توقف کامیون‌ها در مرز بازرگان

ناظر گمرکات آذربایجان غربی گفت: تردد کامیون های ترانزیتی از مرز بازرگان با تامین سوخت مورد نیاز آنها از سر گرفته شد.

به گزارش مشرق، خالد جنگجو در خصوص حل مشکلات کامیون‌های ترانزیتی در مرزهای استان، اظهار کرد: از سه شنبه شب بعد از جلسات مکرر و تلاش‌های مدیریت استان و نیروهای امنیتی و نظامی با تأمین سوخت مورد نیاز رانندگان از سرگرفته شد و هم اکنون خروج کامیون‌های ترانزیتی از مرز بازرگان در حال انجام است.

وی با بیان اینکه از سه شنبه شب تا کنون بیش از ۲۰۰ دستگاه کامیون ترانزیتی از مرز بازرگان خارج شده اند، افزود: با رایزنی و جلسات مکرر در خصوص حل مشکل سوخت کامیون‌های ترانزیتی سوخت مورد نیاز کامیون‌های ترانزیتی به مقصد کشور ترکیه از ۳۰۰ لیتر به ۸۰۰ لیتر و کامیون‌های ترانزیتی به اروپا از ۵۰۰ لیتر به ۱۴۰۰ لیتر افزایش یافت.

ناظر گمرکات آذربایجان غربی با بیان اینکه آذربایجان غربی بیش از ۲۵ درصد صادرات کشور را داراست، گفت: با توجه به مشکل روزهای اخیر از تمامی رانندگان و شرکت‌های حمل و نقل در زمینه ترانزیت می‌خواهیم برای تسهیل در روند رساندن کالاهای صادراتی به مقصد نهایت همکاری را داشته باشند.

جنگجو یادآور شد: تمامی مرزهای استان برای تردد ناوگان باری و مسافری ایرانی و خارجی باز است و هیچ محدودیتی برای تردد کامیون‌ها در پایانه‌های مرزی استان وجود ندارد، این اقدام نه تنها باعث تسهیل در حمل‌ونقل کالا، بلکه بهبود روند صادرات و واردات نیز خواهد شد.

در مرز رازی هم برای خودروهای ون و پلاک عمومی نیز ۵۰ لیتر معافیت سوخت در نظر گرفته شده است، که برای مصرف بیش از ۵۰ لیتر نیز می‌توانند از قرار هر لیتر گازوئیل ۳۰۰ تومان دریافت کنند.

فرماندار شهرستان ماکو نیز در گفت و گوی خبری با تاکید بر اینکه وضعیت تردد کامیون‌ها در گمرک بازرگان در حال حاضر عادی است، افزود: از ۱۲ شب روز سه‌شنبه تاکنون بیش از ۱۲۰ دستگاه کامیون ایرانی از مرز خارج شده است.

رامین موحدی با بیان اینکه مصوبه اخیر کشور ترکیه مبنی بر اخذ مالیات بر سوخت از کامیون‌های ایرانی از هشتم دی ماه موجبات نارضایتی ناوگان حمل و نقل جمهوری اسلامی را به دنبال داشت، بیان کرد: با توجه به تأکیدات مقام عالی استان و تدابیر استاندار، جلسات متعددی با حضور دستگاه‌ها و سازمان‌های ذیربط در شهرستان و مرکز استان برگزار شد که در آن بحث معافیت سوخت رانندگان به مقصد کشور ترکیه به میزان ۸۰۰ لیتر و به مقصد اروپا به میزان ۱۴۰۰ لیتر تصویب شد و در کنار آن، سایر بسته‌های حمایتی نیز به تصویب رسید.

وی با بیان اینکه امروزه رانندگان سربازان عرصه اقتصاد حمل و نقل کشور ما هستند، عنوان کرد: بخشی از ضررهای متوجه این رانندگان توسط مقام عالی استان و دستورات مصوبه شورای تأمین جبران شده و بخشی نیز توسط خود رانندگان و شرکت‌های حمل و نقل و صاحبان کالا و محموله‌ها با همکاری همدیگر تأمین شده است.

منبع: مهر

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 7
  • در انتظار بررسی: 3
  • غیر قابل انتشار: 0
  • IR ۱۶:۵۲ - ۱۴۰۳/۱۰/۲۰
    1 0
    باز هم مجبور شدن به ترکیه باج بدن !!! لعنت بهتون
    • IR ۲۰:۱۱ - ۱۴۰۳/۱۰/۲۰
      0 1
      باج نیست در قبال سوختی که تریلی ها ترکیه تو ایران میزنن ترکیه هم مالیات سوخت نمی گرفت ایران آمد سوخت رو ممنوع کرد برای ترکیه اونا هم مالیات سوخت رو اجرا کردن یا باید با ترکیه همکاری کنید یا سوخت نمی‌دید باید تریلی های ایرانی که وارد ترکیه میشن مالیات سوخت بدن
    • IR ۲۱:۰۹ - ۱۴۰۳/۱۰/۲۰
      1 0
      جنس ترکیه ای نخریم تا باج جبران بشه
  • IR ۱۶:۵۲ - ۱۴۰۳/۱۰/۲۰
    1 0
    هر بار مقابل ترک ها ضعف نشان میدیم
  • US ۱۶:۵۷ - ۱۴۰۳/۱۰/۲۰
    0 0
    تریلی های ترکیه با باک خالی وارد ایران شده و پر می کنند، تریلی های ایران باک پر وارد ترکیه می شوند!این باید اصلاح شود
    • IR ۲۰:۰۹ - ۱۴۰۳/۱۰/۲۰
      0 1
      در مقابل هم ترکیه مالیات سوخت نمی گرفت ایران مانع شد ترکیه مالیات سوخت گرفت اگه قانون فول باک رو اجرا کنید باید مالیات سوخت به ترکیه بدید بیشتر تجارت ایران از خاک ترکیه انجام میشه فقط سوخت رو نبین تجارت رو هم ببین به خطر می اندازید اگه قانون فول باک بخواهید نباید انتظار داشته باشید ترکیه مالیات سوخت نگیره
  • IR ۱۸:۱۴ - ۱۴۰۳/۱۰/۲۰
    0 0
    ببخشید، یعنی ترکیه هیج همکاری نکرده، یکجورایی گازوییل اضافی دادن و با افزایش کرایه داستان را جمع کردن!

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس