کد خبر 142385
تاریخ انتشار: ۳۰ مرداد ۱۳۹۱ - ۰۰:۲۴

استفاده از ظرفیت ورزش به عنوان تهدید نرم در سال های گذشته در دستور کار غرب به ویژه ایالات متحده قرار گرفته است.

به گزارش مشرق ،تروريسم، پديده­ اي جدي در مناسبات و روابط اجتماعي بشري كه داراي سه ويژگي اساسي است:

- تروريسم، پديده­اي سياسي است.

- كه مبتني بر توطئه و طرح از پيش تعيين شده است،

- و بر عليه مردم بي­دفاع اعمال مي­شود.

تهدیدات تروریستی تنها به بمب گذاری و تیراندازی(گریلا تروریسم) محدود نمی شود بلکه حوزه وسیعی را در قالب تهدیدات سخت، نیمه سخت و نرم در بر می گیرد. امروز شاهد آن هستیم که صحنه جنگ با دشمن با تغیر موضع ازحالت سخت به نرم دیگر عینی نیست و به راحتی مواضع خودی و دشمن مانند جنگ سخت قابل تفکیک نیست. در همین راستا استفاده از ظرفیت ورزش به عنوان تهدید نرم در سال های گذشته در دستور کار غرب به ویژه ایالات متحده قرار گرفته است.

مسئله ورزش صرفا نگاه اجمالی به چند رشته ورزشی و سلامت و نشاط جسم نیست، بلکه ازآن جهت حائز اهمیت است که عرصه ورزش به ویژه ورزش حرفه ای به مثابه ظرفی است که محتوای آن را تهدیدات نرم تشکیل می دهد و فقط ماهیت ظرف به ظاهر شبیه ورزش است، که این تهدیدات همانند مکانیسم ویروس در جامعه هدف عمل می کند. در ادامه به رشته زیبایی اندام به عنوان یکی از تهدیدات حوزه ورزش اشاره می شود.

تاریخچه

منشاء زیبایی اندام به یونان باستان باز می گردد تا جایی که بدن زیبا و عضلات تنومند مورد ستایش و پرستش قرار می گرفته است. در آموزش و پرورش اسپارتی کودک از سن ۷ سالگی تا سن ۳۰ سالگی جدا از خانواده و در خوابگاه مخصوصی به همراه دیگر پسران بصورت گروهی و برهنه به سر می‌برد. حتی هنگام ضیافت‌ها و غذاخوردن هم تنها پسران شرکت داشتند. این امر به این سبب بود که سربازان در هنگام جنگ به علت پیوندهای قوی‌ای که در طول زمان بوجود آمده بود، به خوبی بتوانند همرزمان خود را حمایت کنند. به نظر می‌رسد گسترش چنین طرز تفکری موجب شد که نخست در اسپارت و سپس در یونان، سربازان تشویق به همجنس‌گرایی شوند. بارزترین نمونه رواج همجنس گرایی را می‌توان در سپاه مقدس تبس دید. به طوری که امروزه از ورزش زیبایی اندام به عنوان ورزش همجنس گرایان یاد می شود. به همین دلیل مسابقات زیبایی اندام طی سال های 1357 تا 1372 در کشور ممنوع بوده است.

زیبایی اندام

ورزش و تحرک یکی از نیازهای ضروری هر جامه ای به شمار می رود. فواید ورزش بر کسی پوشیده نیست اما بر خلاف تصور همگان حد بهینه ای در فعالیت های ورزش وجود دارد که می تواند برای سلامتی بدن و پیشگیری از بیماری ها مفید باشد و اگر میزان و شدت فعالیت از این حد تجاوز نماید، باعث آسیب های متعددی خواهد شد.

زیبایی اندام نیز از این قاعده مستثنی نیست و با توجه به رشد روزافزون و قارچ گونه باشگاه های زیبایی اندام در کشور طیف وسیعی از تهدیدات شرکت کنندگان این رشته ورزشی را در سه سطح مبتدی، آماتور و حرفه ای تهدید می نماید که در ادامه به تهدیدات سلامتی آن اشاره می شود.

آسیب های عضلانی و مفاصل

کشیدگی و پارگی عضلانی، پارگی تاندون ، پارگی لیگامنت و مینیسک، شکستگی مفاصل

آسیب های سیستم قلبی عروقی

افزایش فشار خون دیاستولی، افزایش ضربان قلب استراحتی، کاهش حجم خون بازگشتی و خطر سکته قلبی در حین تمرین، ضربان قلب نامنظم

مصرف دارو

استفاده از هورمون ها و مکمل هاو خطر نابودی ارگان های بدن و ابتلا به سرطان، عدم توانایی باروری

CIA و بی ثبات سازی

نقش سرویس اطلاعات مرکزی ایالات متحده (CIA) در مسئله امنیت ثبات مندی در حوزه داخلی و بی ثبات سازی در حوزه خارجی خود می باشد که آن را در تمام زمینه ها از جمله ورزش و سلامتی نیز دنبال می کند.

CIA از طریق شبکه های ماهواره ای فارسی زبان خود مسئله بی ثبات سازی در حوزه سلامت را در دستور کار قرار داده است به طوری که به بهانه زیبایی و تندرستی بدن، داروهای متعددی را که عمدتا برای سلامتی بسیار زیان آور است را اشاعه و ترویج می دهد. هدف از این کار تهدید و آسیب رساندن به امنیت سلامت جامعه می باشد. به طوری که مصرف این داروها و مکمل ها به شدت در جامعه رواج پیدا کرده است. عمق فاجعه را می توان در گزارش اخیر وزارت بهداشت ایران مشاهده کرد. این گزارش اشاره می نماید، به غیر از داروها و مکمل های تولیدی شرکت های داخلی و واردات آن از مبادی قانونی گمرک کالا، میزان قاچاق داروها و مکمل های ورزشی در سال 84 از 25 میلیون دلار به 600 میلیون دلار در سال 90 رسیده است. نکته قابل تامل این است که اکثر داروهای وارداتی قاچاق ساخت کشور ایالات متحد می باشد که تجربه در گزارش های اخیر سازمان های سلامت در اقصی تقاط جهان ثابت می کند که این داروها علاوه بر عوارض طبیعی خود دارای مواد آغشته و خطرناک نیز می باشد که هدف از این کار همان بی ثبات سازی سلامت جامعه هدف می باشد.

زنان و زیبایی بدن

ترویج سبک زندگی یکی از کارکردهای دستگاه تبلیغاتی ایالات متحده یعنی هالیوود در جنگ نرم می باشد. که یکی از اقدامات آن در حوزه تندرستی استراتژی باربیزیشن می باشد. این امر به ویژه در میان کشورهای جهان اسلام از غلظت بالایی برخوردار است. در این استراتژی اندام کارکترهای زن سریال ها و فیلم های سینمایی همگی شبیه باربی می باشد. آنها با این شیوه قصد دارند اندام باربی را به عنوان یکی از ویژگی های زن مطلوب غرب الگو سازی کنند. این در حالیست که بنا به گزارشات سازمان های بخش سلامت ایالات متحده که در12سال پیش منتشر شده در خوشبینانه ترین حالت، حداقل 60 درصد مردم ایالات متحده دچار چاقی می باشند که میزان این افراد از دهه گذشته تا کنون نیز در حال افزایش است.

استراتژی باربزیشن توسط شبکه های ماهواره ای غرب کار را به جایی می رساند که امروزه در جامعه ما مصرف آمفیتامین ها( نوعی ماده مخدر بسیار خطرناک) به ویژه در میان دختران برای شبیه سازی هر چه بیشتر اندام خود به باربی و به عنوان دارویی برای کاهش وزن به شدت رواج یافته است.

اگر دختران سایر ملتها با "ارزش"های آمریکایی تربیت شوند، این دختران، نقش همسران و مادران را در جوامع خودشان عهده دار می شوند، لذا مبتنی بر ارزش های آمریکایی، جامعه شان را اداره می کنند. عمق هدف استراتژی باربیزیشن هدف قرار دادن سرمایه اجتماعی جامعه است که در این میان زنان به عنوان سیستم باروری جامعه نقش حیاتی را در تولید سرمایه اجتماعی ایفا می کند. اگر این تهدیدات را جدی نگیریم در آینده شاهد نسلی بیمار از زنان به عنوان مادران ایرانی خواهیم بود.

