکیو به زمین نشست.

دیدار رهبران آمریکا و ژاپن برای فردا دوشنبه تدارک دیده شده است.

گفته می شود که موضوع اصلی این مذاکرات تقویت روابط آمریکا و ژاپن با در نظر گرفتن اوضاع اوکراین و حضور رو به رشد چین در منطقه خواهد بود. همچنین بر تغییر ناپذیری موضع ایالات متحده در دفاع از ژاپن، از جمله با استفاده از سپر هسته ای تاکید خواهد شد.

وزارت خارجه آمریکا در رابطه با این سفر پیشتر اعلام کرده بود که «آنتونی بلینکن» وزیر خارجه این کشور نیز جو بایدن را در سفر به ژاپن همراهی خواهد کرد.

بایدن در تور آسیایی خود ابتدا به کره جنوبی سفر کرده بود. وی در کنفرانس مشترک با همتای کره ای خود ادعا کرده بود که اتحاد واشنگتن با سئول بر اساس همکاری به خاطر ایجاد منطقه «ایندوپاسیفیک» آزاد، مهار کردن کره شمالی و جلوگیری از تغییرات در مرزها از طریق نیروی نظامی است!

نفوذ و گسترش قدرت پکن در منطقه عظیم آسیا- اقیانوسیه که در سیاست جدید کاخ سفید ایندوپاسیفیک خوانده می شود، به مذاق غربی ها و در راس آنها آمریکا به هیچ وجه خوش نمی آید.

واشنگتن در راستای سیاست یادشده سعی دارد که از طرق مختلف همانند تحریک مناطق جدایی طلب در چین، حضور نظامی گسترده در منطقه، ایجاد معاهدات و قراردادهای نظامی با کشورهای منطقه و... قدرت روزافزون پکن را به چالش بکشد.

لازم به ذکر است که ائتلاف نظامی «کوآد» نیز در راستای سیاست های آمریکا به منظور اتخاذ موضعی واحد در برابر چین ایجاد شده است.

منبع: مهر

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 1
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • IR ۱۲:۵۲ - ۱۴۰۱/۰۳/۰۲
    0 0
    آرام آرام با نگاهی به متضرران جنگ اوکراین بتدریج آشکار می شود که هدف از جنگ اوکراین مهار اقتصاد 3 کشور بازنده جنگ دوم جهانی یا همان محور متحدین در برابر متفقین هستند یعنی هدف از جنگ نابودی اقتصادی المان ژاپن و ایتالیا است چون انگلیس نفت ارزان امریکا و چین نفت ارزان روسیه را دارد می خرد احزاب آلمانی ها و ژاپنی ها باید تظاهرات ضد اشغالگری باید برگزار کنند وگرنه نابودخواهند شد

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس