به گزارش مشرق، خودروسازان نزدیک به ۴۰ درصد از مصرف گاز طبیعی آلمان را به خود اختصاص میدهند.
راشا تودی به نقل از رویترز نوشت: به گفته میلان ندلکوویچ، مدیر تولید BMW، این غول خودروسازی آلمانی به دنبال سرمایه گذاری در انرژی خورشیدی، زمین گرمایی و هیدروژن است تا وابستگی خود به تحویل گاز طبیعی از صادرکنندگان خارجی از جمله روسیه را کاهش دهد.
ندلیکوویچ گفت این خودروساز که برای ۵۴ درصد از مصرف انرژی خود در سال ۲۰۲۱ به گاز طبیعی متکی بود، به دنبال افزودن پنل های خورشیدی به نیروگاهها بود و در حال حاضر در حال مذاکره با مقامات محلی در مورد طرح انتقال هیدروژن به کارخانه لایپزیگ خود است.
او گفت: “هیدروژن برای کاهش یا حتی جبران کامل تقاضای گاز بسیار مناسب است.”
این مدیر ارشد آلمانی اعتراف کرده است که عرضه گاز روسیه برای کل صنعت خودروسازی حیاتی است. طبق گزارش ها این صنعت تقریباً یک پنجم تولید ناخالص داخلی این کشور است.
این مدیر ارشد در پاسخ به این سوال که در صورت توقف تحویل گاز از روسیه چه اتفاقی برای کارخانههای BMW میافتد، گفت: صنعت ما حدود ۳۷ درصد از مصرف گاز طبیعی آلمان را تشکیل میدهد.
ندلیکوویچ گفت: “نه فقط BMW، بلکه کل صنعت خودروسازی متوقف خواهد شد.”
این شرکت همچنین به دنبال استفاده از صفحات خورشیدی همراه با انرژی زمین گرمایی در سایت تولید جدید خود در دبرسن مجارستان است. انتظار میرود این کارخانه اولین کارخانه خودروسازی جهان باشد که کاملاً بدون سوختهای فسیلی کار میکند.
از ندلیکوویچ در مورد پتانسیل انرژی هسته ای سوال شد که تقریباً نیمی از تامین انرژی مجارستان را تشکیل می دهد، اما در حال حاضر در آلمان به تدریج در حال حذف شدن است.
او پاسخ داد: “انرژی هستهای میتواند یک عامل تثبیتکننده باشد، بهویژه در این دوره های زمانی که وضعیت (بازار) ناپایدار است. ما برای بخش تولید خود به منابع انرژی تجدیدپذیر تکیه میکنیم.”
منبع: عصر اقتصاد