 محمود خدائی

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 13
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 2
  • امین ۰۱:۳۱ - ۱۳۹۱/۰۵/۳۰
    0 0
    محمود خدایی مبتلا به مالیخولیاست
  • ۰۱:۳۵ - ۱۳۹۱/۰۵/۳۰
    0 0
    خیلی بی سر و ته بود. شیوه نگارش اصلا علمی نیست. مدارک و ارجاعات که در حد صفر اند. مطالب انسجامی با یکدیگر ندارند.
  • سامان ۰۱:۴۵ - ۱۳۹۱/۰۵/۳۰
    0 0
    بعضي مطالب مقالاتتون جالبن و جاي تامل دارن، ولي اينقدر شما شورش ميكنين و به شكلي افراطي هرچيزي رو ربط ميدين به توطئه هاي پيچيده ي غرب و صيهونيسم كه باعث ميشين مطالب جالب و درست لابلاي مقالاتتون هم اثرشون رو از دست بدن. براي مثال، خيلي از گروه ها در اروپا هم منتقد همين سياست تبليغي باربيزيشن هستن و دلايل محكمي هم براي نقدشون دارن، ولي دلايلي كه شما براي رد اين سياست آوردين بسيار سطحيه و محكم نيست. اگر معتقدين ميخوان دختران و زنان كشورهاي ديگه رو به مصرف دارو هاي تناسب اندام غير استاندارد ترغيب كنن، بايد به اين سوال هم پاسخ بدين كه با توجه به اينكه طبق گفته شما درصد افراد چاق در آمريكا بسيار زياده، آيا چنين سياستي براي خودشون ضرر بيشتري نداره؟ و در مورد زيبايي اندام و عوارض و داروهاي غير استانداردش گفتين، آيا در مردم آمريكا و كشورهاي ديگه ي غربي چنين عوارضي بوجود نمياره؟ سياست هاي الگو سازي آمريكا و تبليغ سبك زندگي خاص، بحث درستيه، اما نتيجه گيري هاتون در اين مقاله پخته نيست. 
  • ۰۴:۰۷ - ۱۳۹۱/۰۵/۳۰
    0 0
    salam.lobe matlab doroste ke amrica sai dar nabodi arzeshha dare ama negaresh irad dare
  • ۱۰:۱۴ - ۱۳۹۱/۰۵/۳۰
    0 0
    بیمار
  • حسن ۱۰:۳۸ - ۱۳۹۱/۰۵/۳۰
    0 0
    در جواب آقای سامان اولا چاقی در جوامع صنعتی به دلیل افزایش سطح درامد بیداد میکند زمانی که سطح رفاه بالاتر رود میزان کالری دریافتی بالا رفته و دچار چاقی میگردد. اما دلایل علمی که در این مقاله برای آسیب های زیبایی اندام آمده همگی کاملا علمی هستند خب بروید از متخصصان ورزشی بپرسید. بعدش هم زیبایی اندام به دلیل اینکه ورزش هم جنس بازان بوده در ایران پس از انقلاب تعطیل شده و اینو خیلی از مربیان با سابقه زیبایی اندام میدانند که ورزش هم جنسبازان بوده یعنی فلسفه آن را میگم نه اینکه کلا برای هم جنس بازان بوده. همین داروهایی که در ایران میبینید در خود آمریکا ممنوع است معمولا و زیبایی اندام اصلا به دلیل ماهیت فرهنگی بین جوانان اصلا همه گیر نیست. چون که آمریکایی ها به ورزشهایی مانند بیسبال و راگبی و .. علاقه بیشتری دارند تا زیبایی اندام. بعدش هم الان خبر ندارید که چه داروهایی در شبکه ماهواره ای داره تبلیغ میشه برای لاغری و دخترهای ما برای اینکه تناسب اندام داشته باشند حتی قرص های آمفیتامین دارن مصرف میکنن چون انرژی زیادی از اونها آزاد میکنه. چیز غیر عادی من ندیدم در مقاله
  • مهدی ۱۰:۴۲ - ۱۳۹۱/۰۵/۳۰
    0 0
    آقای محمود خدایی دمتون گرم با این مقاله زیبا ممنون یه عده که هیچ حرفی برای گفتن ندارن فقط دوست دارن دیگران را هم مثل خود بپندارن و جز توهین چیز دیگری بلد نیستند. ما از شما حمایت میکنیم
  • پوران ۱۱:۰۵ - ۱۳۹۱/۰۵/۳۰
    0 0
    بابا جالب بود دم مشرقیها گرم مقاله باید تند و داغ و گزنده باشه بیخاصیت باشه که به درد نمیخوره
  • بهروز ۱۱:۱۸ - ۱۳۹۱/۰۵/۳۰
    0 0
    بی سوادها لطفا توهین نکنند چون درستان هنوز نرسیده بهش
  • ۱۱:۲۹ - ۱۳۹۱/۰۵/۳۰
    0 0
    اوایل انقلاب وقتی رئیس سازمان تربیت بدنی آقای داوودی بود این رشته رو از ورزش های رسمی حذف کرد ولی بعد از ایشون دوباره این رشته رو برگردوندند تا این سندرم هیچ وقت بهبود پیدا نکند. واقعا باید به این فکر کرد که چرا چنین اتفاقاتی به راحتی می افتند....
  • میلاد ۱۱:۵۰ - ۱۳۹۱/۰۵/۳۰
    0 0
    به جای این جور چیزها باید ورزش کرد الان توی باشگاه های پرورش اندام همه دارن دارو مصرف میکنن و این فاجعه است
  • ۱۲:۰۹ - ۱۳۹۱/۰۵/۳۰
    0 0
    خاک بر سرتون با مقاله تون. هر چیزی افراط و تفریطش ضرر داره
  • مریم ۱۶:۰۸ - ۱۳۹۱/۰۶/۰۳
    0 0
    موافق آقای امین هستم

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس