کد خبر 14473
تاریخ انتشار: ۲۲ آبان ۱۳۸۹ - ۱۸:۳۶

معاون امور فرهنگي وزارت ارشاد گفت: اهتمام معاونت فرهنگي به توليد و بازتوليد فکر و بومي سازي تجربه‌هاي بين‌المللي است.

به گزارش مشرق به نقل از برنا، مراسم افتتاحيه هشتمين نمايشگاه بين‌المللي کتب کاربردي و دانشگاهي صبح امروز با حضور بهمن دري معاون فرهنگي وزير ارشاد در سالن الغدير مرکز آفرينش‌هاي هنري کانون پرورش فکري کودکان و نوجوانان برگزار شد.
در ابتداي اين نشست رضايي مدير عامل انجمن فرهنگي ناشران بين‌المللي و رييس اين نمايشگاه، گفت: هشتمين دوره اين نمايشگاه همزمان با هجدهمين دوره هفته کتاب برگزار مي‌شود و مي‌توان گفت يکي از مهمترين برنامه‌هاي انجمن فرهنگي ناشران بين‌المللي محسوب مي‌شود.

نمايشگاه امسال رشد کمي و کيفي داشته است
وي افزود: اين نمايشگاه با رشد کمي و کيفي روبرو بوده و در انجام رسالت خود که فراهم آوردن بستري براي ورود کتب بين‌الملل به داخل کشور است موفق بوده است.
رضايي از ديگر ويژگي‌هاي اين نمايشگاه به امکان جستجو براي خريد کتاب، اعمال تخفيف و در دست بودن آثار براي مخاطبين اشاره کرد و گفت: قشر فرهيخته و اصحاب نشر که در پي فعاليت‌هاي پژوهشي هستند به اين نمايشگاه توجه زيادي دارند و روزانه 5 هزار نفر از سايت اين نمايشگاه بازديد مي‌کنند.
رييس هشتمين نمايشگاه بين‌المللي کتب کاربردي و دانشگاهي اظهار کرد: در اين نمايشگاه بيش از 80 هزار کتاب به زبان انگليسي قرار دارد. هزار کتاب نيز به زبان‌هاي عربي و فرانسوي حضور دارند و اين نمايشگاه دومين مرکز تامين منابع علمي و تخصصي کتاب بعد از نمايشگاه بين‌المللي کتاب محسوب مي‌شود.
وي ادامه داد: در اين نمايشگاه به حقوق و ناشر احترام مي‌گذاريم و از اين رو کتاب‌هاي افست عرضه نمي‌شود، کتب مشترک نيز با قيمتي يکسان در تمام غرفه‌ها عرضه مي‌شود
مديران انجمن ناشران فرهنگي بين‌الملل، همچنين از امکان اعمال 15 درصد تخفيف امکان ثبت سفارش، بررسي روند فروش، صدور فاکتورهاي هماهنگ و غربالگري کتاب‌هاي نامناسب و حذف آنها از چرخه فروش خبر داد.

بخش لاتين نمايشگاه 8 برابر شده است
رضايي اظهار کرد: در بخش لاتين بيش از 80 هزار کتاب قرار داده شده که به نسبت اولين دوره برگزاري نمايشگاه 8 برابر شده است. و از همين جا مشخص مي‌شود غرفه‌ها پاسخ مثبتي به برگزاري نمايشگاه داده‌اند.
وي در ادامه به ارائه آماري از کتب موجود در اين نمايشگاه پرداخت و گفت: تعداد 18 هزار کتاب در زمينه علوم اجتماعي، 14 هزار و 600 کتاب علوم انساني، 14 هزار مهندسي و تکنولوژي، 13 هزار و 600 کتاب پزشکي، 13هزار و 300 کتاب علوم پايه، 7 هزار و 200 کتاب هنر و هزار و صد عنوان دايراه المعارف و کتاب‌هاي ديگر قرار داده شده است.
رضايي گفت: اغلب کتاب‌هاي موجود در اين نمايشگاه چاپ سال 2009 و 2010 هستند و برخي ناشران خارجي کتاب‌هايي را که قرار بوده در سال 2011 منتشر شوند به نمايشگاه رسانده‌اند.

حضور 30 ناشر عرب با 4 هزار عنوان کتاب
وي افزود: 30 ناشر عرب با 4 هزار عنوان کتاب به نمايشگاه آمده‌اند و 10 ناشر فارسي زبان نيز با هزار عنوان کتاب فارسي دانشگاهي در اين نمايشگاه حضور پيدا کرده اند که اين نمايشگاه مي‌تواند با برداشتن گام‌هاي بلندتري موفقيت بيشتري را کسب کنند.

نبايد تنها به فکر واردات کتاب باشيم
در ادامه افتتاحيه نمايشگاه بين المللي کتب دانشگاهي و کاربردي بهمن دري، معاون امور فرهنگي وزارت ارشاد، گفت: اهتمام معاونت فرهنگي در اين است که به توليد و بازتوليد فکر و بومي سازي تجربه‌هاي بين المللي بپردازيم.
وي افزود: وزير ارشاد نتوانست در اين افتتاحيه شرکت کنند اما از برگزاري اين نمايشگاه ابراز خرسندي کردند.
معاون امور فرهنگي وزارت ارشاد در ادامه به ذکر خاطره‌اي درباره نشر کتاب‌هاي ايراني طي سال‌هاي گذشته پرداخت و گفت: نبايد تنها به فکر واردات کتاب باشيم بلکه بايد رابطه دو سويه ايجاد کنيم و براي ايجاد اين ارتباط پيگير هستيم.
وي ادامه داد: اساسي‌ترين اولويت ما پيرامون کتب خارجي اين است که با ترجمه اين آثار بتوانيم علم را از عرصه بين‌الملل وارد کشور کرده و به بومي سازي آن بپردازيم.

براي تعالي فکر از ورود کتاب بي‌نياز نيستيم
معاون امور فرهنگي وزارت ارشاد اظهار کرد: براي تعالي فکر از ورود کتاب بي‌نياز نيستيم و قصد داريم ترجمان واقعي شعار هفته کتاب يعني توسعه، مطالعه و فرزانگي را در جامعه ايجاد کنيم.
وي ادامه داد: براي بها دادن به نخبگان کشور نياز داريم رابطه‌اي دو سويه با ديگر کشورها برقرار کنيم تا براي صادرات فکر و فرهنگ فضايي داشته باشيم.
دري در پايان خاطرنشان کرد: معاونت فرهنگي ارشاد از چنين اقداماتي حمايت مي‌کند تا شاهد حجم و سيعي از صادرات کتاب، فرهنگ و انديشه ناب در دنيا باشيم.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس