به گزارش مشرق، محمد بهزاد در گفت و گو با فارس در پاسخ به این سوال که آیا نحوه محاسبه تعرفه برق در فصل تابستان تغییری کرده است؟ گفت: نحوه محاسبه تعرفه برق در فصل گرما هیچ تفاوتی با سایر فصول نمیکند و باید اذعان شود که بعد از آغاز هدفمندی یارانهها، دیگر فصل تابستان و یا زمستان برای نرخ برق مناطق معمولی مثل تهران نداریم.
*تعرفه برق برای تهرانیها در همه فصول یکسان است
وی با بیان اینکه نرخ برق برای تهران در فصل تابستان و زمستان یک قیمت است افزود: محاسبه نرخ برق تنها در مناطق گرم مثل جنوب محاسبه تابستانه و غیرتابستانه دارد.
بهزاد اضافه کرد: نحوه محاسبه قیمت برق برای مناطقی که گرم هستند مثل جنوب کشور نرخ تابستانه و یا گرم اعمال میشود.
*ارزان ترین قیمت برق مربوط به منطقه گرم 1
معاون وزیر نیرو در امور برق و انرژی با بیان اینکه مناطق گرم هم به چهار بخش گرم 1، گرم2، گرم 3 و گرم 4 تقسیم میشوند و هریک دارای جدول متفاوتی است گفت: مناطقی مثل خوزستان، آبادان، بندرعباس و بوشهر که مناطق گرم 1 محسوب میشوند پایینترین نرخ برق را در کشور دارند.
وی ادامه داد: متوسط پایینترین نرخ برق در کشور که مربوط به مناطق گرم یک میشود هر کیلووات ساعت 11 تومان است که اگر مشترک 3 هزار کیلووات مصرف کند مبلغ برق مصرف کننده حدود 33 هزار تومان میشود.
*برق در مرحله دوم هدفمندی نیست
بهزاد در پاسخ به این سوال که آیا مناطق گرم یک در مرحله دوم هدفمندی تغییر می کند گفت: مرحله دوم هدفمندی یارانهها قرار است اجرا شود اما تا این لحظه برق از مرحله دوم هدفمندی یارانهها خارج شده است و اینکه در آینده چه تصمیمی در این خصوص اخذ شود مشخص نیست.
*خود را برای مصرف 45 هزار مگاوات آماده کرده بودیم
وی در خصوص میزان مصرف برق در ساعت پیک و اوج مصرف گفت: آخرین عددی که در مصرف برق در ساعات اوج مصرف ثبت شده است 42 هزار و 321 مگاوات بوده است که البته انتظار داشتیم مصرف برق بیش از این عدد باشد و ما خود را برای 45 هزار مگاوات هم آماده کرده بودیم.
وی افزود: مدیریت مصرف برق از سوی مردم باعث شده تا مصرف برق در کشور تا حدودی کاهش یابد.
به گفته وی، دمای هوا در برخی از نقاط کشور گرمتر از پارسال شده و در برخی از نقاط از گرمای پارسال کمتر است و مطمئنا این مسائل نیز در پیک مصرف برق شبکه سراسری تاثیر دارد.
*افزایش 3.36 درصدی مصرف برق تهران در ساعات پیک
بهزاد افزود: مصرف برق تهران در ساعات پیک و اوج مصرف 3.36 درصد افزایش داشته است اما در خوزستان نزدیک به 2 درصد افزایش و در اصفهان یک درصد منفی بوده است.