انتظار آلمان برای تحویل تانک بیشتر به اوکراین تامین نشد

بوریس پیستوریوس، وزیر دفاع آلمان گفت انتظار داشتیم که پس از موافقت برلین، کشورهای بیشتری برای دادن تانک‌های لئوپارد به اوکراین پیشقدم شوند.

به گزارش مشرق، بوریس پیستوریوس وزیر دفاع آلمان، شنبه‌شب در مصاحبه با سی ان ان گفت که اگرچه برلین انتظار داشت که پس از موافقت آلمان برای دادن تانک‌های لئوپارد ۲ به اوکراین، کشورهای بیشتری در این امر مشارکت کنند اما با این حال از تعداد کل تانک‌هایی که تاکنون به کی‌یف وعده داده شده است، خوشحال است.

وی افزود: اگرچه واقعا ناامید نبودم اما می‌توانم بگویم کمی ناامید شده بودم، زیرا صداهایی که قبلا در جلسه گروه تماس دفاعی اوکراین در رامشتاین در این خصوص شنیده بودیم، بلندتر بود. بنابراین، پس از اعلام موافقت خود با ارسال تانک‌ها، انتظار بیشتری داشتم.

پیستوریوس در کنفرانس امنیتی مونیخ در آلمان به خبرنگار سی ان ان گفت: با تجمیع تانک‌های لئوپارد آلمانی، تانک‌های آبرامز آمریکایی و تانک‌های چلنجر انگلیسی، تعداد زیادی تانک برای کمک به اوکراین در نبردهایش علیه روسیه اهدا خواهد شد.

وی افزود: در حال حاضر تعداد زیادی تانک لئوپارد داریم اما همچنان در حال تولید تعداد بیشتری از این نوع تانک هستیم.

پیستوریوس با تایید اینکه آلمان قصد دارد تانک‌های لئوپارد ۲A۶ را در هفته آخر ماه مارس به اوکراین تحویل دهد، تاکید کرد: تحویل این تانک‌ها در آینده نیز ادامه خواهد یافت.

وی افزود: صنایع دفاعی آلمان و لهستان برای تولید مهمات و قطعات یدکی تانک‌ها و همچنین مکانیزم‌های تعمیر آنها با یکدیگر همکاری خواهند کرد.

پیستوریوس با اشاره به ناامیدی کشورهایی مانند لیتوانی در مورد حمایت از جناح شرقی ناتو، گفت: مقامات ناتو روی این موضوع کار می‌کنند اما مسلما مدتی به طول خواهد انجامید زیرا ما باید نیروهای خود را بازسازی و زیرساخت‌ها را تقویت کنیم و منتظر طرح‌های جدید ناتو باشیم.

وی گفت: تهدیدی که ناتو ممکن است در جناح شرقی خود با آن روبه‌رو شود، تنها مختص یک نقطه خاص نیست بلکه این تهدید ممکن است در هر منطقه‌ای به وقوع بپیوندد.

پیستوریوس تصریح کرد: وحدتی که در کنفرانس امنیتی مونیخ دیدم، من را نسبت به وضعیت فعلی امیدوار می‌کند.

وزیر دفاع آلمان افزود: آنچه من می‌بینم، یک اتحاد بسیار قوی است. تعهدی مشترک درباره اینکه تا زمانی که نیاز باشد از اوکراین حمایت خواهیم کرد. این موضوع بسیار مهم و سیگنالی حیاتی برای مردم اوکراین است که واقعا با یک مبارزه بسیار تحسین‌برانگیز علیه تجاوز روسیه مبارزه می‌کنند.

تحقیقات اولیه خبرنگار سی ان ان از کوچه و خیابان‌های شهر برلین نشان می‌دهد بسیاری از مردم در این شهر از خبر ارسال تانک‌های لئوپارد خوشحال نیستند چون اعتقاد دارند این مسئله جنگ را تشدید کرده و طولانی‌تر خواهد کرد.

در خیابان‌های آلمان، واکنش‌ها به اعلام خبر ارسال تانک‌ها متفاوت بوده است. تجمع‌های مختلفی در اعتراض به این اقدام صورت گرفته است و تحقیقات میدانی نشان می‌دهد که بسیاری از مردم این کشور با ارسال تانک‌ به اوکراین مخالف هستند.

موسسه تحقیقاتی یوگاو (YouGov) در گزارشی اعلام کرده است که ۴۵درصد از شرکت‌کنندگان آلمانی در نظرسنجی این موسسه گفته‌اند که با ارسال سلاح‌های سنگین به اوکراین مخالف هستند.

