به گزارش مشرق، علیرضا کریمیان مدیرکل آموزش و پرورش استان تهران در هشتاد و هشتمین جلسه شورای شهر تهران با اشاره به افتخار آفرینی تیم المپیاد نجوم دانش آموزان گفت: از ۱۰ دانش آموزان اعزامی ۹ نفر مدال طلا و یک نفر مدال نقره گرفتند.
وی گفت: شهر تهران دارای ۱ میلیون دانشآموز در ۵ هزار مرکز آموزشی است و وضعیت آموزشی در تهران مطلوب نیست و باید به کمک شورای شهر شرایط فضای آموزشی تهران را بهبود ببخشیم.
کریمیان ادامه داد: تهران جز آخرین استانهای کشور در حوزه فضای آموزشی است و تهران به لحاظ فرسودگی بنا جز استانهای آخر است.
مدیرکل آموزش و پرورش استان تهران با بیان اینکه تراکم دانش آموزان در هر کلاس حدوداً بین ۸ تا ۱۰ نفر از متوسط کشور بالاتر است گفت: این موضوع منجر به سخت شدن کار دانش آموزان و معلمان و افت کیفیت آموزشی شده است.
وی درباره ساخت و ساز مدارس در تهران بیان کرد: همت والایی بین خیران مدرسه ساز دیده میشود اما به دلیل آنکه مدارس تهران بزرگ هستند خیران مشتاق به ساخت مدارس در تهران نیستند و خیران به سمت مناطق کم برخوردار میروند زیرا هزینه ساخت یک مدرسه تهران برابر با ساخت ۳ مدرسه در مابقی استانها است.
کریمیان اظهار کرد: علاوه بر موارد گفته شده فضای فیزیکی برای ساخت مدرسه وجود ندارد و برجهای منطقه ۲۲ منجر به این شده که معضلی جدی برای احداث مدرسه ایجاد شود.
مدیرکل آموزش و پرورش استان تهران با اشاره به مدارس کاشی آبی گفت: این مدارس در دهه ۴۰ از محل درآمدهای شهرداری تأسیس شدند و سن آنها به بیش از ۶۰ سال میرسد و بناهای آنها بسیار ناایمن هستند.
وی با اشاره به نوسازی این مدارس گفت: این مدارس دارای سند مالکیت نیستند و سازمان نوسازی توانایی نوسازی این مدارس را ندارد زیرا اسناد این مدارس در اختیار شهرداری است و خواهش ما این است تا این اسناد به نام دولت و بهره برداری آموزش و پرورش منتقل شود تا بتوانیم این مدارس را نوسازی کنیم.
کریمیان تصریح کرد: حدوداً ۸۶ واحد آموزشی کاشی آبی در اختیار آموزش و پرورش است و اگر این امکان فراهم شود تا اسناد این واحدها از شهرداریها منتقل شود مانع بزرگی از سر راه بهسازی واحدهای آموزشی برداشته میشود.
مدیرکل آموزش و پرورش استان تهران گفت: آموزش و پرورش در کمیسیون ماده ۱۰۰ نیز سهمی دارد و سهم آموزش و پرورش در این کمیسیون مستتر است و امیدواریم شهرداری و شورای شهر نیز در این زمینه به آموزش و پرورش کنند.