به گزارش مشرق، روزنامه کیهان در ستون اخبار ویژه خود نوشت: این ارزیابی را روزنامه «آفتاب یزد» از قول یونس ژائله، از فعالان اتاق بازرگانی منتشر کرد و نوشت: دولت برای نجات اقتصاد کشور، هیچ راهی جز جراحی اقتصادی نداشت.
با توجه به شرایط بد روز اقتصاد دیگر چارهای پیش روی دولت نبود که جراحی اقتصادی را هر چه سریعتر اعمال کند.
یقین بدانید دستاوردهای این کار به زودی بر همه اقشار عیان خواهد شد.
حذف ارز دولتی باعث از بین رفتن واسطهها و سوءاستفاده آنها میشود و این امر کمک میکند که دولت با هوشیاری بیشتر به کارش ادامه دهد و به طور کامل روی اقتصاد متمرکز شود تا دست واسطهها کوتاه شود و مردم بتوانند در رفاه بیشتری زندگی کنند.
دولت یا باید تولیدکنندگان را به حال خود رها میکرد و یا این که ارز دولتی را ساماندهی میکرد. واگذاری ارز ۴۲۰۰ تومانی در دولت قبل، ضربات جبرانناپذیری را به پیکر بازار و اقتصاد زد. اهدای این ارز، فقط دست دلالها را در اقتصاد کشور زیاد کرد و ابداً کسانی که با در اختیار داشتن این ارز خرید کردند به مردم هیچ کمکی نکرد چرا که آنها آمدند با قیمت کم خریدند و با قیمت روز بازار به مردم فروختند و این امر باعث شد کسانی که سرمایهدار هستند، سرمایهشان روز به روز بیشتر شود و افراد معمولی ضعیف شوند و قدرت خرید نداشته باشند.
ما در کشوری زندگی میکنیم که میتوانیم در بسیاری از موارد تولیدکننده باشیم و واقعاً نیاز به این همه واردات نداریم هم از نظر پوشاک و هم خوراک کشوری هستیم که میتوانیم نه تنها مصرف کشور را تولید کنیم که اتفاقاً حتماً پتانسیل صادرات هم داریم، چرا باید آنقدر به کشورهای دیگر وابسته برای واردات باشیم.
اگر مردم و فعالان اقتصادی بتوانند در عبور مقطع فعلی صبوری کنند، اقدام دولت میتواند ثبات و رونق را به بازار بدهد.