کد خبر 1403168
تاریخ انتشار: ۷ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۵:۵۸
«هشدارباش» سیل در تمام کشور/ آخرین وضعیت امدادرسانی به سیل‌زدگان

وزیر کشور با بیان اینکه امدادرسانی در مناطق سیل‌زده به صورت گسترده در حال انجام است، گفت: اکنون تمام کشور هم در هشدارباش است و هم بسیج ظرفیت‌ها برای همه مناطق انجام شده است.

به گزارش مشرق،  احمد وحیدی درباره وضعیت وضعیت امدادرسانی به سیل‌زدگان در کشور، گفت: نزدیک به ۱۸ استان با سیل درگیر بودند که استان‌های مازندران، گیلان، البرز، مرکزی، اصفهان، یزد، تهران و... و. از جمله استان‌های درگیر با سیل بودند که خدا را شکر مدیریت خوبی انجام شد و با اینکه حجم بارش‌ها بسیار زیاد بود، مدیریت شد. به عنوان مثال در استان یزد که معمولا ۴۰ میلی‌متر در سال بارش دارد، در سیل نزدیک به ۷۵ میلی‌متر بارندگی داشت که حجم بسیار بزرگی است. در استان‌های دیگر هم به همین صورت است.

وی با بیان اینکه در چند منطقه مانند امامزاده داوود، فیروزکوه و یزد مقداری بیشتر مشکل داشتیم، گفت: البته در حال حاضر در یزد عمدتا مشکل آبگرفتگی معابر است که در چند نقطه آبگرفتگی داریم که باید به سرعت آن را برطرف کنیم. به ویژه در بافت تاریخی که اهمیت ویژه‌ای دارد که این اقدامات در حال انجام است.

وحیدی با بیان اینکه میزان فوتی‌های ما در سیل گسترده نبوده است، ادامه داد: در برخی استان‌ها تک و توک فوتی داشتیم که شاید بیش از سه تا چهار نفر در مجموع استان‌ها نبوده است، اما در  دو نقطه امازاده داوود و فیروزکوه مقداری تعداد فوتی‌هایمان بیشتر بوده است که  آمار قطعی آن را باید بعد از اینکه تکلیف مفقودین در این دو نقطه مشخص شد، اعلام کنیم. خوشبختانه مدیریت خوبی انجام شده و فوتی چندانی نداشتیم.

 وی با اشاره به وضعیت امدادرسانی در استان‌های سیل‌زده، گفت: امدادرسانی گسترده است و در همه مناطق استانداران با تمام توان پای کار هستند. فرمانداران، بخش‌داران و دهیاران، هلال احمر، نیروهای نظامی، سپاه، ارتش، نیروی انتظامی، اورژانس، گروه‌های مردمی و ... فعالیت بسیار خوبی دارند و تقریبا بسیج گسترده‌ای در همه مناطق داریم. همچنین عزیزان راهداری در راه‌ها فعالیت دارند. اکنون تمام کشور هم در هشدارباش قرار دارد و هم بسیج ظرفیت‌ها برای همه مناطق انجام شده است. مدیریت به رغم این حجم بالای بارش که بیش از چیزی که پیش‌بینی شده بود، بارندگی داشتیم، خوب بود.

وزیر کشور گفت: امیدواریم مردم هم رعایت کنند و در مجاورت رودخانه‌ها و مراکزی که احتمال سیل در آن‌ها وجود دارد، نروند. در برخی مناطق رانش کوه هم داشته‌ایم. به عنوان مثال در فیروزکوه در مرزداران که یک روستا است، مشکل ما بیشتر رانش کوه بود که مردم اذیت شدند. باید مردم در روزهایی که حساسیت وجود دارد، مراقبت کنند  و رعایت مردم کمک بزرگی است که مردم بتوانند بهتر مدیریت کنند.

وحیدی گفت: به همه مناطق هشدارباش داده شده، امکانات تا حد زیادی گردآوری شده، مدیران مستقر و پای کار هستند و امیدواریم این بارش‌ها هم به خوبی مدیریت شود و کمترین خسارت را به مردم عزیز و اموال آن‌ها داشته باشیم و مدیریت شود که مشکلی نداشته باشیم.

منبع: فارس

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 10
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 1
  • IR ۱۶:۰۶ - ۱۴۰۱/۰۵/۰۷
    10 0
    یک ماهه دیگه باز میگن کم آبی مدیریت را تو رو خدا اصلاح کنید ،نصف خانه ها در حریم رود هاست همین فیروزکوه ،
  • IR ۱۶:۲۶ - ۱۴۰۱/۰۵/۰۷
    8 0
    سیلابهای چند روزه ایرادات موجود را برای همه مدیران و مردم آشکار کرد امیدواریم اقدامات لازم برای ذخیره اینگونه آبها و به حداقل رساندن تخریبها، صورت گیرد و فراموش نشود.
    • IR ۲۱:۰۶ - ۱۴۰۱/۰۵/۰۷
      1 0
      سیل فرق داره با باران. در هیچ جای دنیا سیل قابل ذخیره سازی نیست. درجه ویرانگری سیل بد تر از خشکسالیه. سیل امام زاده داوود در سال 1333 هم اتفاق افتاده بود و تلفات بیشتری داشت. حریم ابراها گرفته شده، بستر رودخانه ها اشغال شده، دامنه کوها براش سند صادر شده و ساختمان ساختند..عبرت نمیگیریم
  • IR ۱۷:۱۰ - ۱۴۰۱/۰۵/۰۷
    7 2
    قصه تکراری ناله مدیران ازنبود بارش دروقت تامین اب وبرق مردم واه وفغان از بارش زیاد درهنگام عدم مدیریت نزولات اسمانی ودیگرهیچ
  • IR ۱۷:۵۴ - ۱۴۰۱/۰۵/۰۷
    3 0
    هر آنکه منزل یا تاسیسات در مسیر سیل داره . بداند که این وضع ادامه دارد. فکر اساسی کنند ، والا هم به خود و هم دیگران را با مسدود ساختن آسیب میزنند . مردم حتی الامکان منازل کرسی دار بسازند .
  • IR ۱۹:۴۴ - ۱۴۰۱/۰۵/۰۷
    2 0
    درختان را قطع نکنید ،مراتع و جنگل ها حفظ شوند ویلاسازی متوقف شود لطفاً!!
  • مجید IR ۲۰:۵۸ - ۱۴۰۱/۰۵/۰۷
    0 1
    آخه برید چند تو سد بسازید تا این همه آب و نزولات هدر نره چرا سناریوهای تکراری
  • IR ۲۱:۳۸ - ۱۴۰۱/۰۵/۰۷
    1 0
    باید برنامه جدی برای آبخیزداری درکشوراحراشود چیزی که طی دولت‌های قبل جدی گرفته نشد واین آبها هدرمیرود واسیب میزند
  • IR ۲۲:۴۴ - ۱۴۰۱/۰۵/۰۷
    0 1
    مخزن های بتنی و خاکی نیاز جمع آوری آب را رفع میکنه. کانال کشی فاضلاب مهمه. باید روستای در مسیل نداشته باشیم. سطح هشدار با یک پیامک ساده ارسال میشد شاهد تلفات نبودیم.
  • ناشناس IR ۲۳:۵۳ - ۱۴۰۱/۰۵/۰۷
    0 0
    این همه مالیات از مردم میگیرید و ابهای سطحی و زیر زمینی میفروشید از پولش ابخیز داری انجام‌بدین

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس