به گزارش مشرق، روزنامه نیویورک تایمز در روزهای اخیر مدعی شد که سردار علی نصیری از فرماندهان سپاه پاسداران به اتهام همکاری با سرویس اطلاعاتی رژیم صهیونیستی (موساد) بازداشت شده است.
این ادعا در واقع بازنشر مجدد شایعهای است که ۳سال قبل برای اولین بار بعد از تودیع سردار نصیری از فرماندهی حفاظت سپاه در فضای مجازی و توسط رسانههای فارسی زبان خارجی مطرح شده بود.
در همان مقطع سردار نصیری ضمن رد این شایعات اظهار داشت که طرح این مباحث بدلیل نقش وی در حوزههای حفاظتی سپاه بوده و سردار رمضان شریف سخنگوی سپاه نیز این شایعات را یک تاکتیک نخنما شده بعد از هر تغییر و جابجایی در سپاه عنوان کرد.
۳سال قبل این رسانههای ضدانقلاب مدعی شده بودند که سه تن از فرماندهان سپاه (نصیری، ربیعی و تولایی) از کشور فرار کردهاند!
این شایعه درباره سردار نصیری (که پیش از این فرماندهی سپاه استان تهران و فرماندهی حفاظت سپاه را نیز برعهده داشته) بار دیگر بعد از ۳ سال این بار توسط روزنامه امریکایی نیویورکتایمز و بعد از چند تغییر و تحول در سازمان اطلاعات و حفاظت اطلاعات سپاه مطرح شده است.
اخیراً حجتالاسلام حسین طائب بعد از حدود ۱۳ سال از سازمان اطلاعات سپاه تودیع شد و جای خود را به سردار محمد کاظمی داد و سردار مجید خادمی نیز جایگزین سردار کاظمی در سازمان حفاظت اطلاعات سپاه شد.
همزمان سردار ابراهیم جباری نیز بعد از ۱۲ سال جای خود را در فرماندهی سپاه حفاظت ولی امر به سردار مشروعیفر داد اما رسانههای خارجی سعی کردند همه این موارد را نوعی برکناری جا بزنند.
* چه کسانی در نیویورکتایمز این داستانها را مینویسند؟*
معمولاً فرناز فصیحی خبرنگار ایرانی نیویورکتایمز و همکار رونن برگمن مامور امنیتی صهیونیست و همکار این روزنامه، امر تهیه گزارشهای امنیتی درباره ایران را برعهده دارند که پیش از این نیز به صورت مکرر اقدام به تهیه و انتشار گزارشهای مجعول و بیسند درباره ایران کرده بودند.
همکاران صهیونیستی نیویورک تایمز علیه ایران، آنهم به نقل از منابع خیالی، ادعاهای مختلفی مطرح میکنند اما به رغم خواستشان، در میدان واقعیت این صهیونیستها هستند که نخست وزیرشان به دلیل بحران داخلی و شکست بیرونی مجبور به کنارهگیری از قدرت میشود و پارلمانشان نیز به انحلال میرسد.
با این حال به نظر میرسد ماموران امنیتی صهیونیستها تلاش میکنند با بازی دادن مسولان روزنامههای آمریکایی، خیالبافیها را به عنوان گزارش و خبر جا بزنند و برای خود مسکّنهای مقطعی بسازند. رسانههای آمریکایی به خودی خود انگیزههای زیادی علیه ایران دارند و کم گزارش و روایت جعل نمیکنند اما فروش یک داستان جعلی یکبار تست شده درباره سردار نصیری به نیویورک تایمز، به نحوی است که احتمالاً اگر مسولان روزنامه متوجه باشند، خسارت سنگینی برایشان خواهد بود.