به گزارش مشرق، محمد ایمانی فعال رسانه ای طی یادداشتی در کانال تلگرامی خود نوشت:
اخیرا دو زن ایرانیتبار به نام های "پریسا لیلی استراند" و "رومینا پورمختاری" به عنوان وزرای اقیم و محیط زیست و فرهنگ سوئد معرفی شدند. محافل غربگرا این خبر را با آب و تاب فراوان منتشر کردند.
یکی از فعالان رسانه طیف مدعی اعتدال و اصلاحات هم نوشته: "خوشحالم که دو زن ایرانیتبار؛ وزیر اقلیم و محیط زیست و وزیر فرهنگ سوئد شدند اما در ایران چرا نه؟! ". برخی دیگر هم، فاز "ما چقدر بدبختیم و آنجا چقدر گل و بلبل است"، گرفته اند.
اروپایی ها به اوکراین که بخشی از اروپاست، رحم نکردند و سپر بلای خود کردند؛ اما با وجود قربانی کردن این کشور، حاضر نیستند به عنوان عضویت بپذیرند. به طریق اولی، چرا باید ملت ایران را که رقیب جدی تمدنی است، محترم بشمارند؟!
مسئول سیاست خارجی اروپایی، چوزپ بورل است که با ادبیاتی نژاد پرستانه و نفرت انگیز گفت "اروپا مثل باغ، و اغلب دنیا، مانند جنگل است و جنگل میتواند به باغ حمله کند. باغبان ها باید از باغ محافظت کنند. جنگل ظرفیت قوی برای رشد دارد و دیوارها به اندازه کافی برای محافظت از باغ بلند نیستند. باغبان ها باید به سراغ جنگل بروند".
باید از افراد ذوق زده پرسید اگر به عنوان غیر اروپایی در یکی از این این کشور ها بودید، شما را متمدن حساب می کردند و محل می گذاشتند، یا جنگلی می پنداشتند؟ چرا باید وحشی ترین دولت های دنیا، دیگر ملت ها را جنگلی وانمود کنند، اما کسانی را از میان آنها، استثنا و فربه نمایند؟
کرم سر قلّاب، فقط طعمه ای برای صید ماهی های فاقد حافظه و تجربه است. یک دوتابعیتی یا دورگه را که تابع محض است، در ویترین می گذارند و هزاران نفر را به بردگی می گیرند. غربی ها اگر برای کسی، یک دلار هزینه کنند، هزاران برابرش را پس می گیرند، یا خسارت می زنند.
در سوئد و برخی دولت های اروپایی مشابه، تروریست های ضد ایرانی آزادانه فعالیت می کنند؛ اما برخی ایرانی را تحریم و حتی برخی دیگر را ناجوانمردانه گروگان گرفته اند و ضمن بد رفتاری و نگهداری در شرایط بسیار سخت زندان انفرادی، باج خواهی می کنند.
در همین سوئد، به فردی به نام احمد جلالی تابعیت دادند. اما در واقع او را به استخدام سرویس های جاسوسی درآوردند. یکی از اقدامات خائنانه وی، ارائه مشخصات دقیق سی فرد شاخص پروژههای تحقیقاتی، نظامی و هستهای از جمله شهیدان شهریاری و علیمحمدی به افسران موساد بود که به ترور و خرابکاری انجامید.
جلالی با میزبانی سوئد، با بیش از هشت افسر اطلاعاتی موساد جلسات متعدد برگزار نموده و از این طریق، اطلاعات مرتبط با فعالیت سایتهای نظامی، سازمان انرژی اتمی و بسیاری از اطلاعات حساس دیگر را در ازای دریافت دستمزد و اخذ اقامت در سوئد به موساد انتقال دادهاست.