بر اساس این نظرسنجی، ۴۵ درصد از پاسخ دهندگان گفتند که مخالف ارسال تانک‌های آلمانی به اوکراین هستند و تنها ۳۳ درصد از این اقدام حمایت و ۲۲ درصد دیگر نیز از پاسخ دادن خودداری کردند.

بسیاری از مردم آلمان در گفت‌وگو با خبرنگار شبکه سی ان ان گفتند فکر می‌کنند این امر ممکن است به درگیر کردن کشورهای ناتو منجر شود.

یک نظرسنجی عمومی که اوایل ماه جاری توسط دویچه‌لندترند انجام شد نیز نشان از متفاوت بودن نظر بسیاری از مردم آلمان نسبت به سیاستمداران این کشور دارد. این نظرسنجی نشان داد که ۴۶ درصد از آلمانی‌ها موافق ارسال تانک هستند ولی ۴۳ درصد نیز با این قضیه مخالف هستند.

منبع: ایرنا

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 7
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • ۰۸:۲۷ - ۱۴۰۱/۱۲/۰۱
    0 0
    نازی های آلمان دست بکار شده اند
  • IR ۰۰:۰۸ - ۱۴۰۱/۱۲/۰۲
    2 0
    روسها بجای حمله به شمال خارکف بهتر است که خطوط ارتباطی دو سوی رود دنیپرو پلهای ارتباطی ارتش اوکراین را مورد هدف قرار می دادند اینطوری براحتی این ارتش نابود می شد
  • IR ۰۰:۱۲ - ۱۴۰۱/۱۲/۰۲
    2 0
    خوب چین نبرد نیابتی با امریکا یعنی حمایت تسلیحاتی از روسیه را مفیدتر از جنگ مستقیم خود و شهرهای از دیوار طلای خود با امریکا و ژاپن می داند چین می داند تا زمانی که امریکا با روسیه در حال جنگ است هیچ موقع نمی تواند جنگی با چین شروع کند از این رو باید به چین کمک تسلیحاتی بنماید
  • IR ۰۰:۱۴ - ۱۴۰۱/۱۲/۰۲
    2 0
    حمله از سمت شمال کیف و چرنیهوف برای نابودی قوای اوکراینی خصوصا روحیه انان لازم بود
  • IR ۰۰:۱۴ - ۱۴۰۱/۱۲/۰۲
    2 0
    روسیه بهتر است به استان چرنیهوف حمله کند چون 1- همان هدف اصلی مرحله دوم عملیات یعنی قطع خط آهن کیف به خارکیف را نیز محقق نماید 2- علاوه به اینکه از ناحیه شمال و شرق می تواند کیف را محاصره نماید و فشار نظامی و روانی سنگینی به اوکراین به لحاظ نزدیکی به کیف وارد نماید 3- بلاروسی های استان چرنیهوف نیز به روسها می پیوندند و پای بلاروس هم وسط می آید پس چرا روسیه باز قصد دارد از منطقه سومی و خارکیف مجددا پیشروی کند
  • IR ۰۰:۱۷ - ۱۴۰۱/۱۲/۰۲
    2 0
    ایران به این علت از تصرف بصره منصرف شد که نتوانست حتی یک پل را بر روی رودخانه اروند بنا نماید یا عراق از این رو ازجنگ و ادامه اشغال خرمشهر منصرف شد حالا اوکراینی ها چطور از رود رئدخانه دنیپر عبور می کند وتازه با ارتش روسیه هم جنگ هم می کنند تعجب دارد علاوه بر این رود دنیپر ده برابر اروند عرض دارد روسها انگار برای تفریح و سرگرمی به اوکراین امده اند که این پلها را هدف نمی گیرند
  • IR ۰۰:۲۱ - ۱۴۰۱/۱۲/۰۲
    2 1
    به مقامات چینی برسانید آمریکا برای حمله به تاسیسات و مناطق حساس نظامی و اقتصادی چین به جنگ چین و تایوان نیاز دارد و نه منظور دیگری و اینو چینی ها باید در نظر داشته باشند این یک دام است انها نیز برای جنگ نیابتی با امریکا و تایوان کشوری چون کره شمالی و کوبا کاستاریکا و ونزوئلا و گزینه های فراوان دیگری دسترسی دارند و نباید بطور مستقیم و تنهایی با تایوان و امریکا بجنگند

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس